Къде правят надписи/гравиране в/у стъклени изделия?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Къде правят надписи/гравиране в/у стъклени изделия?

Мнение от X-citer » 30 Яну 2007, 14:34

имате ли идея къде могат да ми надпишат няколко стъклени чашки и една стъклена кана с надпис по мой избор и горе долу каква е цената?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 30 Яну 2007, 14:35

В Малкия ЦУМ на "Пиротска" има едно малко щандче, там гравират върху всичко. Стига все още да съществува, но мисля, че съществува, защото има много клиенти.
Едит: За цената не знам, май зависи от броя на буквите.

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 30 Яну 2007, 14:39

Гравирането мисля, че ще ми излезе доста солено, а и мяй няма да се вижда много добре когато върху стъкло :roll:
Рекламните чаши с какво ги надписват? Нещо такова ми се върти из главата :confused:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 30 Яну 2007, 14:40

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 30 Яну 2007, 14:48

X-citer написа:Гравирането мисля, че ще ми излезе доста солено, а и мяй няма да се вижда много добре когато върху стъкло :roll:
Рекламните чаши с какво ги надписват? Нещо такова ми се върти из главата :confused:

Не е солено, аз преди време надписвах един часовник за баща ми, някакви левчета беше. На стъкло седи красиво, виждала съм.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 30 Яну 2007, 14:59

ако ти трябва голяма бройко и искаш щампа, имам един познат се занимава стова, ще му потърся координатите

Аватар

Мнение от X-citer » 30 Яну 2007, 15:46

sonny написа:ако ти трябва голяма бройко и искаш щампа, имам един познат се занимава стова, ще му потърся координатите

Няма да е голяма бройката - десетина чаши и една кана.
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 30 Яну 2007, 17:28

Ако ти изкат повече от трийсе кинта иди в Метро и си купи един комплект за гравилане / около 30 лв беше / и ако си малко по-оправен ше се справиш сам,па и ше си имаш и за друг път! ;)

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 30 Яну 2007, 19:39

В Търговския център на Овче Купел II на първия етаж има един щанд и там гравират. Цената е 0.40лв. на буква :lol:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 31 Яну 2007, 0:10

Чисто информативно, какъв ще е текста :mhihi: :?:

Аватар

Мнение от X-citer » 06 Фев 2007, 3:41

anabella написа:В Малкия ЦУМ на "Пиротска" има едно малко щандче, там гравират върху всичко.

Искрени благодарности на колежката ;)

Отидох точно там. Гравираха ми надписа и рисунката, която исках и се получи доста ефектно. Много съм доволен от крайният резултат, а и човекът за който бяха предназначени остана очарован. След кратък пазарлък с лелката, която гравираше си стиснахме ръцете на 30 лева за всичко :shock: Аз очаквах да ми излезе към 70-80 лева. След като тя ми заяви цена към 50 лева усетих, че може още да подбиеме цената и врътнахме един бърз пазарлък и на края и двамата бяхме доволни :)

Колегите могат да заключват темата ;)
Изображение

Назад към Извън Темата