SMS Помощ за Момиче!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

SMS Помощ за Момиче!!!

Мнение от smamf » 26 Яну 2007, 16:03

Приятели,

Моля Ви за СМС помощ за (вече) бившата ми приятелка :( Случая е подобен на този на колегата WilliamsF1 ;)

От известно време сме разделени (2 седмици) поради инцидент, който се случи 1 вечер :uups: Слушах много мнения за това, че трябва да я оставя и да продължа, но просто я обичам безумно много и живота ми без нея е ужасен :( Аз на няколко пъти поднасях извинения и говорих, но тя не поиска да ме разбере :( Във вторник ще бъде последният щурм, за тогава съм намислил страхотно преживяване и поднасяне на извинение ;)

Но за да има ефект, ще Ви помоля да се включите с малко СМСи, за да бъде тя малко по-предразположена ;) Моля в СМСите да се споменава, че съжалявам, че съм се променил, че я моля да ми даде 2ри шанс :!: Знам, че не е хубаво да се прави това, а трябва просот да говоря с нея, но все пак за мен е много важно :uups:

Моля модераторите да не заключват темата до сряда, просто защото това е нещо наистина важно за мен и ще съм наистина благодарен ако има поне 1 човек, който да се отзове :!:

Благодаря Ви предварително :!:
Последна промяна smamf на 30 Яну 2007, 10:16, променена общо 1 път

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 26 Яну 2007, 16:18

Бате извинявай ма никой не се променя за две седмици просто да си знаеш.
И сигурен ли си че си сам на клона та толкова много опорства?
Ако тя не те обича не се хаби!

Иначе ще пусна СМС но проблем ;)
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 26 Яну 2007, 16:44

Имаш 1 смс от мое име,макар вече да почвам да си мисля,че хич не ни върви с тия жени... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Дано не ми се налага и на мен да пускам такава тема,че тогава незнам :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '02
Мечтае да кара: 850i или M6

Мнение от Glamav » 26 Яну 2007, 16:48

Май не ни разбират тия жени и тва си е. Принудени сме да им играем по свирката и да им се извиняваме, обиасняваме в любов и т.н.
Пуснах и аз.
Абе така като се замисля що се ние да се променяме ? Що се ние да се обясняваме ? Що па не земат те да се правят малко на маймуни и да се обясняват !

ПС извинявай за излиянието, и мойта ме нервира нещо тия дни.

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 26 Яну 2007, 17:02

///MapTo написа:Дано не ми се налага и на мен да пускам такава тема,че тогава незнам :mhihi:

:OT: Ако пусна таква тема и осъзная какво съм направил, а това ще стане рано или късно...ше си пръсна простия мозъка на минутата...
Не знам какъв е случая на момчето, все пак успех с момата...
ша са присъединя от чиста солидарност към човек от клуба. :)
Ама не са правилни тия работи ...утре като започнем да им се молим да ни дадат ключовете от собствените ни БМВ-та... :mhihi:
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

ентусиаст
Аватар

..........

Мнение от euroto » 26 Яну 2007, 17:03

Ами явно не разбират от обяснения в Любов - може би има някои, които искат да им се обясни по друг начин :bang: :bang: :bang: ! Помисли добре дали си заслужава, защото ти си млад все още и според мен ти предстои да обичаш отново, така, че си направи добре сметката дали си заслужава всичко това заради това момиче!!! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 26 Яну 2007, 17:09

Извинявай, че ще бъда така директна, но по отношение на смс-сите - с това може да впечатлиш някое момиче, не по-голямо от 19 години.

Позволявам си да ти пиша по този начин, защото никоя жена не би си променила мнението толкова бързо, та от 200смс-са да ти прости или да си промени отношението. Това е като, да и предложиш брак пред 100 души и тя да не може да ти откаже, заради неудобството, което ще изпиташ ти. С това само можеш да я отблъснеш още повече. Мисля, че търпение му е майката. Има една всеизвестна приказка: Ако обичаш някого, то тогава не му режи крилете и не го слагай в клетка. Така само ще залинее и ще се погуби, а с това погубваш и себе си. Накрая остава само разочарованието и съжалението, какво не си направил и как ако беше постъпил по друг начин, нещата нямало да са така и т.н. и т.н.

Ако пък си тинейджер, който още не е наясно какво иска от живота, то тогава горните редове не са за теб и едва ли ще има смисъл да пиша каквото и да е.

Моят съвет като жена е да прецениш какво си направил, да си поговорите защо е станало така. Никога не се обвинявате един друг и не си търси оправдание за това, което си направил и да чакаш. Това не означава, че трябва да чакаш цял живот разбира се. Времето ще покаже.

Пожелавам ти успех с начинанието и дано всичко завърши добре.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: ..........

Мнение от smamf » 26 Яну 2007, 17:10

euroto написа:Ами явно не разбират от обяснения в Любов - може би има някои, които искат да им се обясни по друг начин :bang: :bang: :bang: ! Помисли добре дали си заслужава, защото ти си млад все още и според мен ти предстои да обичаш отново, така, че си направи добре сметката дали си заслужава всичко това заради това момиче!!! ;)

С тебе ще говориме после ;) Ако ми звъннеш де :mhihi:

А иначе, просто смятам, че този жест (СМСите) ще я смекчи малко, и ще е по-добре настроена към това, което съм приготвил за нея като изненада. А иначе защо се стигна до тази ситуация - аз съм си виновен :uups:

Ели, разбирам и оценявам думите ти, но просто историята ни е прекалено дълга и според мен няма смисъл аз да я споделям тук. Има много фактори и променливи, както и много неща, които са се случили в нашата връзка ;) Благодаря все пак :yes:

ентусиаст
Аватар

.........

Мнение от euroto » 26 Яну 2007, 17:35

Щом ти си си виновен - лошо :mhihi: , но не се отчайвай по-скоро помисли как би могъл да я задържиш до себе си! Не се предавай, сети се, че не може една жена да е по-умна и ловка от теб и ще се справиш с проблема :) - със сигурност момичето си има слаби места, които можеш да използваш в твоя полза - мисли ... мисли :)

По-късно ще се чуем :)
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 26 Яну 2007, 19:20

Glamav написа:Май не ни разбират тия жени и тва си е. Принудени сме да им играем по свирката и да им се извиняваме, обиасняваме в любов и т.н.
Пуснах и аз.
Абе така като се замисля що се ние да се променяме ? Що се ние да се обясняваме ? Що па не земат те да се правят малко на маймуни и да се обясняват !

ПС извинявай за излиянието, и мойта ме нервира нещо тия дни.

"Mafia" беше написал в една тема:
"обещавам да я обичам повече от колата си" :mhihi:
Това май дава донякъде отговор на въпросите ти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 26 Яну 2007, 20:02

Брат,я кажи каква изненада си подготвил,че и аз трябва скоро да правя изненади.Да съм подготвен :D

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 26 Яну 2007, 20:45

По принцип търпението му е майката,но не трява да позволяваш да ти се качват на главата ;) Веднъж научиш ли я,че става така доживот ще си изкупителната жертва...скъпи подаръци и прекалено мили жестове не прави,защото следващия път,когато недай си боже се получи такава ситуация тя ще я сравни с това,което си направил сега и ще има най-вероятно реплика от рода на "ти не ме обичаш както преди,не даваш за мен толкова,колкото даваше преди.."
Бъди скромен и неподатлив...Гората е огромна,пътеката е тясна,ама дърветата са много :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 26 Яну 2007, 21:59

Е не :evil: Какво ви става на вас бе момчета?За 1 седмица втора тъкава тема :shock: Защо си мислите,че ще омилостивите женските сърца с някакви смсИ и то от непознати хора! Да вярно жест е признавам,но АЗ ЛИЧНО бих се ядосала защото според мен е дразнещо да получаваш смсИ в които ти пишат,че бившото ти гадже се е променило или,че се разкаива и че те обича и такива мити работи-не другите хора да ти казват,а той самия трябва да ти го ДОКАЖЕ
Не знам колега какво си направил за да се разделите,но ако наистина си осъзнал грешката и си се променил и я обичаш колкото казваш-срещни се с въпросната дама,говорете честно и открито двамата и изяснете въпроса "ще я бъде ли вашата връзка или не?" старай се тя да види промяната която е настъпила у теб!
УСПЕХ
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 26 Яну 2007, 22:01

Eli написа:...

Подкрепям Ели.
Да караш Peugeot е страст!

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 26 Яну 2007, 22:11

абе тука стана море от любов.....пуснах преди ще пусна и сега :lol:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

Следваща

Назад към Извън Темата