Направо не съм на себе си :(((
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Направо не съм на себе си :(((
Чуех се пред кого и накрая реших пред вас да си излея мъката...напрво не съм на себе си...
Вчера отивам до Камор да си купя една тройчица.Докато правехме договори и т.н. съвсем случайно се запроказвах с дилъра че много ми е мерак една е46 кабрио,но 2003г. и според него кое е по-добро - "старото" кабрио или нова тройчица ама базов модел,възможно най-евтината.Момчето ми казва защо не видиш отсреща във втората употреба се продава една приказка и аз си викам хубаво защо да не погледна.Отивам и какво да видя .....
НАЙ-ХУБАВАТА Е46 КАБРИО НА СВЕТА !!!Най-отговорно мога да го кажа.Цветът и като пяска на морето при залез слънце,годината април 05г.,все още в гаранция с абсолютно всички екстри (ТЖ,навигаций,сервотроник и т.н.)Колата е била собственост на шефа на Камор в германия,който я е подарил на жена си и тя я е карала само 6800км
и си е заминала за Германия.Направо чисто нова кола.Аз направо откачих.Подгоотвяме договоори,аз звъня по банки.момчето ми каза дай 6000хил лв капаро,но часа е 17:00 и банките са затворили,а и си викам едва ли точно сега за няколко часа ще дойде някой и ще я купи преди мен и се разбрахме днес в 10:00 среща да му нося направо цялата сума и да си я взимам.Не съм спал цяла нощ,направо луда работа бях откачил.Да но днес ми се налага да отида до Сл.бряг за малко и се разбрахме срещата да не е в 10 , а в 17:00 часа.Аз мъкна с мен една торба пари.Да но какво става към 12:00 на обяд ми се обаждат едни приятели от Камор и ми казват колата туко що я продадоха и аз
Веднага звъня на дилъра и той ми потвърди информацията и до сега обикалах по авто къщите,мобилето го научих наизуст ама друга такава няма ...
направо съм съкрушен,все едно преди 20 гоодини когато исках колело,даже и повече ужас,незнам защо чак толкова на вътре го приемам.Сега си седя в офиса и въобще немога да се концентрирам...Вече вярвам в любовта от пръв поглед 
Вчера отивам до Камор да си купя една тройчица.Докато правехме договори и т.н. съвсем случайно се запроказвах с дилъра че много ми е мерак една е46 кабрио,но 2003г. и според него кое е по-добро - "старото" кабрио или нова тройчица ама базов модел,възможно най-евтината.Момчето ми казва защо не видиш отсреща във втората употреба се продава една приказка и аз си викам хубаво защо да не погледна.Отивам и какво да видя .....

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Саболезнования
Всяко зло за добро, щом така е станало значи така е трябвало!
На мене ми се случи същото нещо само че беше замесен мотор. Изпуснах го за един ден, ама по добре че така стана понеже ако го бях взел щях лятото да обикалям европа с него и нямаше да ми се лсучат куп други невероятни и безценни неща
Колко пари щеше да ти излезе ако не е тайна тая тройка?

Всяко зло за добро, щом така е станало значи така е трябвало!
На мене ми се случи същото нещо само че беше замесен мотор. Изпуснах го за един ден, ама по добре че така стана понеже ако го бях взел щях лятото да обикалям европа с него и нямаше да ми се лсучат куп други невероятни и безценни неща

Колко пари щеше да ти излезе ако не е тайна тая тройка?
друга ще дойде- хората така изпускат любовта на живота си.. ти за коли си седнал да се тръшкаш..
а между другото лесно ше си намериш нова авто любов - забележи че дори не спомена двигателя а наблегна на цвят и екстри... демек- си импулсивен купувач- лесно ще се впечатлиш пак

а между другото лесно ше си намериш нова авто любов - забележи че дори не спомена двигателя а наблегна на цвят и екстри... демек- си импулсивен купувач- лесно ще се впечатлиш пак

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
520i написа:Лошото е че скоро се разделих с дългоогодишната си приятелка и найстина ми беше криво,но колкото и гадно да звъчи в момента ми е по криво за колата ...
Тва е супер че ти е по вътрешно за колата:))
Аз също наскоро се разделих с моята дългосрочна приятелка и още ми е кисело, а ми се ще да не е така...

- Val4eto
- младши ентусиаст
-
много неприятна случка,ако бях на твое място и аз щях да съм съкрушена,много скоро ще намериш друга кола,която да ти хареса,който търси ,намира 

Най-много обичам "форумни героини"

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Re: Направо не съм на себе си :(((
520i написа:Вчера отивам до Камор да си купя една тройчица.
Да можеше всеки от форума да може да си позволи да отиде до Камор, за да си купи една "тройчица"(може и петичица...

Мечти, мечти...

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
аз пак по същия начин изпуснах един тризонет и много ме е яд до ден днешен . а това се случи преди близо 3-год
пожелавам ти да намериш същата като тази и даже по-хубава
пожелавам ти да намериш същата като тази и даже по-хубава
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
Стига сме плакали
, всеки е изпускал по нещо в живота - жени, коли, тризонети, мотори
такъв в живота, а той е пред нас и само да сме живи и здрави другото ще си го купиме!
Тая тройка 100% е била нещо преебана
), в тризонета имаше хлебарки аз го знам тоя:)) така че по добре, че така е станало
!
Весело на всички и стискайте палци че утре си взимам колата от майстор!!!

Тая тройка 100% е била нещо преебана

Весело на всички и стискайте палци че утре си взимам колата от майстор!!!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Tvrrr написа:в тризонета имаше хлебарки аз го знам тоя:))

Голям си образ направо кефиш

Иначе съжелявам знам какво е чувството,въпреки,че не съм и пълнолетен...Така изтървахме един Rover...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ох супер гадно, арзбирам те напълно за какво става въпрос, ама да ти е за урок, другия път остави на дилъра 100лв да се черпи и да ти пази колата или мини я предплати па после тръгвай по задачи.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
знам я тази тройка...онзи ден като ходихме на кино с каката ми и се любувахме...страхотен екземпляр...мн жалко,че си я изпуснал...ще намериш друга,бъди сигурен 

Какви фенове сте тук?
За 60к пари може да му предложите зверско Е30 М3 или пък М5 Е34, а защо не и М3 Е36, като при все че ще останат толкоз пари, че ще може да се сложи турбо по-голямо от главата на свинята дето сте заклали за Коледа, ще се сложи и кожен салон с кожа от кучето на Парис Хилтън направо.
За 60к пари може да му предложите зверско Е30 М3 или пък М5 Е34, а защо не и М3 Е36, като при все че ще останат толкоз пари, че ще може да се сложи турбо по-голямо от главата на свинята дето сте заклали за Коледа, ще се сложи и кожен салон с кожа от кучето на Парис Хилтън направо.
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3