Вярвате ли в магии???
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Вярвате ли в магии???
Заглавието не отговаря на съдържанието, ама ... Играем с женицата табла и винаги, когато "друсам" зарчетата и си пожелавам нещо, тя плюе в таблата. Преди малко викам "дюбеш или дюшеш" и хвърлих дюбеш. Вероятност 2/36. Тя загуби, погледна ме и каза "Забравих да плЮвна!".
Та вярвате ли в магии?
Апропо, играете ли табла? Едно време играех онлайн, ама там много идиоти. Дори не помня сайта. Имаше табла, карти, сантасе.
Та вярвате ли в магии?
Апропо, играете ли табла? Едно време играех онлайн, ама там много идиоти. Дори не помня сайта. Имаше табла, карти, сантасе.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Re: Вярвате ли в магии???
Виж какво съм писал по въпроса, за проклятието ми към фамилията Живков, и още нещо.
enigma написа:Jordana написа:Ако си сигурен че не си объркАл нещо в ритуала за проклятие , например вместо кожа от крастава жаба да си използвал от обикновена блатна ....то ми се струва доста разтегнато във времето ....36 години и повече докато подейства .
Нищо не съм объркал. Проработи почти веднага.Датата се оказва черна за комунистическата фамилия, която управлява 33 години България. На 21 юли умира майка му Людмила Живкова - през 1981 г., кончина, която и до днес предизвиква много съмнения и теории. На 21 юли умира и синът на Тодор Живков - Владимир.
Не са хубави тоя работи, ама малък съм бил, не съм знаел какво правя, после и да искам не мога да го махна.
А преди години една завистлива вещица беше проклела мен и жена ми. Намирах по двора умрели птици и разни неприятни неща ни се случваха в рамките на няколко месеца. Накрая нефритената гривна на жена ми (която и бях подарил точно с такива неща наум) се спука изведнъж от нищото и приключиха нещата - явно нефритът си свърши работата.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това с хвърлянето на зарове не е точно магия . Иначе по въпроса за магиите и да , и не ...Но по скоро да , вярвам че е възможно да се прехвърли/насочи негативна енергия с цел да навреди .Та вярвате ли в магии?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
viewtopic.php?f=4&t=262896&hilit=%D0%92%D1%8F%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5+%D0%BB%D0%B8
viewtopic.php?f=4&t=151454&hilit=%D0%92%D1%8F%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5+%D0%BB%D0%B8
viewtopic.php?f=4&t=347181&hilit=%D0%92%D1%8F%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5+%D0%BB%D0%B8
Има и още теми.
viewtopic.php?f=4&t=151454&hilit=%D0%92%D1%8F%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5+%D0%BB%D0%B8
viewtopic.php?f=4&t=347181&hilit=%D0%92%D1%8F%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5+%D0%BB%D0%B8
Има и още теми.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Xladko
- Потребител
-
- Кара: нов таралясник
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Вярвам. Пазете се от лоши хора, лоши погледи и енергия, дори и да ви се струва бошлав работа.
Jordana написа:Това с хвърлянето на зарове не е точно магия . Иначе по въпроса за магиите и да , и не ...Но по скоро да , вярвам че е възможно да се прехвърли/насочи негативна енергия с цел да навреди .Та вярвате ли в магии?
Имаше един, дето дълги години хвърлял зарове и тренирал, как да го направи, та да му се падне, каквото му трябва. Те пък после му забранили да ходи във Вегас ....
Таблата - май съм много "old school". Сега ми минава през главата, че за някои от хората тук може и да се наложи да обясня, какво е това. Явно тук играещи няма
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Мъчим я таблата, повече шах ама и там съм слаб
Не вярвам в магии, ама май доста сняг е паднало при теб, активно пускаш теми
Което е добре
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
Не вярвам в магии, ама май доста сняг е паднало при теб, активно пускаш теми
Което е добре
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Някой пробвал ли е това "нещо " Randonautica ?
https://www.randonautica.app/
https://www.youtube.com/watch?v=rAK-yzzIQRo
https://www.randonautica.app/
https://www.youtube.com/watch?v=rAK-yzzIQRo
Последна промяна Jordana на 22 Фев 2026, 16:27, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Това с хвърлянето на зарове не е точно магия . Иначе по въпроса за магиите и да , и не ...Но по скоро да , вярвам че е възможно да се прехвърли/насочи негативна енергия с цел да навреди .Та вярвате ли в магии?
Това е абсолютно така, но важи и в обратната (позитивна) посока. Просто хората масово не сме способни на такава доброта. Или както е казал Христос ако имаш истинска вяра, като кажеш на планината да се премести - ще се премести. Аз нямам никакво съмнение в това, на базата на беглите ми познания по квантова физика.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
За хората, които не са учили физика, Светът е пълен с чудеса и приключения. Планините се местят, континентите се местят. Е, скоростта и посоката на тези движения може и да не ни уреждат, ама това е Божия работа.
Виж, ако си гледал, какви ги върши онзи от Бостън, ми добър е
Виж, ако си гледал, какви ги върши онзи от Бостън, ми добър е
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Да , затова ноцебо ефекта е по силен от плацебото - средно 35% плацебо срещу 70% ноцебо ефект ..Ето например за ваксините как се отразява вярата :enigma написа:Jordana написа:Това с хвърлянето на зарове не е точно магия . Иначе по въпроса за магиите и да , и не ...Но по скоро да , вярвам че е възможно да се прехвърли/насочи негативна енергия с цел да навреди .Та вярвате ли в магии?
Това е абсолютно така, но важи и в обратната (позитивна) посока. Просто хората масово не сме способни на такава доброта. Или както е казал Христос ако имаш истинска вяра, като кажеш на планината да се премести - ще се премести. Аз нямам никакво съмнение в това, на базата на беглите ми познания по квантова физика.
Тоест можеш много по лесно да навредиш с вяра от колкото да помогнеш ...Ваксини: Изследвания върху ваксините срещу COVID-19 показват, че ноцебо ефектът е отговорен за 76% от страничните ефекти след първата доза и 52% след втората.
Дори във вселената бялата енегия е 30% а тъмната енергия 70% ...Чиста магия на квантово ниво още ....

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Табла обичам да играя, лятото през ден
ама само обикновенна. Другите знам как се местят пуловете и до там.
За магии, съм суеверен до толкова , че на светофара като тръгне циганката към мен се заключвам среден пръст и показалец преди да я разкарам...
Но има хора с лош поглед и само негативизъм лъха от тях, такива гледам максимално да избягвам и общувам
За магии, съм суеверен до толкова , че на светофара като тръгне циганката към мен се заключвам среден пръст и показалец преди да я разкарам...
13 мнения
• Страница 1 от 1