Слънчеви очила

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Слънчеви очила

Мнение от TNT » 24 Мар 2014, 21:40

Кажете сайтове, в които да разгледам слънчеви очила. Не ме интересува колко нови са моделите. Не е задължително български. По-важното е да съм сигурен, че са истински, а не имитации. Гледах някакъв outlet сайт с Ray Ban с намаления за по 25$ :mhihi: , но силно ме съмнява да са истински. Имам и позната, която работи в магазин за "маркови" очила, но си казва, че половината са просто много добри реплики, а са по 100лв+. :kuku: А и как се нацелва размер? Малко съм "зелен" на тема очила :lol: Миналото лято като обикалях да си купя някакви... 70% ми бяха малки, едвам си ги слагах или не можех да си ги сложа изобщо. Тези, които си взех в край на сметка... така им се разшири рамката, че сега ми падат като вървя :lol: :mhihi: Просто се изкриви. А смятам, че ми е нормален размер главата :lol: И все пак повече от 50-60лв. не ми се дават за очила :lol: Ако няма нещо "тънко" онлайн, вероятно пак ще си взема поляризиран ментак, колкото да изкара едно лято :lol: Гледам във фейсбук има 1:1 с оригинала за по 20-30лв. :mhihi: Искам да са поляризирани и просто да не им се кривят рамките.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Re: Слънчеви очила

Мнение от krasi2bmw » 24 Мар 2014, 21:51

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 24 Мар 2014, 21:53

Зависи какви ти трябват, но съм си взимал спортни от тук:

http://www.alpinsport-bg.com/index.php? ... d86ef8512b

Имат и реален магазин до зала Фестивална.
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 24 Мар 2014, 21:57

Един пич от форума има магазин с оригинални и качествени продукти. От него преди половин година си взех смея да твърдя нещо много истинско и читаво. Според мен трябва да си на място, за да ги мериш... На картинка не става.

Ако те интересува мястото и адреса - на лс, за да не рекламирам.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 24 Мар 2014, 22:03

И задължително поляризирани стъкли (даже двойно) и с UV 400 филтър и зеленикаво-кафява бленда, много успокоява очите.

Shopping и Shopix наистина очилата им са с поляризация и добри филтри, макар и китайски. Ако нямаш бюджет няма смисъл да се изхвърляш. Аз лично имам няколко различни модела от горните сайтове и ги хвърлям по жабки, салона, в офиса и грам не ми пука дали съм ги надрал, изгубил счупил и т.н. и никога не излизам от нас без очила, дори при облачно време - знаеш Гога с главобол какво става дори на частична осветеност как цепи главата от мигрена/снуит/синузит.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Мнение от vaykisss » 24 Мар 2014, 22:05

Мойта специалност :mrgreen: ,работил съм 5години в сферата на слънчевите очила,минал съм от най ниското до най високото стъпало във фирмата,и смея да твърдя ,че едно от малкото истински неща в България са слънчеви очила Polaroid,гледам ,че си от Пловдив,иди до магазина на отец Паисий 25,гранда или форума иси вземи истински очила ,сега имат и намаление,миналия ден купувах на жена си ,не работя там от 2008 ,но ти гарантирам ,че ще останеш доволен,от очилата,обслужването и цените,официален представител са за цяла България(без София),имам очила на 10години и още са в перфектно здраве,имам и по нови от миналата година.За полароид плаките ги правят във Шотландия ,имат завод в Италия ,но мисля ,че не внасят от Италия поне докато работих аз там ги избягваха,че са по скъпи и по дизайнерско извратени :mhihi:
Разликата с китайските ментаци(полар вижън,полар нещо си,полар к.р)е в другите слоеве защита uV и др,седем на брой са при полароид,кристалната решетка (поляризацията) е много различка от на ментетата,при разрез се вижда с просто око,а с микроскоп още по добре. :yes: Взимай смело няма да съжаляваш,ако шофираш повечко ще ги оцениш,аз зимата най ги нося или сутрин когато слънцето е ниско :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 24 Мар 2014, 23:31

Лично проверен: http://www.glassescorp.co.uk/ Миналата година от него купувах Ray Ban-а. И както писаха по-горе - с поляризирани стъкла е най-добре ако се дават пари за маркова стока. Пускат обикновено в края на август намаленията, а и сега виждам че има. :yes:
EDIT: ако някой купува от тях цената за доставка е £9.00 Signed For - това ще рече, че куриер на Интерлогистика ги носи до вашият адрес.
Последна промяна nikola59 на 25 Мар 2014, 0:07, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Мар 2014, 23:52

Точно Polar Eagle имам. Поляризирани са, ама надалече виждам по-кофти с тях, което не е добре :lol: 40лв. дадох, представям си тея за по 5-10лв. какви са :help: Принципно ми харесват Aviator-ските модели. Огледалните също са готини. Напоследък прекарвам доста време на компютър и дори сега на пролетното слънце едвам гледам сутрин, след като съм направил 5-6 часа пред монитора вечерта. Все едно съм пил :lol: А лятото ми се очертава мининум толкова на ден и обмислям по-натам очила и за компютър. Даже гледам има разни геймърски за ЦС и warcraft маниаците :mhihi: Имам перфектно зрение, последно даже ми казаха, че отдавна не били виждали човек с толкова добро :mhihi: Нямах никакви отклонения на апарата, 0-0-0 всичко. Искам да си остане така. А китайчетата мисля, че точно от магазина в Гранда ги взех. То май е само един за очила? Изглежда са ми били скъпи Полароидите :lol: Все пак вероятно ще ги разгледам пак. Иначе, ако прежаля поляризация, само с UV400 дори и по-качествените реплики имат. Общо взето всичко над 15-20лв. Тази вечер доста се образовах на тема очила :lol:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sunday » 25 Мар 2014, 0:15

vaykisss написа:...слънчеви очила Polaroid...

аз конкретно съм доволен от тях като поляризация но като рамки :no: преди години си купих от същата марка, с пластмасови рамки с 6 месеца гаранция за 95 лв спортни едни такива, еми след година и нещо носене им се счупи рамката на едното рамо по средата , а искам да подчертая без да съм ги изпускал, напъвал и т.н. винаги съм си слагал и махал с двете ръце много си ги пазех винаги в калъфа никакво излишно изоставяне някъде да се греят на слънце или подобни. Още стоят счупени в шкафа, и съм си казал повече каквато и да е марка очила с пластмасова изработка - НЕ :no: .
Изображение

"Човек, който няма пари за нищо, а плаща данъци за всичко с осем букви..."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 25 Мар 2014, 0:38

+1 Полароид
От около 6-7 години си купувам само с поляризация и УВ защити. Гледам за очила, обувки и храна пари да не пестя, че после скъпо излиза :mhihi: Все пак си определям някакъв поносим бюджет и в зависимост от него ги сменям на 1-2 години.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 25 Мар 2014, 0:45

Дайте мнение за Carerra, че си харесах едно моделче ама не съм много в час с марките.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 25 Мар 2014, 0:48

За догодина пробвай следното: ноември декември преди празниците се разшетай по хубавите магаЗини има 50 %офф на хубави очила, които не са полароид или подобна шльокавица, и няма да ти се налага всяка година да си купуваш очила.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 25 Мар 2014, 1:09

Doberman_vas написа:За догодина пробвай следното: ноември декември преди празниците се разшетай по хубавите магаЗини има 50 %офф на хубави очила, които не са полароид или подобна шльокавица, и няма да ти се налага всяка година да си купуваш очила.

Ако поста ти е към мен, колега - :yes: знам че правят намаления. Очила от магазин (освен ако не е официален фирмен) не си купувам. На повечето места си предлагат изостаналите ултра модерни очила, които за нищо не стават. Очила си търся в оптика, официален магазин и 2 пъти съм си вземал добри очила от магазин за (уж)професионални рибарски аксесоари - и 2-та доволен от качеството като за 40-50лв.
DiMIcha84 написа:Дайте мнение за Carerra, че си харесах едно моделче ама не съм много в час с марките.
Смесени впечатления. Като изработка не са кой знае какво. Имат модели с поляризация, но пак има отблясъци на моменти. Носих такива няколко месеца и бяха единствените очила в диапазона 30-40лв които не ми дразнеха очите като ги нося повече от 10 минути :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 25 Мар 2014, 8:49

Слънчеви очила carrera за 30-40лв няма, ако ще и от преди 5 години модел да са, това, че пише нещо на тях, не ги прави carrera.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 25 Мар 2014, 9:48

За тези пари всичко е реплика или просто някакъв китаец.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата