Некадърници 3 част...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Некадърници 3 част...
тази вечер в кв.Гео Милев направих първото птп...бая сериозно...някакъв селтак набор на баба ми реши,че може да сече пътя на трамвая по бул.Шипченски проход,но не помисли,че след трамвая може да има и кола...да чукам на дърво,нищо ми няма,но ще се наложи големичък ремонт на бимата
имах избор между това да помеля колата,или да избегна удара със десен завой и да отнеса ~10 човека...абсолютно невинен и трезвен излязох,но кел файда като другите на пътя не мислят...sonny,ще ми е нужна помощта ти за да я вкараме пак в движение....карайте внимателно,коланите спасяват живот...ако не беше той,незнам дали сега щях да пиша тази тема...
П.С. ще помоля някои ако има свободно време днес по обяд и реална представа какво ще трябва да се оправя по самата кола да дойде с мен при застрахователите
телефона ми е 0898746749 и ще съм безкрайно благодарен...[

П.С. ще помоля някои ако има свободно време днес по обяд и реална представа какво ще трябва да се оправя по самата кола да дойде с мен при застрахователите

Последна промяна ///MapTo на 08 Яну 2007, 8:54, променена общо 2 пъти
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
На истина е много не приятен момент, ама щом е само ламарина викай ура !!!
П.С. Дано каското ти поеме по голямата част от разходите
П.С. Дано каското ти поеме по голямата част от разходите

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- ///MapTo
-
-
Нещото,което най-много ме вбеси беше,че след като спря колата и аз слязох тоя кретен се нахвърли срещу мен с думите "кво прайш бее,гледаш ли къде караш"
... ето малко снимков материал...

- ///MapTo
-
-
мен нервите ми издържаха...щастлив съм,че нямаше хора на мястото където е колата на снимките,защото тогава щеше да е лошо...приятелката ми,която НИКОГА не ползва колан също не беше вътре...общо взето само болката в носа от възглавницата ми остана...пенсионера ще си го отнесе стабилно,бил забравил да си поднови гражданската....

- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Не се познаваме, но това не ми пречи да ми стане кофти при вида на колицата. Важното е, че ти си жив и здрав. Пожелавам ти безпроблемни преговори със застрахователите и оттук нататък безаварийно.
............
Кофти случка и кофти работа те чака, но мисли позитивно винаги има и по лошо, така, че се радвай на това, че си невридим а другото се купува 

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Не се кахъри колега, имало е да става. Според полицаите нали той е виновен, няма проблем, ще си вземеш стотинки от каското, ще дадеш малко и ти и ще си стане кола.
Правилно си написал че трябва някой, който разбира за да опонира ако пропуснат да напишат нещо чичковците. Другото което аз виждам от снимките, е че ще се наложи и втори оглед, така че лека по лека нещата ще са наред, след тези неща болките от натъртване остават, но и те ще минат!
Правилно си написал че трябва някой, който разбира за да опонира ако пропуснат да напишат нещо чичковците. Другото което аз виждам от снимките, е че ще се наложи и втори оглед, така че лека по лека нещата ще са наред, след тези неща болките от натъртване остават, но и те ще минат!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Много неприятна случка, хубаво е че си добре! И мен навремето ме съсече една баба на 68 години, а до нея се возеше нейната майка - набор 1915. На 68 години й написаха първия акт. При мен положението не беше толкова тежко, но не е приятно определено. Пожелавам ти успех с ремонта и дано получиш добра оценка!

po temata
Колега колата е доста смазана ма се радвай че си жив и здрав..А до застрахователите дано земеш добри пари.Ти за колко си я застраховал,че и това има значение.Успех
БМВ-то си е БМВ
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4