SMS Помощ за Момиче!!!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
SMS Помощ за Момиче!!!
Приятели,
Моля Ви за СМС помощ за (вече) бившата ми приятелка
Случая е подобен на този на колегата WilliamsF1
От известно време сме разделени (2 седмици) поради инцидент, който се случи 1 вечер
Слушах много мнения за това, че трябва да я оставя и да продължа, но просто я обичам безумно много и живота ми без нея е ужасен
Аз на няколко пъти поднасях извинения и говорих, но тя не поиска да ме разбере
Във вторник ще бъде последният щурм, за тогава съм намислил страхотно преживяване и поднасяне на извинение
Но за да има ефект, ще Ви помоля да се включите с малко СМСи, за да бъде тя малко по-предразположена
Моля в СМСите да се споменава, че съжалявам, че съм се променил, че я моля да ми даде 2ри шанс
Знам, че не е хубаво да се прави това, а трябва просот да говоря с нея, но все пак за мен е много важно
Моля модераторите да не заключват темата до сряда, просто защото това е нещо наистина важно за мен и ще съм наистина благодарен ако има поне 1 човек, който да се отзове
Благодаря Ви предварително
Моля Ви за СМС помощ за (вече) бившата ми приятелка

От известно време сме разделени (2 седмици) поради инцидент, който се случи 1 вечер

Но за да има ефект, ще Ви помоля да се включите с малко СМСи, за да бъде тя малко по-предразположена

Моля модераторите да не заключват темата до сряда, просто защото това е нещо наистина важно за мен и ще съм наистина благодарен ако има поне 1 човек, който да се отзове

Благодаря Ви предварително

Последна промяна smamf на 30 Яну 2007, 10:16, променена общо 1 път
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Бате извинявай ма никой не се променя за две седмици просто да си знаеш.
И сигурен ли си че си сам на клона та толкова много опорства?
Ако тя не те обича не се хаби!
Иначе ще пусна СМС но проблем
И сигурен ли си че си сам на клона та толкова много опорства?
Ако тя не те обича не се хаби!
Иначе ще пусна СМС но проблем

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Имаш 1 смс от мое име,макар вече да почвам да си мисля,че хич не ни върви с тия жени...
Дано не ми се налага и на мен да пускам такава тема,че тогава незнам

Дано не ми се налага и на мен да пускам такава тема,че тогава незнам

- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Май не ни разбират тия жени и тва си е. Принудени сме да им играем по свирката и да им се извиняваме, обиасняваме в любов и т.н.
Пуснах и аз.
Абе така като се замисля що се ние да се променяме ? Що се ние да се обясняваме ? Що па не земат те да се правят малко на маймуни и да се обясняват !
ПС извинявай за излиянието, и мойта ме нервира нещо тия дни.
Пуснах и аз.
Абе така като се замисля що се ние да се променяме ? Що се ние да се обясняваме ? Що па не земат те да се правят малко на маймуни и да се обясняват !
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
///MapTo написа:Дано не ми се налага и на мен да пускам такава тема,че тогава незнам

Не знам какъв е случая на момчето, все пак успех с момата...
ша са присъединя от чиста солидарност към човек от клуба.

Ама не са правилни тия работи ...утре като започнем да им се молим да ни дадат ключовете от собствените ни БМВ-та...

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
..........
Ами явно не разбират от обяснения в Любов - може би има някои, които искат да им се обясни по друг начин
! Помисли добре дали си заслужава, защото ти си млад все още и според мен ти предстои да обичаш отново, така, че си направи добре сметката дали си заслужава всичко това заради това момиче!!! 

Извинявай, че ще бъда така директна, но по отношение на смс-сите - с това може да впечатлиш някое момиче, не по-голямо от 19 години.
Позволявам си да ти пиша по този начин, защото никоя жена не би си променила мнението толкова бързо, та от 200смс-са да ти прости или да си промени отношението. Това е като, да и предложиш брак пред 100 души и тя да не може да ти откаже, заради неудобството, което ще изпиташ ти. С това само можеш да я отблъснеш още повече. Мисля, че търпение му е майката. Има една всеизвестна приказка: Ако обичаш някого, то тогава не му режи крилете и не го слагай в клетка. Така само ще залинее и ще се погуби, а с това погубваш и себе си. Накрая остава само разочарованието и съжалението, какво не си направил и как ако беше постъпил по друг начин, нещата нямало да са така и т.н. и т.н.
Ако пък си тинейджер, който още не е наясно какво иска от живота, то тогава горните редове не са за теб и едва ли ще има смисъл да пиша каквото и да е.
Моят съвет като жена е да прецениш какво си направил, да си поговорите защо е станало така. Никога не се обвинявате един друг и не си търси оправдание за това, което си направил и да чакаш. Това не означава, че трябва да чакаш цял живот разбира се. Времето ще покаже.
Пожелавам ти успех с начинанието и дано всичко завърши добре.
Позволявам си да ти пиша по този начин, защото никоя жена не би си променила мнението толкова бързо, та от 200смс-са да ти прости или да си промени отношението. Това е като, да и предложиш брак пред 100 души и тя да не може да ти откаже, заради неудобството, което ще изпиташ ти. С това само можеш да я отблъснеш още повече. Мисля, че търпение му е майката. Има една всеизвестна приказка: Ако обичаш някого, то тогава не му режи крилете и не го слагай в клетка. Така само ще залинее и ще се погуби, а с това погубваш и себе си. Накрая остава само разочарованието и съжалението, какво не си направил и как ако беше постъпил по друг начин, нещата нямало да са така и т.н. и т.н.
Ако пък си тинейджер, който още не е наясно какво иска от живота, то тогава горните редове не са за теб и едва ли ще има смисъл да пиша каквото и да е.
Моят съвет като жена е да прецениш какво си направил, да си поговорите защо е станало така. Никога не се обвинявате един друг и не си търси оправдание за това, което си направил и да чакаш. Това не означава, че трябва да чакаш цял живот разбира се. Времето ще покаже.
Пожелавам ти успех с начинанието и дано всичко завърши добре.

Re: ..........
euroto написа:Ами явно не разбират от обяснения в Любов - може би има някои, които искат да им се обясни по друг начин![]()
![]()
! Помисли добре дали си заслужава, защото ти си млад все още и според мен ти предстои да обичаш отново, така, че си направи добре сметката дали си заслужава всичко това заради това момиче!!!
С тебе ще говориме после

А иначе, просто смятам, че този жест (СМСите) ще я смекчи малко, и ще е по-добре настроена към това, което съм приготвил за нея като изненада. А иначе защо се стигна до тази ситуация - аз съм си виновен

Ели, разбирам и оценявам думите ти, но просто историята ни е прекалено дълга и според мен няма смисъл аз да я споделям тук. Има много фактори и променливи, както и много неща, които са се случили в нашата връзка

.........
Щом ти си си виновен - лошо
, но не се отчайвай по-скоро помисли как би могъл да я задържиш до себе си! Не се предавай, сети се, че не може една жена да е по-умна и ловка от теб и ще се справиш с проблема
- със сигурност момичето си има слаби места, които можеш да използваш в твоя полза - мисли ... мисли
По-късно ще се чуем

По-късно ще се чуем

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Glamav написа:Май не ни разбират тия жени и тва си е. Принудени сме да им играем по свирката и да им се извиняваме, обиасняваме в любов и т.н.
Пуснах и аз.
"Mafia" беше написал в една тема:
"обещавам да я обичам повече от колата си"

Това май дава донякъде отговор на въпросите ти

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
По принцип търпението му е майката,но не трява да позволяваш да ти се качват на главата
Веднъж научиш ли я,че става така доживот ще си изкупителната жертва...скъпи подаръци и прекалено мили жестове не прави,защото следващия път,когато недай си боже се получи такава ситуация тя ще я сравни с това,което си направил сега и ще има най-вероятно реплика от рода на "ти не ме обичаш както преди,не даваш за мен толкова,колкото даваше преди.."
Бъди скромен и неподатлив...Гората е огромна,пътеката е тясна,ама дърветата са много

Бъди скромен и неподатлив...Гората е огромна,пътеката е тясна,ама дърветата са много

- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Е не
Какво ви става на вас бе момчета?За 1 седмица втора тъкава тема
Защо си мислите,че ще омилостивите женските сърца с някакви смсИ и то от непознати хора! Да вярно жест е признавам,но АЗ ЛИЧНО бих се ядосала защото според мен е дразнещо да получаваш смсИ в които ти пишат,че бившото ти гадже се е променило или,че се разкаива и че те обича и такива мити работи-не другите хора да ти казват,а той самия трябва да ти го ДОКАЖЕ
Не знам колега какво си направил за да се разделите,но ако наистина си осъзнал грешката и си се променил и я обичаш колкото казваш-срещни се с въпросната дама,говорете честно и открито двамата и изяснете въпроса "ще я бъде ли вашата връзка или не?" старай се тя да види промяната която е настъпила у теб!
УСПЕХ

Не знам колега какво си направил за да се разделите,но ако наистина си осъзнал грешката и си се променил и я обичаш колкото казваш-срещни се с въпросната дама,говорете честно и открито двамата и изяснете въпроса "ще я бъде ли вашата връзка или не?" старай се тя да види промяната която е настъпила у теб!
УСПЕХ
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3