антирадар, цивилни патрулки, какво правим?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 320i N46 седан
Мечтае да кара: чисто ново BMW
Детайли за колата: E 36 седан 9/1997г т.син 320i M52B20
Е 36 кабриолет 7/1996 сив M52B23
Е 90 седан 7.2006 сив 320i N46

антирадар, цивилни патрулки, какво правим?

Мнение от silverstone » 22 Апр 2022, 22:51

Здравейте, с оглед техниките които прилагат и явно ще прилагат занапред от родната полиция, Уейза който ползвам вероятно няма да е толкова ефективен. Скритите патрулки , което са на вид цивилни таралясници , ще се окажат проблем. Замислям се за антирадар, имал съм такъв но преди повече от 10 години. Споделете мнение, предполагам, че вече са доста ъпгрейтнати, помагат ли срещу камери и радари и може ли да препоръчате марка / модел , нещо до 300 -350 лв.
Може и на ЛС.
:smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Re: антирадар, цивилни патрулки, какво правим?

Мнение от grkv » 23 Апр 2022, 6:14

С под 1600лв си за никъде в тая битка.

Мобилни, триноги и т.н. 'стрелящи' изчадия не можеш да ги пребориш с детектори, единствено с джамъри, подаващи им грешно инфо.

Популярен вариант по нашите ширини е Kiyo D Ultimate, доколкото помня е правен от същите унгарци, направили 'триногата'. Може и да бъркам за последното.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Апр 2022, 6:40

Не бъркаш, моя човек поръчал няколко през годините сега поръча още 5. :mhihi: Ще му дойдат точно 4000 евро като два са за него и жена му, другите ще ги продава на трети лица. Тоест 800 евро парчето в този случай. Това е без монтажа, с него става 2000 лева броя защото все пак е добре да не ги монтира всеки алармаджия на кола за 100-200к. Упс, сега говорихме, цената му идва 800 евро без ДДС. :mhihi:
Та миналия ден като поръча последно тия 5 забравил да плати(тоест все едно е пратил само запитване) и унгареца, въпреки че е поръчвал от него много пъти му писал следното "нали знаеш, че българската полиция закупи 60 нови камери". :ahah: Ей, това балканците сме си таковали мамата. Същите са като като нас тия, от мангалите знам, че полицаите им вземат пари на убиване като става дума за дребни подкупи по пътя и на границата да не ровят бусовете, ама тоя алчния направо ме скапаното смях. Смятай, продава ти камерите на правителството и в същото време ти продава решението на проблема на гражданите. :mhihi: И моят човек му върнал, че е забравил просто и веднага му пуснал превода. :mhihi:
Значи малко за тия са ви кажа от него колко безотказно действат и все пак кога е единствения вариант в който могат да ви изплющят. Триногите ги блокира на 100%-та и както казва колегата подава грешна информация. Мобилните ти ги хваща на типа радар-детектор и много отдалеч ти ги улавя като са пуснати, стационарните ти ги казва като ГПС(то вече повечето в БГ стационарни не функционират и са празни, но все пак)и единственият начин да те глобят за скорост и да удариш голямата греда е ако патрулката е с мобилна камера, която ти я хващатш като радар детектор както казах, обаче ако полицая я държи изключена и чака да установи визуален контакт с теб и да я пусне тогава след като те види или чуе, че идваш бързо нямаш шанс. Ти ще я видиш и засечеш, но късно. Не съм разпитвал полицаите колко секунди им трябва за да я въведат в пълен режим на записване и засичане след като те видят, но мисля веднъж му се беше случило така на моя човек. Преди години някой снимащ ми беше казал, ще ако "ги цели", много бързо я пуска, но съм забравил. Принципно трябва да е голямо съвпадение да се случи де, но истории за минаване покрай триногите има много, включително тест с 20-30 над ограничението, блокира си ги безотказно.
Та най-добре си спазвай, едва ли си някой, който редовно иска да лети, дали ще свалиш още няколко километра едва ли ти е голяма болка.
Аз снощи я сънувах тая тринога мамка му, че града лудна от нея вече. Пак един ми разправя как били три броя, аз му обяснявам, че е една и я местят на няколко места, той не, три били. Ако някой минава по околовръстното на Казанлък, там стои на три възлови места с 60, просто тия няколко километра си се пазете защото не се вижда, зад завои стои и то бързи завои.
Та сънувам си аз съвсем реален сън как съм си доволен, че вече не бързам като работя и все пак ми се наложи заради клиент да бързам и на един празен булевард, който знам карам с 80, а някой идиот сложил 30 и тъкмо се питах кой идиот и защо е сложил 30 и айдееееее, гледам Закс ме снима в храстите(който е гледал Бенджи, Закс и звездния принц едно време знае Закс кой е :mhihi: )и почнах да се чудя ще мине ли 50 над скоростта защото нали вземат книжка, кой ще кажа, че е карал, абе голям кошмар и с радост установих, че сънувам. :ahah:
Та колеги, спазвайте защото сънищата ще станат реалност, а и могат да са много по-лоши от едно снимане. А с моят човек си говорихме точно вчера за тия камери и анти-радари и колко по-добре се държат масовите шофьори от преди няколко години, нещо което Стинката предрече и на което се надявахме.
Тъкмо с един колега си говорим, той стана тираджия и понеделник тръгва към Франция и го питах за тяхното 80 извън града каза, че 80, но имат много пътища на които е 90-100-110, някакви еднопосочни, които не се плащат, та пак могат да си карат.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 23 Апр 2022, 8:07

"Почнем ли да се дебнем, нема начин да не се хванем" :lol:

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Апр 2022, 8:17

Тука са ги забранили преди много години. През комунизма ли беше имаше една история за кортежа на Живков когато някакъв такъв насочва радара, те мислят че е оръжие и го убиват.
В Австрия миналата година видях такъв, колегите нека кажат ако някъде другаде по Европа са виждали.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 23 Апр 2022, 8:45

https://www.dnevnik.bg/skorost/2022/04/ ... g/comments
да се смее ли човек да плаче ли..

ама то няма как да е, само у нас има през 15км автомобил с двама тулупа вътре уж дебнат за винетки. :kuku:
Е как се изхранва това нещо?

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Апр 2022, 8:56

То това въобще не влиза в пътна полиция, което е за статията. Аз ви аги съм се чудел за какъв чеп за тия с камерите от тола след като има камери, които си снимат и налагат глобите. Ако за тях извадят статистика с колко надвишават глобите, които те налагат ще с страшно и ще ги махнат на момента. Но не, там се издържат бивши катаджии, бивши даяджии и разни други наши все хора.
А за неоткриваните нарушители тотална смешка. Да го гласуват, че се връчва директно и да видиш как всеки ще се интересува има ли глоба или не.
Последна промяна Top Gun Maverick на 23 Апр 2022, 8:58, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 23 Апр 2022, 8:57

лошо ли им е на тези гниди?
Седи люпи семки и пърди и затова взима пари и то няма да е минималната заплата..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 23 Апр 2022, 9:16

Караме си нормално и не ни интересуват ни камери, ни патрулки. Елементарно.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 23 Апр 2022, 9:18

Колко нормално да си караме, като на всеки километър или два има отбивка и знак 60, което е потенциална хранилка.
Ако е да минеш 50км става..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 23 Апр 2022, 9:20

Ми не знам, аз съм минал 1 000 000 км така, па кат гледам не ме е заболел зъб или съм умрел от тая работа. Айде немой сичките милион, ама поне 600 000 от тях. А тия дето съм карал по-бързо не е било с 200.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 23 Апр 2022, 9:24

очаквайте скоро 30 в градовете, даже 20, в Европа има такива страни, нали се гледат едни други

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 23 Апр 2022, 9:25

Да, и? 30 и сега има. В Пирдоп да речем. Целия център.
У Враца е 40 по спомен.
Примерно
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 23 Апр 2022, 9:26

нищо,
явно темата не е за теб.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 23 Апр 2022, 9:27

Моджо написа:Караме си нормално и не ни интересуват ни камери, ни патрулки. Елементарно.

Ей сега ще те изядат с парцалите, че само ако ти спазваш всяко ограничение може да предлагаш подобни неща...недай си боже пък си се похвалил някъде из темите къде как си летял ще ти извадят кирливите ризи :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата