антирадар, цивилни патрулки, какво правим?
Модератор: Общи модератори
- silverstone
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320i N46 седан
- Мечтае да кара: чисто ново BMW
- Детайли за колата: E 36 седан 9/1997г т.син 320i M52B20
Е 36 кабриолет 7/1996 сив M52B23
Е 90 седан 7.2006 сив 320i N46
антирадар, цивилни патрулки, какво правим?
Здравейте, с оглед техниките които прилагат и явно ще прилагат занапред от родната полиция, Уейза който ползвам вероятно няма да е толкова ефективен. Скритите патрулки , което са на вид цивилни таралясници , ще се окажат проблем. Замислям се за антирадар, имал съм такъв но преди повече от 10 години. Споделете мнение, предполагам, че вече са доста ъпгрейтнати, помагат ли срещу камери и радари и може ли да препоръчате марка / модел , нещо до 300 -350 лв.
Може и на ЛС.
Може и на ЛС.

Re: антирадар, цивилни патрулки, какво правим?
С под 1600лв си за никъде в тая битка.
Мобилни, триноги и т.н. 'стрелящи' изчадия не можеш да ги пребориш с детектори, единствено с джамъри, подаващи им грешно инфо.
Популярен вариант по нашите ширини е Kiyo D Ultimate, доколкото помня е правен от същите унгарци, направили 'триногата'. Може и да бъркам за последното.
Мобилни, триноги и т.н. 'стрелящи' изчадия не можеш да ги пребориш с детектори, единствено с джамъри, подаващи им грешно инфо.
Популярен вариант по нашите ширини е Kiyo D Ultimate, доколкото помня е правен от същите унгарци, направили 'триногата'. Може и да бъркам за последното.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Не бъркаш, моя човек поръчал няколко през годините сега поръча още 5.
Ще му дойдат точно 4000 евро като два са за него и жена му, другите ще ги продава на трети лица. Тоест 800 евро парчето в този случай. Това е без монтажа, с него става 2000 лева броя защото все пак е добре да не ги монтира всеки алармаджия на кола за 100-200к. Упс, сега говорихме, цената му идва 800 евро без ДДС.
Та миналия ден като поръча последно тия 5 забравил да плати(тоест все едно е пратил само запитване) и унгареца, въпреки че е поръчвал от него много пъти му писал следното "нали знаеш, че българската полиция закупи 60 нови камери".
Ей, това балканците сме си таковали мамата. Същите са като като нас тия, от мангалите знам, че полицаите им вземат пари на убиване като става дума за дребни подкупи по пътя и на границата да не ровят бусовете, ама тоя алчния направо ме скапаното смях. Смятай, продава ти камерите на правителството и в същото време ти продава решението на проблема на гражданите.
И моят човек му върнал, че е забравил просто и веднага му пуснал превода.
Значи малко за тия са ви кажа от него колко безотказно действат и все пак кога е единствения вариант в който могат да ви изплющят. Триногите ги блокира на 100%-та и както казва колегата подава грешна информация. Мобилните ти ги хваща на типа радар-детектор и много отдалеч ти ги улавя като са пуснати, стационарните ти ги казва като ГПС(то вече повечето в БГ стационарни не функционират и са празни, но все пак)и единственият начин да те глобят за скорост и да удариш голямата греда е ако патрулката е с мобилна камера, която ти я хващатш като радар детектор както казах, обаче ако полицая я държи изключена и чака да установи визуален контакт с теб и да я пусне тогава след като те види или чуе, че идваш бързо нямаш шанс. Ти ще я видиш и засечеш, но късно. Не съм разпитвал полицаите колко секунди им трябва за да я въведат в пълен режим на записване и засичане след като те видят, но мисля веднъж му се беше случило така на моя човек. Преди години някой снимащ ми беше казал, ще ако "ги цели", много бързо я пуска, но съм забравил. Принципно трябва да е голямо съвпадение да се случи де, но истории за минаване покрай триногите има много, включително тест с 20-30 над ограничението, блокира си ги безотказно.
Та най-добре си спазвай, едва ли си някой, който редовно иска да лети, дали ще свалиш още няколко километра едва ли ти е голяма болка.
Аз снощи я сънувах тая тринога мамка му, че града лудна от нея вече. Пак един ми разправя как били три броя, аз му обяснявам, че е една и я местят на няколко места, той не, три били. Ако някой минава по околовръстното на Казанлък, там стои на три възлови места с 60, просто тия няколко километра си се пазете защото не се вижда, зад завои стои и то бързи завои.
Та сънувам си аз съвсем реален сън как съм си доволен, че вече не бързам като работя и все пак ми се наложи заради клиент да бързам и на един празен булевард, който знам карам с 80, а някой идиот сложил 30 и тъкмо се питах кой идиот и защо е сложил 30 и айдееееее, гледам Закс ме снима в храстите(който е гледал Бенджи, Закс и звездния принц едно време знае Закс кой е
)и почнах да се чудя ще мине ли 50 над скоростта защото нали вземат книжка, кой ще кажа, че е карал, абе голям кошмар и с радост установих, че сънувам. 
Та колеги, спазвайте защото сънищата ще станат реалност, а и могат да са много по-лоши от едно снимане. А с моят човек си говорихме точно вчера за тия камери и анти-радари и колко по-добре се държат масовите шофьори от преди няколко години, нещо което Стинката предрече и на което се надявахме.
Тъкмо с един колега си говорим, той стана тираджия и понеделник тръгва към Франция и го питах за тяхното 80 извън града каза, че 80, но имат много пътища на които е 90-100-110, някакви еднопосочни, които не се плащат, та пак могат да си карат.

Та миналия ден като поръча последно тия 5 забравил да плати(тоест все едно е пратил само запитване) и унгареца, въпреки че е поръчвал от него много пъти му писал следното "нали знаеш, че българската полиция закупи 60 нови камери".

Значи малко за тия са ви кажа от него колко безотказно действат и все пак кога е единствения вариант в който могат да ви изплющят. Триногите ги блокира на 100%-та и както казва колегата подава грешна информация. Мобилните ти ги хваща на типа радар-детектор и много отдалеч ти ги улавя като са пуснати, стационарните ти ги казва като ГПС(то вече повечето в БГ стационарни не функционират и са празни, но все пак)и единственият начин да те глобят за скорост и да удариш голямата греда е ако патрулката е с мобилна камера, която ти я хващатш като радар детектор както казах, обаче ако полицая я държи изключена и чака да установи визуален контакт с теб и да я пусне тогава след като те види или чуе, че идваш бързо нямаш шанс. Ти ще я видиш и засечеш, но късно. Не съм разпитвал полицаите колко секунди им трябва за да я въведат в пълен режим на записване и засичане след като те видят, но мисля веднъж му се беше случило така на моя човек. Преди години някой снимащ ми беше казал, ще ако "ги цели", много бързо я пуска, но съм забравил. Принципно трябва да е голямо съвпадение да се случи де, но истории за минаване покрай триногите има много, включително тест с 20-30 над ограничението, блокира си ги безотказно.
Та най-добре си спазвай, едва ли си някой, който редовно иска да лети, дали ще свалиш още няколко километра едва ли ти е голяма болка.
Аз снощи я сънувах тая тринога мамка му, че града лудна от нея вече. Пак един ми разправя как били три броя, аз му обяснявам, че е една и я местят на няколко места, той не, три били. Ако някой минава по околовръстното на Казанлък, там стои на три възлови места с 60, просто тия няколко километра си се пазете защото не се вижда, зад завои стои и то бързи завои.
Та сънувам си аз съвсем реален сън как съм си доволен, че вече не бързам като работя и все пак ми се наложи заради клиент да бързам и на един празен булевард, който знам карам с 80, а някой идиот сложил 30 и тъкмо се питах кой идиот и защо е сложил 30 и айдееееее, гледам Закс ме снима в храстите(който е гледал Бенджи, Закс и звездния принц едно време знае Закс кой е

Та колеги, спазвайте защото сънищата ще станат реалност, а и могат да са много по-лоши от едно снимане. А с моят човек си говорихме точно вчера за тия камери и анти-радари и колко по-добре се държат масовите шофьори от преди няколко години, нещо което Стинката предрече и на което се надявахме.
Тъкмо с един колега си говорим, той стана тираджия и понеделник тръгва към Франция и го питах за тяхното 80 извън града каза, че 80, но имат много пътища на които е 90-100-110, някакви еднопосочни, които не се плащат, та пак могат да си карат.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

"Почнем ли да се дебнем, нема начин да не се хванем"

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Тука са ги забранили преди много години. През комунизма ли беше имаше една история за кортежа на Живков когато някакъв такъв насочва радара, те мислят че е оръжие и го убиват.
В Австрия миналата година видях такъв, колегите нека кажат ако някъде другаде по Европа са виждали.
В Австрия миналата година видях такъв, колегите нека кажат ако някъде другаде по Европа са виждали.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
https://www.dnevnik.bg/skorost/2022/04/ ... g/comments
да се смее ли човек да плаче ли..
ама то няма как да е, само у нас има през 15км автомобил с двама тулупа вътре уж дебнат за винетки.
Е как се изхранва това нещо?
да се смее ли човек да плаче ли..
ама то няма как да е, само у нас има през 15км автомобил с двама тулупа вътре уж дебнат за винетки.

Е как се изхранва това нещо?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
То това въобще не влиза в пътна полиция, което е за статията. Аз ви аги съм се чудел за какъв чеп за тия с камерите от тола след като има камери, които си снимат и налагат глобите. Ако за тях извадят статистика с колко надвишават глобите, които те налагат ще с страшно и ще ги махнат на момента. Но не, там се издържат бивши катаджии, бивши даяджии и разни други наши все хора.
А за неоткриваните нарушители тотална смешка. Да го гласуват, че се връчва директно и да видиш как всеки ще се интересува има ли глоба или не.
А за неоткриваните нарушители тотална смешка. Да го гласуват, че се връчва директно и да видиш как всеки ще се интересува има ли глоба или не.
Последна промяна Top Gun Maverick на 23 Апр 2022, 8:58, променена общо 1 път

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
лошо ли им е на тези гниди?
Седи люпи семки и пърди и затова взима пари и то няма да е минималната заплата..
Седи люпи семки и пърди и затова взима пари и то няма да е минималната заплата..
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Караме си нормално и не ни интересуват ни камери, ни патрулки. Елементарно.
Хм,хм...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Колко нормално да си караме, като на всеки километър или два има отбивка и знак 60, което е потенциална хранилка.
Ако е да минеш 50км става..
Ако е да минеш 50км става..
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ми не знам, аз съм минал 1 000 000 км така, па кат гледам не ме е заболел зъб или съм умрел от тая работа. Айде немой сичките милион, ама поне 600 000 от тях. А тия дето съм карал по-бързо не е било с 200.
Хм,хм...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
очаквайте скоро 30 в градовете, даже 20, в Европа има такива страни, нали се гледат едни други
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Да, и? 30 и сега има. В Пирдоп да речем. Целия център.
У Враца е 40 по спомен.
Примерно
У Враца е 40 по спомен.
Примерно
Хм,хм...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
нищо,
явно темата не е за теб.
явно темата не е за теб.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Моджо написа:Караме си нормално и не ни интересуват ни камери, ни патрулки. Елементарно.
Ей сега ще те изядат с парцалите, че само ако ти спазваш всяко ограничение може да предлагаш подобни неща...недай си боже пък си се похвалил някъде из темите къде как си летял ще ти извадят кирливите ризи