Помощ !!! Момчета трябва ми crack за CMR3 .
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ !!! Момчета трябва ми crack за CMR3 .
Тъй като нямам достъп бо по-мощните БГ сървъри няма от каде да си смъкна CMR3.Смъкнах го от оригинални дискове и сега ми трябва crack ама нещо тия дето ги има в kazaa не ебават.....
Аре , ако някой знае от каде да си дръпна crack-че за CMR3 да пише.
Аре , ако някой знае от каде да си дръпна crack-че за CMR3 да пише.

Най-мразя да съм прав!!!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
златомире ти ли си бе? 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
quixzole написа:за кво ти е crack........то си тръгва и без диск......а и един съвет от мен...........изтрии играта веднага от харда.......много ще се ядосаш като я подкараш...баси тъпнята
Играта е невероятна в първия момент и аз бях малко разочарован но после..............мноо е добра.
Аз не сам свалял играта от techno-link или от data защото нямам достъп до тях от чужбина,свалих си я от оригинални дискове и сега ми трябва crack
OOOOOOOOO,B2 как си бе човече тъкмо си виках какъв е тоя дето се ебава с nick-a ти и си написах в профила в скоби сливен ,че ако си ти да се обадиш

Най-мразя да съм прав!!!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
quixzole написа:за кво ти е crack........то си тръгва и без диск......а и един съвет от мен...........изтрии играта веднага от харда.......много ще се ядосаш като я подкараш...баси тъпнята
Напълно съм съгласен .. пълен драйфоч е играта

Turturelo айде ако не е проблем да ми пратиш EXE-то на mitev_bg@yahoo.com . При мен има проблем защото играта е оригинална и аз искам да я подкарам без диск .Свалих хиляда exe-та и crack-а от kazaa и те всичките с вируси и нито едно не бачкаше.ако не стане и с твоето exe след 1 месец си бия шута най-после към BG и ще си я взема . Аре 10x предварително !!!
Най-мразя да съм прав!!!
10 мнения
• Страница 1 от 1