Къде могат да ми оправят един ключ?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Chichebiev
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 320D Touring 2004
Къде могат да ми оправят един ключ?
Здравейте, имам следното питане?
Ключа на колата ми има копче с което като го натисна отключва централното, а от скоро нещо се счупи и неиска да работи копчето и трябва да отключвам със ключалката (да пъхна ключа и да отключа), но това ме дразни искам да го оправя да си работи пак както беше. Та въпроса ми е къде в София могат да ми го оправят този ключ. Нещо е по платчицата вътре в ключа?
Кажете къде мога да го оправя?
Ключа на колата ми има копче с което като го натисна отключва централното, а от скоро нещо се счупи и неиска да работи копчето и трябва да отключвам със ключалката (да пъхна ключа и да отключа), но това ме дразни искам да го оправя да си работи пак както беше. Та въпроса ми е къде в София могат да ми го оправят този ключ. Нещо е по платчицата вътре в ключа?
Кажете къде мога да го оправя?
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
В София вече има доста ключари които правят авто ключове с платки и чипове така че предполагам че ще намериш някой като се разходиш малко.
Niki Lauda
- Chichebiev
- кандидат ентусиаст
-
Така е! Аз исках да ми препоръчате някой който знаете че е добър, майстори много, но не всички са майстори! Имаше един лаф като знам какъв вишист съм, ме е страх да отида на лекар.?
Както и да е благодаря за "помоща".

Както и да е благодаря за "помоща".
---Предполагам че проблема е в самото копченце(сензорчето) а не в платката и електрониката.То се разваля най често защото се ползва постоянно.А при натискане на сензорчето натиска е доста силен и е възможно да даде дефект.Много често се случва и при обикновенните централни.Предполагам че във всеки един сервиз за аудио и видео ще могат да ти го оправят(смяна на сензора с нов).Успех. 

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Колега,да не би батерията да е сдала багажа...
Аз имах същия проблем с копчето за заключване,но като смених батерията всичко се оправи

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Chichebiev
- кандидат ентусиаст
-
Е това се казва отговор. Сетих се къде е този клучар.Благодаря ви ще ходя да видя дали ше го оправят. Във копчето е проблема и според мен но немога си го оправи сам.
Пак благодаря.
Пак благодаря.

7 мнения
• Страница 1 от 1