Отмъкнаха джантите....
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Отмъкнаха джантите....
1. Три разбити врати- на общия коридор на мазето; на самото мазе и една вътрешна врата към трето мазе;
2. 4бр. 15" джанти (алуминиеви) за БМВ Е 39 с гуми Eagle F1 липсват; 2бр. джанти 15" (алуминиеви) с 195/50/15 от колата на брат ми липсват; 2бр. от моите джанти (черните от снимките) с гуми Eagle F1 195/45/15 също липсват!!!!
Успели са да направят упражнението днес м/у 10.00 и 16.00ч. през деня!! За доуточнение ще спомена, че блока са намира на 50м от РПУ, на 15м. от военно окръжие, пред което денонощно седи полицай (съхраняват част от военния архив) и се намира на главна улица, по която минава градски транспорт! Влезнали са и са излезнали през "парадния" вход защото другия е заключен и завит с планки с винтове. Освен това, както се сещате, 8бр. гуми с джанти не може да ги носиш на ръка или в нормален автомобил- само бус или баничарка! Не може да е човек от блока- познаваме се - 3 етажа - 9 апартамента!
Поне да бяха взели 2 комплекта джанти- се един щеше да остане- сега имам 2 от моите и 2 от на брат ми!!! Бел ден да не видят!! Айде- на бащата ги пиши бегали- комплект са, стандартни и заминават веднага. Ама моите? 2бр. не са кой знае колко срещани и СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГИ ПОЗНАЯ АКО ГИ ВИДЯ! От утре тръгвам да търся- АКО НА НЯКОЙ МУ ПРЕДЛОЖАТ ДА КУПИ ИЛИ ВИДИ ВЪПРОСНИТЕ ДЖАНТИ- ЗВЪННЕТЕ! Ще му се отблагодаря със сигурност!! Тел 0897/993-115!
P.S. Не съм наивен- едва ли някога ще ги намеря, ама.... знае ли човек!?
Прилагам снимка, за евентуално инфо.....
http://www.snimka.bg/profile.php?view_a ... m_id=94306
2. 4бр. 15" джанти (алуминиеви) за БМВ Е 39 с гуми Eagle F1 липсват; 2бр. джанти 15" (алуминиеви) с 195/50/15 от колата на брат ми липсват; 2бр. от моите джанти (черните от снимките) с гуми Eagle F1 195/45/15 също липсват!!!!
Успели са да направят упражнението днес м/у 10.00 и 16.00ч. през деня!! За доуточнение ще спомена, че блока са намира на 50м от РПУ, на 15м. от военно окръжие, пред което денонощно седи полицай (съхраняват част от военния архив) и се намира на главна улица, по която минава градски транспорт! Влезнали са и са излезнали през "парадния" вход защото другия е заключен и завит с планки с винтове. Освен това, както се сещате, 8бр. гуми с джанти не може да ги носиш на ръка или в нормален автомобил- само бус или баничарка! Не може да е човек от блока- познаваме се - 3 етажа - 9 апартамента!
Поне да бяха взели 2 комплекта джанти- се един щеше да остане- сега имам 2 от моите и 2 от на брат ми!!! Бел ден да не видят!! Айде- на бащата ги пиши бегали- комплект са, стандартни и заминават веднага. Ама моите? 2бр. не са кой знае колко срещани и СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГИ ПОЗНАЯ АКО ГИ ВИДЯ! От утре тръгвам да търся- АКО НА НЯКОЙ МУ ПРЕДЛОЖАТ ДА КУПИ ИЛИ ВИДИ ВЪПРОСНИТЕ ДЖАНТИ- ЗВЪННЕТЕ! Ще му се отблагодаря със сигурност!! Тел 0897/993-115!
P.S. Не съм наивен- едва ли някога ще ги намеря, ама.... знае ли човек!?
Прилагам снимка, за евентуално инфо.....
http://www.snimka.bg/profile.php?view_a ... m_id=94306
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
"За доуточнение ще спомена, че блока са намира на 50м от РПУ, на 15м. от военно окръжие, пред което денонощно седи полицай (съхраняват част от военния архив) и се намира на главна улица, по която минава градски транспорт! Влезнали са и са излезнали през "парадния" вход защото другия е заключен и завит с планки с винтове"
Даже може да са помолили полицая да им държи вратата докато ги натоварят
съжалявам за това знаеш как е, те колата пред балкона ти ще я оставят на трупчета и няма да се задеиства алармата дори ти за мазето говориш
Живеем в трудни времена възможно е да са ви познати или приятели на съседи някакви защото явно са знаели какво слагате дам или са ви видели все някога, а тези неща се продават бързо и лесно, много са изгодни за гепене...
Касмет
Даже може да са помолили полицая да им държи вратата докато ги натоварят

съжалявам за това знаеш как е, те колата пред балкона ти ще я оставят на трупчета и няма да се задеиства алармата дори ти за мазето говориш

Касмет

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
дай снимки на джаните да знаем какъв модел са и кажи имат ли някакъв отличителен белег, характерно ожулване или нещо друго?

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Колега, остави тая работа с буса, най-вероятно джантите ти са в някое съседно мазе или апартамент, опитай да си спомниш кой те е видял да ги прибираш там и си близо. Пък и сигурно си познаваш съседите 

Never mistake motion for action...
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Когато август си купих зимни гуми след 2 ДЕНА разбиха мазето, някой от блока щото общата врата - здрава. Ама не бяха познали щото само са ме видели да внасям джантите и гумите ама не бяха видяли, че си ги оставх на балкона.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Дано да ги мернем някъде тея джанти, но ако са в друг град някъде в провинцията, може да ги отпишеш. В случая освен да ти съчувстваме и да се оглеждаме няма как да помогнем.
Разтръби из форумите и се надявай, че все някой ще се отзове, Наистина е кофти работа и странна, как точно знаят, че в твоето мазе има 2 комплекта джанти с гуми.
п.с. сигурно си се сетил, но ако си познаеш джантите някъде не бързай да нападаш собственика, сигурно ги е купил от ГАДОВЕТЕ, първо проучи
Кофти работа наистина
Разтръби из форумите и се надявай, че все някой ще се отзове, Наистина е кофти работа и странна, как точно знаят, че в твоето мазе има 2 комплекта джанти с гуми.
п.с. сигурно си се сетил, но ако си познаеш джантите някъде не бързай да нападаш собственика, сигурно ги е купил от ГАДОВЕТЕ, първо проучи
Кофти работа наистина
You said: "Time will change!" What if it changes you?
да, снощи пак тръгнаха да точат бензин от аудито на комшииката пред нас. Ама нали ми изгоря лампата на балкона та е тъмнто като в г*з. Нямах време да се обличам и да слизам, та само ги изгоних през продзореца. И след точно 3 минути изпищя една аларма на долната пряка. Това е положението, няма оправмия.
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Виж в най близкия пункт за вторични може да са ги върнали и за алумин поне със мойте така направиха. Иначе джанти по двойки трудно се продават пак от личен опит.
Няма грозни жени, има трезви мъже!
10 мнения
• Страница 1 от 1