Първи парламентарни избори 2026
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Първи парламентарни избори 2026
Отваряме новата тема-анкета за първите парламентарни избори през 2026
По-натам ще видим дали ще са последни.
Повече отговори не са възможни както обикновено, форума дава 15 , а възможностите ще са 27
П.П. Като попълвах възможните отговори, чак леко тъжно ми стана какъв ни е избора.
По-натам ще видим дали ще са последни.Повече отговори не са възможни както обикновено, форума дава 15 , а възможностите ще са 27
П.П. Като попълвах възможните отговори, чак леко тъжно ми стана какъв ни е избора.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Първи парламентарни избори 2026
"Прогресивна България" (коалицията на Р.Радев)
Хахах така трябва и в бюлетината да го напишат, че иначе народа бая ще се затрудни да свърже тоя прогресивист Радев с името на коалицията
- TNT
- младши ентусиаст
-
То има и други интересни , ама нямаше място да ги добавя всички

Сред останалите формации, които са подали документи за участие в изборите, са: коалиция "Моя България", партия Съпротива, "Народна партия истината и само истината", коалиция "Трети март", партия "Национално движение Непокорна България" на бившия лидер на БСП Корнелия Нинова, "Партия на зелените", коалиция "Синя България", партия "Пряка демокрация",партия "България може", коалиция "Вън от ЕС и НАТО"![]()
![]()
![]()
![]()
, партия "Правото", коалиция "Сияние", партия "Нация" и коалиция Антикорупционен блок.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Е то за останалите(та и част от включените) и без това гласуват само тия дето са им в листите и най-близката им рода. Тука надявам се всички сме осъзнали, че гласуването за маргинали е абсолютно безсмислено и не се отразява по никакъв начин на разпределението на мандатите в парламента 

- TNT
- младши ентусиаст
-
Според мен ГЕРБ направиха много хитра реклама, да привлекат нова група избиратели от всички партии

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Единствено интересно ми е какво ще замени Възраждане (и Величие) след като бъдат занулени сега, другото уж ново, ама като старото.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Обиколката на Бойко в youtube продължава, тоя път при...Патрашкова
Води си монолог нашия колко са велики и колко са направили, а клоуна/интервюиращата/ само кима и вика "така е". Само 20 минути съм чул, ама ме съмнява да е по-различно след това, по-късно ще го дослушам.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
b_u_b_o написа:Обиколката на Бойко в youtube продължава, тоя път при...ПатрашковаВоди си монолог нашия колко са велики и колко са направили, а клоуна/интервюиращата/ само кима и вика "така е". Само 20 минути съм чул, ама ме съмнява да е по-различно след това, по-късно ще го дослушам.
Има го синтезирано в писмен вид. Аз тоя урод не мога да му слушам гласеца повече от 8 секунди...
За малко да ПОСНА САЛЗА на ей тая част:
"С Цветелина страшно много се разбирахме, много умна жена, на много неща ме е научила. Когато реших да направя ГЕРБ, седнахме, помня като като ден днешен този разговор, тя каза: "Аз искам да се занимавам с бизнес, ти си политик, това ще е проблем". Всичко съм си постигнал сам. Дядо ми не е бил червен олигарх, никой не ми е подарил завод "Мраз" и не ми е донесъл червено куфарче. Каквото съм постигнал в живота и в политиката, съм го постигнал сам. Затова се разделихме. Разрева се тя, на мен ми стана криво. Дори избягвам и да я чувам, защото пази боже да я подслушват, да чуят, да й казвам здрасти. Жертвите са големи. Може би щяхме да сме щастливи, да си имаме деца... Но заради това и до ден днешен съм си сам."
Да сложиш моята любимка Курнела в графата "други"
Ти ме лиши от глас ....
Ти ме лиши от глас ....
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Какво значи това "първи" ...колко избори смятате да има 2026г ??!!Първи парламентарни избори 2026
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Ако не разпределят баницата, есента може още едни, кво
Заедно с президентските.
Заедно с президентските.- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
empar написа:b_u_b_o написа:Обиколката на Бойко в youtube продължава, тоя път при...ПатрашковаВоди си монолог нашия колко са велики и колко са направили, а клоуна/интервюиращата/ само кима и вика "така е". Само 20 минути съм чул, ама ме съмнява да е по-различно след това, по-късно ще го дослушам.
Има го синтезирано в писмен вид. Аз тоя урод не мога да му слушам гласеца повече от 8 секунди...
За малко да ПОСНА САЛЗА на ей тая част:"С Цветелина страшно много се разбирахме, много умна жена, на много неща ме е научила. Когато реших да направя ГЕРБ, седнахме, помня като като ден днешен този разговор, тя каза: "Аз искам да се занимавам с бизнес, ти си политик, това ще е проблем". Всичко съм си постигнал сам. Дядо ми не е бил червен олигарх, никой не ми е подарил завод "Мраз" и не ми е донесъл червено куфарче. Каквото съм постигнал в живота и в политиката, съм го постигнал сам. Затова се разделихме. Разрева се тя, на мен ми стана криво. Дори избягвам и да я чувам, защото пази боже да я подслушват, да чуят, да й казвам здрасти. Жертвите са големи. Може би щяхме да сме щастливи, да си имаме деца... Но заради това и до ден днешен съм си сам."
Че за кое излъга реално специално в тези си думи?
И в тоя ред на мисли, аз ли съм единственият, който евентуално ако гласува ще е за Бойко?
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То си пише какви са отношенията , изхвърлила го е като мръсна котка . Жената е искала да прави бизнес , той да и създава проблеми ..Аз не му знам отношенията с Цветелина защо и кога точно прекъсват, нито какви са сега, ама той си тръгва сам от спорта, натикват го тук там,
седнахме, помня като като ден днешен този разговор, тя каза: "Аз искам да се занимавам с бизнес, ти си политик, това ще е проблем"
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
А какво мислите за "Сияние" - почерненият татко, който мисля, че успя да регистрира партия за изборите?
Признавам, че не съм имал време да се поинтересувам и прочета програмата им, цели и т.н.
Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
Признавам, че не съм имал време да се поинтересувам и прочета програмата им, цели и т.н.

Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4