Съвет за движението на долара
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет за движението на долара
Гледам долара пак се качва полека, за няколко дни курс купува на ПИБ от 1.45 стигна до 1.49
В същото време в капитал писаха че се очаква спад до 1.35
Нека ако има запознати дадат съвет, кога би бил най-подходящия момент за обръщането на долари в евро или след каква стойност смятате че ще тръгне пак надолу.
В същото време в капитал писаха че се очаква спад до 1.35
Нека ако има запознати дадат съвет, кога би бил най-подходящия момент за обръщането на долари в евро или след каква стойност смятате че ще тръгне пак надолу.
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Дългосрочната тенденция е към падане на курса, говоря примерно в близките 5 години. Обаче в този период винаги ще има спадове и покачвания, за да има от какво да се хранят спекулантите като Дж.Сорос
Не е изключено да има и резки пикове и спадове с по 10-15 стотинки.
Прогнозата е долара да стигне до 1.2 лв и в последствие да започне да нараства плавно. Това е и обяснено и с някаква теория за цикличност в икономиката (с която аз не съм запознат
). Общо взето работата ми е свързана с курса на долара и следя редовно прогнозите и обикновенно, ако няма катаклизми, дългосрочните са верни.

Прогнозата е долара да стигне до 1.2 лв и в последствие да започне да нараства плавно. Това е и обяснено и с някаква теория за цикличност в икономиката (с която аз не съм запознат

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
mastorpetko написа:Дългосрочната тенденция е към падане на курса, говоря примерно в близките 5 години. Обаче в този период винаги ще има спадове и покачвания, за да има от какво да се хранят спекулантите като Дж.СоросНе е изключено да има и резки пикове и спадове с по 10-15 стотинки.
Прогнозата е долара да стигне до 1.2 лв и в последствие да започне да нараства плавно. Това е и обяснено и с някаква теория за цикличност в икономиката (с която аз не съм запознат). Общо взето работата ми е свързана с курса на долара и следя редовно прогнозите и обикновенно, ако няма катаклизми, дългосрочните са верни.
благодаря за инфото
а да можеш да посъветваш специално за това леко покачване сега, дали да се изчака още няколко дни или?
щото и 1ст разлика ми се отразява с една не лоша сума
няма да се сърдя ако съвета не излезе верен

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Fking написа:а да можеш да посъветваш специално за това леко покачване сега, дали да се изчака още няколко дни или?
Мое мниение е, че ще се вдига, поне още няколко седмици, може би ще стигне 1.57-1.58, обаче не ми се връзвай

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
mastorpetko написа:Fking написа:а да можеш да посъветваш специално за това леко покачване сега, дали да се изчака още няколко дни или?
Мое мниение е, че ще се вдига, поне още няколко седмици, може би ще стигне 1.57-1.58, обаче не ми се връзвай
Аз също мисля така...

- bobi_batko
- кандидат ентусиаст
-
моето скромно мнение е, че до краят на месеца доларът ще се върне стабилно на нива от 1.54 - 1.55 BGN за USD, но през първото тримесечие на тази година очаквам и промени, които дано не съм прав ще доведат до курс може би над 1.60 BGN за USD
Както каза експертът по-горе дългосрочните прогнози за движението на валутните пазари са по точни от краткосрочните, така че и аз също се присъединявам към тендецията за спад на курса на долъра.
Но едното око винаги на щрек за неочаквани обрати
Както каза експертът по-горе дългосрочните прогнози за движението на валутните пазари са по точни от краткосрочните, така че и аз също се присъединявам към тендецията за спад на курса на долъра.
Но едното око винаги на щрек за неочаквани обрати

What comes around goes around
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
mastorpetko написа:Дългосрочната тенденция е към падане на курса, говоря примерно в близките 5 години. Обаче в този период винаги ще има спадове и покачвания, за да има от какво да се хранят спекулантите като Дж.СоросНе е изключено да има и резки пикове и спадове с по 10-15 стотинки.
Прогнозата е долара да стигне до 1.2 лв и в последствие да започне да нараства плавно. Това е и обяснено и с някаква теория за цикличност в икономиката (с която аз не съм запознат). Общо взето работата ми е свързана с курса на долара и следя редовно прогнозите и обикновенно, ако няма катаклизми, дългосрочните са верни.
Ако си вярваш що не участваш в движението, уцелиш ли си милиардер но за 11 години не съм видял такъв дето е заложил на петгодишна прогноза и сега да седи на мангизите вервай ми.
Fking написа:Нека ако има запознати дадат съвет, кога би бил най-подходящия момент за обръщането на долари в евро или след каква стойност смятате че ще тръгне пак надолу.
Кажи каква ти е целта да ти кажа какво да правиш но на ЛС
8 мнения
• Страница 1 от 1