Помощ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Помощ!!!

Мнение от _FIRMATA_ » 25 Яну 2007, 20:37

Колеги, трябва ми фирма изграждаща вентилационна система в заведения и ресторанти! Става въпрос не за отопление и охлаждане, а за пречистване на въздуха! Демек, като се запуши от цигарен дим цъкаш копчето и хоп, въздуха е чист! Сайт, адрес или телефон са ми необходими! По принцип няма значение от град, но в плюс е ако е на територията на Северозападна България! Благодаря на всички които могат да помогнат! 8)
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 26 Яну 2007, 1:30

Утре ще мога да ти дам телефона на фирма в София ако ти върши работа. Ако ще ги ползваш за заведение предварително се запознай с изискванията за типа заведение и изискванията за квадратурата. След като фирмата ти изгради системата ще трябва да дойде контролна комисия, която да замери какво количество въздух засмуква системата и дали е в нормите. И на тях ще трябва да цакаш ;)
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Яну 2007, 10:10

Зефир Климасистеми.
http://www.zephyr-clima.com/
Пичовете са много добри-търси Мартин Петров.
Преди време им докарах едни джаджи,които се монтират на тавана,имат някакви филтри и пречистват цигарения дим.монтират се на тавана и не е нужно да се изкарва въздуха навън.Това е ,обаче ,само ако заведението не е много голямо ,а някое по-малко кафе с невъзможност за вентилация.
По принцип "Атаро-клима" правят най-добрите български решетки,въздуховоди ,клапи и др. в България,но не знам дали ще се наемат да ти монтират. Ако ти трябва някой мощен вентилатор-тип аспиратор,или по-малки,но професионални-пусни едно ЛС може да измислим нещо ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Мнение от _FIRMATA_ » 26 Яну 2007, 22:57

Много благодаря и на двама ви за помоща! ;)
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

Назад към Извън Темата