Избор на камера!?Екшън ли, друга ли...
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Избор на камера!?Екшън ли, друга ли...
Поради наближаване на коледните празници се налага да помисля за подарък на дъщерята.
Същата е на 8-9 години от където и трябва да тръгнем според мен при избора на камера която тя отдавна желае.
А камерата е за да си снима тя видеа които ако се реша най-накрая може и да и разреша да качва в нета.
Ама мога и да не и разреша.
Как и да е.
Безумни пари не ми се дават в предвид, че не знам колко добре ще се стопанисва машинката когато мен ме няма.
Попринцип е внимателна, но си е дете та е ясно....
И тук сте вие.
Аз за себе си бих взел модела на DJI дето е със жироскопа, ама са много пари да се даде на дете.
Иска ми се да е здраво нещото, да мога и аз да го ползвам за разни други неща покрай обектите, да може да му се добави ако няма такава стабилизация като на горното както и статив за снимки.
Обаче хич не съм наясно кое става от тия на пазара.
Та давайте акъли пък да видим какво ще излезе.
Коледа идва и хич не и дреме за Ковида...
Същата е на 8-9 години от където и трябва да тръгнем според мен при избора на камера която тя отдавна желае.
А камерата е за да си снима тя видеа които ако се реша най-накрая може и да и разреша да качва в нета.

Как и да е.
Безумни пари не ми се дават в предвид, че не знам колко добре ще се стопанисва машинката когато мен ме няма.
И тук сте вие.
Аз за себе си бих взел модела на DJI дето е със жироскопа, ама са много пари да се даде на дете.
Иска ми се да е здраво нещото, да мога и аз да го ползвам за разни други неща покрай обектите, да може да му се добави ако няма такава стабилизация като на горното както и статив за снимки.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Избор на камера!?Екшън ли, друга ли...
Тъй като не е ясно колко бързо ще и мине мерака, още повече без качване в нет-а, зимай евтина ако ще е камера. Каката се справя съвсем успешно с телефона без специална камера. Е, ся, не е видео като за влогър, ама то не е това целта.
ПП, примерно
https://magazin.photosynthesis.bg/bg/66 ... order.html
ПП, примерно
https://magazin.photosynthesis.bg/bg/66 ... order.html
Последна промяна Моджо на 01 Ное 2020, 18:09, променена общо 1 път
Хм,хм...
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Go pro 7 black - около 400лв трудно ще го счупи, стабилна стабилизация, накрая като ви омръзне и на двамата ще го ползваш за видеорегистратор. 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

slatanic написа:Поради наближаване на коледните празници се налага да помисля за подарък на дъщерята.
Как и да е.
И тук сте вие.
вземи й един стар андроид телефон без сим карта ...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
А тя телефон си има при това май с 3 или 4 камери, че не е покрай мен да го видя.Камера иска.
Гледа разни видеа в тубата и иска да снима като тях.
Пък и от опит знам, че телефона нито е фотоапарат нито е камера.
Нищо че върши и двете.
Гледа разни видеа в тубата и иска да снима като тях.
Пък и от опит знам, че телефона нито е фотоапарат нито е камера.
Нищо че върши и двете.
Преди имах ГоПро 2018, която беше едно към едно като хардуер с ГоПро Хиро 5 блек, само се сменяше софтуера. Да го имаш предвид като възможен вариант.
Стабилизацията на последните модели е готина, наистина, ама са си вече скъпи, а реално човек над 1080/60 кадъра не снима, понеже после обработката става ужас ако нямаш специално сглобен компютър за това. Другото е, че където и да го качиш след това всичко се компресира толкова, че няма нищо общо с това, което е на компютъра ти. Всички тия неща в смисъл, че всяка година гопро-тата напредвад яко, ама другите ключови неща не мърдат и напредъка е малко оувъркил.
Иначе за влогърството, телефона й щом е от по-модерните е пре-пре-достатъчен, само един статив му трябва, ама нали трябва нещо да се подари...
Другото е, че ГоПро-то после има някакъв пазар, китайчетата - тц.
Стабилизацията на последните модели е готина, наистина, ама са си вече скъпи, а реално човек над 1080/60 кадъра не снима, понеже после обработката става ужас ако нямаш специално сглобен компютър за това. Другото е, че където и да го качиш след това всичко се компресира толкова, че няма нищо общо с това, което е на компютъра ти. Всички тия неща в смисъл, че всяка година гопро-тата напредвад яко, ама другите ключови неща не мърдат и напредъка е малко оувъркил.
Иначе за влогърството, телефона й щом е от по-модерните е пре-пре-достатъчен, само един статив му трябва, ама нали трябва нещо да се подари...
Другото е, че ГоПро-то после има някакъв пазар, китайчетата - тц.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Китайчета от Алиекспрес май има за под 100лв ? Вече и масово има от склад в Европа, така че ще дойде бързо за 3-4лв отгоре. Къде отидохте на GoPro за второкласничка, на която ще й омръзне след 10 дена 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
ivanski_2 написа:Go pro 7 black - около 400лв трудно ще го счупи, стабилна стабилизация, накрая като ви омръзне и на двамата ще го ползваш за видеорегистратор.
+1
Даже и на теб може да дойде мерак, като си поиграеш

Ubi dubium, ibi libertas
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
TNT написа:Китайчета от Алиекспрес май има за под 100лв ? Вече и масово има от склад в Европа, така че ще дойде бързо за 3-4лв отгоре. Къде отидохте на GoPro за второкласничка, на която ще й омръзне след 10 дена
Абсолютно, даже бих препоръчал един ей такъв кит. За 200лв имаш 4к екшън камера с доста добри показатели и стабилизатор, което е супер важно ако иска да снима в движение нещо и на гледащия да не му става лошо

лол. гопро за 8- годишна...
бе вие нормални ли сте?
изкуството на снимането не е в камерата а в умението да "видиш" кадъра, редакцията след това, качването на подходящата платформа и тн. все неща за които камерата почти няма значение.
да не говориме, че след 2 седмици ще й омръзне. затова- една евтина камера, пък като я надрастне и дойде и ти каже- тате- тази не може да снима макро
- тогава се замисли за по-добро 
бе вие нормални ли сте?

изкуството на снимането не е в камерата а в умението да "видиш" кадъра, редакцията след това, качването на подходящата платформа и тн. все неща за които камерата почти няма значение.
да не говориме, че след 2 седмици ще й омръзне. затова- една евтина камера, пък като я надрастне и дойде и ти каже- тате- тази не може да снима макро

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Е нали трябва да е здрава и да носи на бой. Тея китайчета я са здрави, я не. Винаги е на късмет.
pampo написа:Е нали трябва да е здрава и да носи на бой.
след 5-6 годишна възраст горе долу не работи така

Последна промяна alx на 02 Ное 2020, 15:01, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
За xiaomi-то мога да ти гарантирам, че носи на бой поне колкото goPro.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз снимам с Hero Black 3+
едно gopro никога не е излишно, било то и старо такова...
винаги можеш да го хвърлиш в шкафа и като решиш да ходиш на разходка да си го вземеш
https://www.olx.bg/ad/gopro-hero-3-CID6 ... 2bd958df23

едно gopro никога не е излишно, било то и старо такова...
винаги можеш да го хвърлиш в шкафа и като решиш да ходиш на разходка да си го вземеш

https://www.olx.bg/ad/gopro-hero-3-CID6 ... 2bd958df23

You said: "Time will change!" What if it changes you?
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5