лаптоп
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
лаптоп
Момчета,
Необходима ми е помощ,понеже знам че повечето от вас се занимават с компютри и програмиране,бих искал да ме ориентирате в пазара на лаптопи.
Интересува ме чисто нов марков лаптоп-коя марка си заслужава,характеристики, за около 1500 usd.
Благодаря предварително.
Необходима ми е помощ,понеже знам че повечето от вас се занимават с компютри и програмиране,бих искал да ме ориентирате в пазара на лаптопи.
Интересува ме чисто нов марков лаптоп-коя марка си заслужава,характеристики, за около 1500 usd.
Благодаря предварително.
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
отг::лаптоп
Ami ytivash v niakoia firma i kazvash che iskash Laptop do 1500$. Preprouchvam ti Compac, Toshiba, Fujitsu, IBM.
paradox-a napravo go ignorirai. ako iskash realen suvet za pokupka na prenosimo pc, napishi ni za kakvo shte go izpolzvash ... po tova shte opredeleim ot kakvo imash nujda i suotvetno kakvo shte q zadovoli, kato se pridurjame kum cenata, koqto si gotov da platish :-)
BMW 320i touring /E30 '89 :-)
'99 Peavey EVH Wolfgang Special

Абсолютно съм съгласен с Ivan, особено по-въпроса за Paradox! Аз лично имам Toshiba на 2 години вече и съм доволен! Лошата част на преносимите pc-та е, че горе-долу е вечно твой и няма upgrade. Моят съвет е каквото и да си харесаш като марка и параметри да е с Li-ion батерия! Моята батерия е Ni-Mh и сдаде багажа одавна, "нужна беше подмяна - а това струва скъпо"
(цитирам известна tv реклама). Във вестник Капитал няколко пъти има брошурка на някаква фирма, сканирах ти я, за да се ориентираш какво предлагат те?! Съжалявам за обема на file-овете, но нямам под ръка image editing програмка! Дано съм бил полезен..
p.s. М-у другото KAMIKADZE продава палм на Compaq с Windows CE, цветен дисплей и т.н. Много е хубав и много малко ползван!

- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Zaiadlivci!
Kolko ste zle mai samo ot koli razbirate. Laptop s WIN CE? Ti ne si dobre. Stradash ot ostra mozuchna nedostatuchnost! Inache laptopa mi se vizda dobur da e i dai specifikacii stoto po snimki ne se izbira!
Kolko ste zle mai samo ot koli razbirate. Laptop s WIN CE? Ti ne si dobre. Stradash ot ostra mozuchna nedostatuchnost! Inache laptopa mi se vizda dobur da e i dai specifikacii stoto po snimki ne se izbira!
ЕЙ ТЪПАН НЕГРАМОТЕН ЧЕТИ БЕ! Пише ПАЛМ на COMPAQ с WINDOWS CE! Това е БРОШУРА с 4 страници малоумник такъв - и това съм го написал! Има 18 компютъра - пише стр.1,2,3,4 като тема ОЛИГОФРЕН НЕУК!
Брат ми, събери си информация после ми прати на мейла какво си си избрал и за какви пари...:-)
Имам нещо в предвид...
Имам нещо в предвид...
ЕЙ ТЪПАН НЕГРАМОТЕН ЧЕТИ БЕ! Пише ПАЛМ на COMPAQ с WINDOWS CE! Това е БРОШУРА с 4 страници малоумник такъв - и това съм го написал! Има 18 компютъра - пише стр.1,2,3,4 като тема ОЛИГОФРЕН НЕУК!
Здравеите.
От доста време следя форума и не си позволиавах да взимам отношение по темите, но този път смиатам, че това не триава да остане незабелиазано и пренебрегнато както обикновенно става.
Туртурело мога да каза че в случая ти прекали. За какво са тиа обиди и то пъблично? Според мен това е достатучно условие да бъдеш изхвърлен. Парадокса може да е всякакъв, но досега не си е позволиявал да обижда някого. С това исказване ми падна мнението за тебе. До колкото мога да имам такова. Непрекъснато го предизвиквате и в краина сметка накрая само тои е виновен. Не го оправдавам, но вината не е само в него. Например в темата за Е36 когато ти се обърка и написа едва ли не че Е36 318ис и по-добро от 320и тои скочи ли ти да те псува? Забелязал съм също и много резките изказвания на които нищо не казва момчето. Още е млад и зелен, но ниакои ден ще му доиде акъла.
П.С. Човека мисли да купува лаптоп, а не палм ПЦ. От личен опит мога да каза че палможете са най-големите боклуци които съм виждал. 4 пъти съм си губил данхите на такова и на 4-тиа свърши в стената.
Обидите публично са, защото ми омръзна да гледам глупости написани от Paradox_sf, значи точно по тази тема сканирах брошурка с доста модели преносими компютри да се видят параметри, модели и цени! Написал съм точно и ясно, че говоря за преносими компютри, който се е интересувал от това и е смъкнал всичките 4 странички мисля, че му е станало ясно! В стремежа си да бъда отново полезен точно и ясно съм написал "p.s.", което нормалните хора разбират като послепис, също ясно съм написал, че се продава палм с Windows CE! Просто го давам като информация! Hell's angel ще си прецени и избере това, което на него му харесва! Отдолу какво се чете, че страдам от "остра мозъчна недостатъчност" (невинния Paradox!), който не си е направил труда да погледне какво има качено като attachment-и веднага изостроумничил, че не си личи параметрите по снимката на компютъра на 1ва страница (която е сканирана заради адреса на фирмата!)! Не си е направил труда също да се зачете, че се говори за ПАЛМ, а не за лаптоп с Windows CE и веднага е започнал да дава акъли и да ме обижда! По въпроса за 318is и 320i - там също ясно и точно съм написал, че Paradox цитира думи на LandShark от темата Е30 - 318is vs. 320, като изказва мнение на специалист, а няма едно вярно нещо! Несъм се объркал повярвай ми! Също попитай редовните участници дали Paradox не е обиждал никого ...! Съгласен съм с теб, че може да е млад и зелен - лошо няма, но да слуша, да пита и да се учи, не да приказва врели - некипели! И при положение, че съм написал ясни и точни неща - да слушам, че страдам от мозъчна недостатъчност - да, ще го обидя отново! Ако това пречи на някого да бъде гласувано моето отстраняване!
Здравеите.
От доста време следя форума и не си позволиавах да взимам отношение по темите, но този път смиатам, че това не триава да остане незабелиазано и пренебрегнато както обикновенно става.
Туртурело мога да каза че в случая ти прекали. За какво са тиа обиди и то пъблично? Според мен това е достатучно условие да бъдеш изхвърлен. Парадокса може да е всякакъв, но досега не си е позволиявал да обижда някого. С това исказване ми падна мнението за тебе. До колкото мога да имам такова. Непрекъснато го предизвиквате и в краина сметка накрая само тои е виновен. Не го оправдавам, но вината не е само в него. Например в темата за Е36 когато ти се обърка и написа едва ли не че Е36 318ис и по-добро от 320и тои скочи ли ти да те псува? Забелязал съм също и много резките изказвания на които нищо не казва момчето. Още е млад и зелен, но ниакои ден ще му доиде акъла.
П.С. Човека мисли да купува лаптоп, а не палм ПЦ. От личен опит мога да каза че палможете са най-големите боклуци които съм виждал. 4 пъти съм си губил данхите на такова и на 4-тиа свърши в стената.
az sushto sum privurjenik na dobriq ton i v tazi vruzka ne podkrepqm izhfurlqneto na paradox-a, makar i men da me draznqt nqkoi negovi pisaniq.
pove4eto neshta, koito 4eta tyk ne mogat da mi haresat.
1. nikoi ne e tvurdql, che PALM s WINCE e laptop. tova si e PDA ili pocket pc.
2. smeshno e samoto tvurdenie, 4e PDA s WINCE e PALM. "palmtop" e naricatelno ime za ustroistva bazirani na Palm OS, ne na drugi OS.
3. Palm sa perfektni ustroistva, shto se kasae do prednaznachenieto, koeto imat. Az sum potrebitel na takuv tip ustroistvo i moga da kaja s ruka na surceto, che samo 1 put sum gubil danni s nego (chasti4na zaguba) i tova ne se duljeshe na samoto ustroistvo, a na potrebitelskata mi kultura. vuv vsi4ki ostanali slu4ai na srivore (takiva sum imal okolo polovin duzina za 2 godini) problemut se dulji na 3-rd party software, t.e. ustroistovoto ne e vinovno za developerskite vuzmojnosti na nqkoi hora ... opredeleno moga da kaja, che palmos sudurja mnogo po-malko bugove sprqmo koqto i da e OS na M$. (imam predvid mashtabnoshtta estestveno). tova oba4e ne e spira da polzvam dokazaniqt mi pomoshnik Hadspring Vizor Prizm, kakto i rabotni stancii i serveri bazitani osnovno na Win NT4/2k
za da ne govori vseki ot nas prostotii i neshta, koito za dobro ili za losho se slu4vat, no ima silno obektivni pri4ini za tova, predlagam da _sprem_ s offtopicite, sushto i da nqma izkazvaniq ot tipa na "палможете са най-големите боклуци които съм виждал. 4 пъти съм си губил данхите на такова и на 4-тиа свърши в стената. " tova osven informaciq ot li4en opit nosi i dosta zabluda za potencialnite potrebiteli na PDA, bilo te bazirani na palmos, wince ili symbian. a nqkoi beshe kazal edna fraza, koqto mnogo mi haresa:
"KOGATO NE MOJESH DA POMOGNESH, TO PONE NE PRE4I"

Utah: Iskam i az, no ne moga da ti namerq maila:o) Edin moi kolega iska da si kupi nov LAPTOP HP, a az iskam da mu kupq stariq LAPTOP pak HP :o)
BMW 318i touring E30 '90
BMW 318i touring E30 '90
Мисля, че последно време като подхванем някоя тема и след намеса на Paradox тя преминава в заяждания и други излишни работи като се губи целия смисъл на този форум! Съжалявам, че и аз съм причина за развитието на такива неполезни изяви, просто от желанието си да помогна бях обиден от участник във форума известен с некомпетентни изказвания!
Към Ivan: По 1. - цитирам Paradox "Laptop s WIN CE? Ti ne si dobre. Stradash ot ostra mozuchna nedostatuchnost!" като аз съм написал Палм с Windows CE! По 2. съжалявам, че не бях крайно точен, исках да дам информация полезна може би някому и простичко да разгранича наличното устройство от лаптоп, ноутбоок и преносим компютър (било то едно и също)! Можех да дам и снимка и данните му за да не пиша "смешни" твърдения, но бях много уморен и в 23часа се хванах търся стари вестници и да сканирам, за да бъда полезен!
Извинявам се официално на участниците във форума (не и на Paradox), който са се подразнили от думите ми!
Към Ivan: По 1. - цитирам Paradox "Laptop s WIN CE? Ti ne si dobre. Stradash ot ostra mozuchna nedostatuchnost!" като аз съм написал Палм с Windows CE! По 2. съжалявам, че не бях крайно точен, исках да дам информация полезна може би някому и простичко да разгранича наличното устройство от лаптоп, ноутбоок и преносим компютър (било то едно и също)! Можех да дам и снимка и данните му за да не пиша "смешни" твърдения, но бях много уморен и в 23часа се хванах търся стари вестници и да сканирам, за да бъда полезен!
Извинявам се официално на участниците във форума (не и на Paradox), който са се подразнили от думите ми!
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2