Слънчеви очила
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Слънчеви очила
Кажете сайтове, в които да разгледам слънчеви очила. Не ме интересува колко нови са моделите. Не е задължително български. По-важното е да съм сигурен, че са истински, а не имитации. Гледах някакъв outlet сайт с Ray Ban с намаления за по 25$
, но силно ме съмнява да са истински. Имам и позната, която работи в магазин за "маркови" очила, но си казва, че половината са просто много добри реплики, а са по 100лв+.
А и как се нацелва размер? Малко съм "зелен" на тема очила
Миналото лято като обикалях да си купя някакви... 70% ми бяха малки, едвам си ги слагах или не можех да си ги сложа изобщо. Тези, които си взех в край на сметка... така им се разшири рамката, че сега ми падат като вървя
Просто се изкриви. А смятам, че ми е нормален размер главата
И все пак повече от 50-60лв. не ми се дават за очила
Ако няма нещо "тънко" онлайн, вероятно пак ще си взема поляризиран ментак, колкото да изкара едно лято
Гледам във фейсбук има 1:1 с оригинала за по 20-30лв.
Искам да са поляризирани и просто да не им се кривят рамките.

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: Слънчеви очила
http://shopping.bg/%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D ... 0%BB%D0%B0 Тук има добри неща
http://directno.com/tag/polar+drive+pd072+c3 тук сьщо

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Зависи какви ти трябват, но съм си взимал спортни от тук:
http://www.alpinsport-bg.com/index.php? ... d86ef8512b
Имат и реален магазин до зала Фестивална.
http://www.alpinsport-bg.com/index.php? ... d86ef8512b
Имат и реален магазин до зала Фестивална.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Един пич от форума има магазин с оригинални и качествени продукти. От него преди половин година си взех смея да твърдя нещо много истинско и читаво. Според мен трябва да си на място, за да ги мериш... На картинка не става.
Ако те интересува мястото и адреса - на лс, за да не рекламирам.
Ако те интересува мястото и адреса - на лс, за да не рекламирам.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
И задължително поляризирани стъкли (даже двойно) и с UV 400 филтър и зеленикаво-кафява бленда, много успокоява очите.
Shopping и Shopix наистина очилата им са с поляризация и добри филтри, макар и китайски. Ако нямаш бюджет няма смисъл да се изхвърляш. Аз лично имам няколко различни модела от горните сайтове и ги хвърлям по жабки, салона, в офиса и грам не ми пука дали съм ги надрал, изгубил счупил и т.н. и никога не излизам от нас без очила, дори при облачно време - знаеш Гога с главобол какво става дори на частична осветеност как цепи главата от мигрена/снуит/синузит.
Shopping и Shopix наистина очилата им са с поляризация и добри филтри, макар и китайски. Ако нямаш бюджет няма смисъл да се изхвърляш. Аз лично имам няколко различни модела от горните сайтове и ги хвърлям по жабки, салона, в офиса и грам не ми пука дали съм ги надрал, изгубил счупил и т.н. и никога не излизам от нас без очила, дори при облачно време - знаеш Гога с главобол какво става дори на частична осветеност как цепи главата от мигрена/снуит/синузит.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Мойта специалност
,работил съм 5години в сферата на слънчевите очила,минал съм от най ниското до най високото стъпало във фирмата,и смея да твърдя ,че едно от малкото истински неща в България са слънчеви очила Polaroid,гледам ,че си от Пловдив,иди до магазина на отец Паисий 25,гранда или форума иси вземи истински очила ,сега имат и намаление,миналия ден купувах на жена си ,не работя там от 2008 ,но ти гарантирам ,че ще останеш доволен,от очилата,обслужването и цените,официален представител са за цяла България(без София),имам очила на 10години и още са в перфектно здраве,имам и по нови от миналата година.За полароид плаките ги правят във Шотландия ,имат завод в Италия ,но мисля ,че не внасят от Италия поне докато работих аз там ги избягваха,че са по скъпи и по дизайнерско извратени
Разликата с китайските ментаци(полар вижън,полар нещо си,полар к.р)е в другите слоеве защита uV и др,седем на брой са при полароид,кристалната решетка (поляризацията) е много различка от на ментетата,при разрез се вижда с просто око,а с микроскоп още по добре.
Взимай смело няма да съжаляваш,ако шофираш повечко ще ги оцениш,аз зимата най ги нося или сутрин когато слънцето е ниско 

Разликата с китайските ментаци(полар вижън,полар нещо си,полар к.р)е в другите слоеве защита uV и др,седем на брой са при полароид,кристалната решетка (поляризацията) е много различка от на ментетата,при разрез се вижда с просто око,а с микроскоп още по добре.

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Лично проверен: http://www.glassescorp.co.uk/ Миналата година от него купувах Ray Ban-а. И както писаха по-горе - с поляризирани стъкла е най-добре ако се дават пари за маркова стока. Пускат обикновено в края на август намаленията, а и сега виждам че има. 
EDIT: ако някой купува от тях цената за доставка е £9.00 Signed For - това ще рече, че куриер на Интерлогистика ги носи до вашият адрес.

EDIT: ако някой купува от тях цената за доставка е £9.00 Signed For - това ще рече, че куриер на Интерлогистика ги носи до вашият адрес.
Последна промяна nikola59 на 25 Мар 2014, 0:07, променена общо 1 път
- TNT
- младши ентусиаст
-
Точно Polar Eagle имам. Поляризирани са, ама надалече виждам по-кофти с тях, което не е добре
40лв. дадох, представям си тея за по 5-10лв. какви са
Принципно ми харесват Aviator-ските модели. Огледалните също са готини. Напоследък прекарвам доста време на компютър и дори сега на пролетното слънце едвам гледам сутрин, след като съм направил 5-6 часа пред монитора вечерта. Все едно съм пил
А лятото ми се очертава мининум толкова на ден и обмислям по-натам очила и за компютър. Даже гледам има разни геймърски за ЦС и warcraft маниаците
Имам перфектно зрение, последно даже ми казаха, че отдавна не били виждали човек с толкова добро
Нямах никакви отклонения на апарата, 0-0-0 всичко. Искам да си остане така. А китайчетата мисля, че точно от магазина в Гранда ги взех. То май е само един за очила? Изглежда са ми били скъпи Полароидите
Все пак вероятно ще ги разгледам пак. Иначе, ако прежаля поляризация, само с UV400 дори и по-качествените реплики имат. Общо взето всичко над 15-20лв. Тази вечер доста се образовах на тема очила 

vaykisss написа:...слънчеви очила Polaroid...
аз конкретно съм доволен от тях като поляризация но като рамки

"Човек, който няма пари за нищо, а плаща данъци за всичко с осем букви..."
- rhase
- младши ентусиаст
-
+1 Полароид
От около 6-7 години си купувам само с поляризация и УВ защити. Гледам за очила, обувки и храна пари да не пестя, че после скъпо излиза
Все пак си определям някакъв поносим бюджет и в зависимост от него ги сменям на 1-2 години.
От около 6-7 години си купувам само с поляризация и УВ защити. Гледам за очила, обувки и храна пари да не пестя, че после скъпо излиза

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Дайте мнение за Carerra, че си харесах едно моделче ама не съм много в час с марките.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
За догодина пробвай следното: ноември декември преди празниците се разшетай по хубавите магаЗини има 50 %офф на хубави очила, които не са полароид или подобна шльокавица, и няма да ти се налага всяка година да си купуваш очила.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- rhase
- младши ентусиаст
-
Doberman_vas написа:За догодина пробвай следното: ноември декември преди празниците се разшетай по хубавите магаЗини има 50 %офф на хубави очила, които не са полароид или подобна шльокавица, и няма да ти се налага всяка година да си купуваш очила.
Ако поста ти е към мен, колега -

Смесени впечатления. Като изработка не са кой знае какво. Имат модели с поляризация, но пак има отблясъци на моменти. Носих такива няколко месеца и бяха единствените очила в диапазона 30-40лв които не ми дразнеха очите като ги нося повече от 10 минутиDiMIcha84 написа:Дайте мнение за Carerra, че си харесах едно моделче ама не съм много в час с марките.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Слънчеви очила carrera за 30-40лв няма, ако ще и от преди 5 години модел да са, това, че пише нещо на тях, не ги прави carrera.
- TNT
- младши ентусиаст
-
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4