-1 огледало тази вечер
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
-1 огледало тази вечер
В рамките на 1 месец за втори път ми се случва нещо с огледалата.. Обаче тази вечер само 1-то са ми откраднали. кв. Лозенец, близо до 4-то
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
направи ми впечатление че от един месец ЯКО са се развилняли из тази част на Лозенец... на едно Поло му изчезнаха двете гуми, а на другия ден и това :
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
stay tuned

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
съмнява ме да са някакви наркоманчета..Между другото някой, ако има за продаване едно ляво огледало да каже:)
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
iv0 написа:съмнява ме да са някакви наркоманчета..Между другото някой, ако има за продаване едно ляво огледало да каже:)
кофти, но все пак да кажа, че точно ей такива 'търсения' правят кражбата на по едно огледало да има смисъл и продаваемост...
според теб най-вероятно откъде ще ти се достави ЕДНО огледало ползвано? при повече късмет от някоя морга, ще си вземеш обратно точно твоето
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, има логика в това, че търсенето на части втора употреба мотивира и изхранва "бизнеса" на крадците и моргаджиите, но какво да прави човека - да даде една торба с пари за ново и да му го откраднат пак. Алтернатива е и автокаско между другото, но той си решава. Части се продават и от катастрофирали коли, не само от крадени.
BMW only!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
точно заради тези 2 неща, бизнеса на крадци и главно наркоманчета върви... никой не му се дава за ново като е опарен, по морги масово катастрофирали коли - и не може да се проследи откъде идва.
безкраен кръг, това казах
остава маркировката като някаква защита, и надеждата че малко хора купуват маркирани части... или че не си струва 'размаркирането'...
безкраен кръг, това казах

остава маркировката като някаква защита, и надеждата че малко хора купуват маркирани части... или че не си струва 'размаркирането'...
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
amd написа:Да, има логика в това, че търсенето на части втора употреба мотивира и изхранва "бизнеса" на крадците и моргаджиите, но какво да прави човека - да даде една торба с пари за ново и да му го откраднат пак. Алтернатива е и автокаско между другото, но той си решава. Части се продават и от катастрофирали коли, не само от крадени.
имам пълно каско, но няма да ми покрие огледалото.. както не покрива и халогени, фарове и т.н.
Добре де като си правите каското, защо не ги описвате тия неща допълнително аз например отивам в ДЗИ и казвам искам пълно каско и те ми заявяват, че не застраховат огледалата а аз има казах а кое застраховате???? И те ми се пулят. Ами то това за София е едно от най-важните неща. Довиждане отивам другаде и ме върнаха на вратата, ОК ще опишем огледалата - а халогените??? Тях не можем!
Довиждане. Отивам в ЛЕВ ИНС пак същото и там, обаче като чуха, че каското от ДЗИ ми включва огледалата ми казаха ок ние ще включим и халогените и въпроса се реши! Не, че не си загубих цял ден, но поне нещата станаха както исках .... трябва да сме по нахални иначе няма оправия .....
Довиждане. Отивам в ЛЕВ ИНС пак същото и там, обаче като чуха, че каското от ДЗИ ми включва огледалата ми казаха ок ние ще включим и халогените и въпроса се реши! Не, че не си загубих цял ден, но поне нещата станаха както исках .... трябва да сме по нахални иначе няма оправия .....

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
И аз съм в Левинс и щом става така като си подновявам каското ще искам да ми включат и на мен всички тия неща ако не ги сменям и това е . То идеята е че като ти застраховат такива неща и им се налага да плащат ще си задвижат неофициалните работници да наказват разни крадци на дребно, вместо да се занимаваме ние с такива работи.
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Май е време
Май е време за нова хайка ама тоз път аиде да доидат и други освен пострадалите, че да се съберем така БАЯ НАРОД и "euroto" аиде бате този път не се срамувай
да се присъединиш към нас. Даите утре на Екото да се видим и да се разберем нещо.

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3