Съвет за движението на долара

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Съвет за движението на долара

Мнение от Fking » 12 Яну 2007, 20:03

Гледам долара пак се качва полека, за няколко дни курс купува на ПИБ от 1.45 стигна до 1.49

В същото време в капитал писаха че се очаква спад до 1.35

Нека ако има запознати дадат съвет, кога би бил най-подходящия момент за обръщането на долари в евро или след каква стойност смятате че ще тръгне пак надолу.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 12 Яну 2007, 21:03

Дългосрочната тенденция е към падане на курса, говоря примерно в близките 5 години. Обаче в този период винаги ще има спадове и покачвания, за да има от какво да се хранят спекулантите като Дж.Сорос ;) Не е изключено да има и резки пикове и спадове с по 10-15 стотинки.

Прогнозата е долара да стигне до 1.2 лв и в последствие да започне да нараства плавно. Това е и обяснено и с някаква теория за цикличност в икономиката (с която аз не съм запознат :uups: ). Общо взето работата ми е свързана с курса на долара и следя редовно прогнозите и обикновенно, ако няма катаклизми, дългосрочните са верни.
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 12 Яну 2007, 21:04

Докато не ги удари щатите някой ураган :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 13 Яну 2007, 0:28

mastorpetko написа:Дългосрочната тенденция е към падане на курса, говоря примерно в близките 5 години. Обаче в този период винаги ще има спадове и покачвания, за да има от какво да се хранят спекулантите като Дж.Сорос ;) Не е изключено да има и резки пикове и спадове с по 10-15 стотинки.

Прогнозата е долара да стигне до 1.2 лв и в последствие да започне да нараства плавно. Това е и обяснено и с някаква теория за цикличност в икономиката (с която аз не съм запознат :uups: ). Общо взето работата ми е свързана с курса на долара и следя редовно прогнозите и обикновенно, ако няма катаклизми, дългосрочните са верни.

благодаря за инфото

а да можеш да посъветваш специално за това леко покачване сега, дали да се изчака още няколко дни или?
щото и 1ст разлика ми се отразява с една не лоша сума

няма да се сърдя ако съвета не излезе верен :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 13 Яну 2007, 1:48

Fking написа:а да можеш да посъветваш специално за това леко покачване сега, дали да се изчака още няколко дни или?

Мое мниение е, че ще се вдига, поне още няколко седмици, може би ще стигне 1.57-1.58, обаче не ми се връзвай ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 13 Яну 2007, 1:52

mastorpetko написа:
Fking написа:а да можеш да посъветваш специално за това леко покачване сега, дали да се изчака още няколко дни или?

Мое мниение е, че ще се вдига, поне още няколко седмици, може би ще стигне 1.57-1.58, обаче не ми се връзвай ;)

Аз също мисля така... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_batko » 13 Яну 2007, 2:36

моето скромно мнение е, че до краят на месеца доларът ще се върне стабилно на нива от 1.54 - 1.55 BGN за USD, но през първото тримесечие на тази година очаквам и промени, които дано не съм прав ще доведат до курс може би над 1.60 BGN за USD
Както каза експертът по-горе дългосрочните прогнози за движението на валутните пазари са по точни от краткосрочните, така че и аз също се присъединявам към тендецията за спад на курса на долъра.
Но едното око винаги на щрек за неочаквани обрати ;)
What comes around goes around

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 15 Яну 2007, 14:49

mastorpetko написа:Дългосрочната тенденция е към падане на курса, говоря примерно в близките 5 години. Обаче в този период винаги ще има спадове и покачвания, за да има от какво да се хранят спекулантите като Дж.Сорос ;) Не е изключено да има и резки пикове и спадове с по 10-15 стотинки.

Ако си вярваш що не участваш в движението, уцелиш ли си милиардер но за 11 години не съм видял такъв дето е заложил на петгодишна прогноза и сега да седи на мангизите вервай ми.

Fking написа:Нека ако има запознати дадат съвет, кога би бил най-подходящия момент за обръщането на долари в евро или след каква стойност смятате че ще тръгне пак надолу.

Кажи каква ти е целта да ти кажа какво да правиш но на ЛС

Назад към Извън Темата