Некадърници 3 част...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Некадърници 3 част...

Мнение от ///MapTo » 08 Яну 2007, 1:31

тази вечер в кв.Гео Милев направих първото птп...бая сериозно...някакъв селтак набор на баба ми реши,че може да сече пътя на трамвая по бул.Шипченски проход,но не помисли,че след трамвая може да има и кола...да чукам на дърво,нищо ми няма,но ще се наложи големичък ремонт на бимата :( имах избор между това да помеля колата,или да избегна удара със десен завой и да отнеса ~10 човека...абсолютно невинен и трезвен излязох,но кел файда като другите на пътя не мислят...sonny,ще ми е нужна помощта ти за да я вкараме пак в движение....карайте внимателно,коланите спасяват живот...ако не беше той,незнам дали сега щях да пиша тази тема...
П.С. ще помоля някои ако има свободно време днес по обяд и реална представа какво ще трябва да се оправя по самата кола да дойде с мен при застрахователите :uups: :uups: телефона ми е 0898746749 и ще съм безкрайно благодарен...[
Последна промяна ///MapTo на 08 Яну 2007, 8:54, променена общо 2 пъти
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 08 Яну 2007, 1:53

На истина е много не приятен момент, ама щом е само ламарина викай ура !!!

П.С. Дано каското ти поеме по голямата част от разходите ;)
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 08 Яну 2007, 1:56

Аман от олигофрени :evil: ама дет вика колегата ламарини се прават! Спокойно ще мине! ..... :confused:
_!_

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 08 Яну 2007, 2:26

Жив и здрав да си ти пък ако трябва и нова ще си купиш , чукай на дърво и това е ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 08 Яну 2007, 3:26

кофти пич само споко колата лесно ще се оправи ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 08 Яну 2007, 3:45

Лоша работа... :(
Ламарината ще се оправи, акъла на пенсията няма... :confused:

Аватар

Мнение от ///MapTo » 08 Яну 2007, 8:39

Нещото,което най-много ме вбеси беше,че след като спря колата и аз слязох тоя кретен се нахвърли срещу мен с думите "кво прайш бее,гледаш ли къде караш" :shock: :shock: ... ето малко снимков материал...
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 08 Яну 2007, 9:08

---Малееееее.Много гадна работа. :++ Как са ти издържали нервите след тия дими на пенсията. :twisted: Ако бях на твое място сигурно тоя дъртак щеше да се наложи да го излежавам. :hitit:

Аватар

Мнение от ///MapTo » 08 Яну 2007, 9:13

мен нервите ми издържаха...щастлив съм,че нямаше хора на мястото където е колата на снимките,защото тогава щеше да е лошо...приятелката ми,която НИКОГА не ползва колан също не беше вътре...общо взето само болката в носа от възглавницата ми остана...пенсионера ще си го отнесе стабилно,бил забравил да си поднови гражданската.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 08 Яну 2007, 10:59

Не се познаваме, но това не ми пречи да ми стане кофти при вида на колицата. Важното е, че ти си жив и здрав. Пожелавам ти безпроблемни преговори със застрахователите и оттук нататък безаварийно.

ентусиаст
Аватар

............

Мнение от euroto » 08 Яну 2007, 11:09

Кофти случка и кофти работа те чака, но мисли позитивно винаги има и по лошо, така, че се радвай на това, че си невридим а другото се купува :roll:
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 08 Яну 2007, 11:17

Не се кахъри колега, имало е да става. Според полицаите нали той е виновен, няма проблем, ще си вземеш стотинки от каското, ще дадеш малко и ти и ще си стане кола.

Правилно си написал че трябва някой, който разбира за да опонира ако пропуснат да напишат нещо чичковците. Другото което аз виждам от снимките, е че ще се наложи и втори оглед, така че лека по лека нещата ще са наред, след тези неща болките от натъртване остават, но и те ще минат!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 08 Яну 2007, 11:23

Много неприятна случка, хубаво е че си добре! И мен навремето ме съсече една баба на 68 години, а до нея се возеше нейната майка - набор 1915. На 68 години й написаха първия акт. При мен положението не беше толкова тежко, но не е приятно определено. Пожелавам ти успех с ремонта и дано получиш добра оценка!
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 08 Яну 2007, 11:31

Уфф супер гадно :( като ти казах, че ламарини се прават не мислех, че е толкова зле работата ... не че сега няма да се оправи де ама все пак да си я гледаш така и то защото некъв охлюв не знае къде е и какво се случва около него ...... а бе акана работа .. успех!!!!!!! :( :( :(
_!_

Потребител
Аватар

po temata

Мнение от LuDaK » 08 Яну 2007, 11:41

Колега колата е доста смазана ма се радвай че си жив и здрав..А до застрахователите дано земеш добри пари.Ти за колко си я застраховал,че и това има значение.Успех
БМВ-то си е БМВ

Следваща

Назад към Извън Темата