Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Модератор: Общи модератори
- empar
- кандидат ентусиаст
- Мнения: 246
- Регистриран на: 30.10.2013
- Местоположение: СОФИЯ
- Пол: Мъж
- Кара: '02 E46 325i
- Детайли за колата: сива
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Майстор Даци е институция!!!
- streetz
- младши ентусиаст
- Мнения: 466
- Регистриран на: 15.03.2010
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: E36 318is, E46 320i
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M42B18
M54B22
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Благодаря, това в Красно село ще го пробвам тия дни, че ми е близо. Иначе Pera Zdera и Котилото са на едни и същи собственици, сигурно и менюто няма да се различава много.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- kiko
- старши ентусиаст
- Мнения: 2499
- Регистриран на: 23.06.2005
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: сребърна звезда
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
empar написа:
Майстор Даци е институция!!!
Малко инфо,там и в котилото скарата е една съща и наистина е топ
- ivokomandos
- кандидат ентусиаст
- Мнения: 130
- Регистриран на: 5.10.2009
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: BMW E60 530D 2004г.
- Мечтае да кара: M5
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Днес взех сланината, перфектна е както винаги, благодаря на Боримечката, че ни снабдява с нея. Дадох 2 кг на колегата Васко, колегата Данката, все още не се е свързал с мен.
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008
- dankata
- младши ентусиаст
- Мнения: 682
- Регистриран на: 28.01.2004
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Вратле, братле.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Borymeckata
- ентусиаст
- Мнения: 1016
- Регистриран на: 8.06.2012
- Пол: Мъж
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Хищници, има 8 кила сланина.
Съвсем пресна, днес е опушена.
Казвайте как да процедираме.
Съвсем пресна, днес е опушена.
Казвайте как да процедираме.
Excellent! Steven is my name!
- anttonev
- кандидат ентусиаст
- Мнения: 142
- Регистриран на: 7.02.2012
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: M62B44
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Заплювам 1 кг. за мен.
- preki
- Потребител
- Мнения: 40
- Регистриран на: 25.10.2016
- Пол: Мъж
- Кара: BMW 320ci E46 Convertible
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
И аз пак ще взема 1кг.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
- tintirimintiri
- кандидат ентусиаст
- Мнения: 159
- Регистриран на: 22.04.2009
- Местоположение: Варна
- Кара: M57, N52, S65
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Ако може и аз се нареждам за кило.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
- Мнения: 3946
- Регистриран на: 8.12.2004
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Може ли и аз да се доредя за 1 кило
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- kiko
- старши ентусиаст
- Мнения: 2499
- Регистриран на: 23.06.2005
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: сребърна звезда
- turieca
- кандидат ентусиаст
- Мнения: 180
- Регистриран на: 19.03.2004
- Местоположение: Казанлък
- Пол: Мъж
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
И ако правилно смятам останаха 2 за мен
- Borymeckata
- ентусиаст
- Мнения: 1016
- Регистриран на: 8.06.2012
- Пол: Мъж
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
4х1 +2 +2 и... свършиха. Давайте данни на лични и в понеделник след работа пътува.
Между другото, с вчерашната партида имам и бонус. Майсторът ми подаде едно пликче и вика: Това е за теб, щото си ми сериозен клиент. Направил съм ти няколко парчета сланина с кожата и малко месо - мезе специално за теб. Вчера на вечеря я пробвах и... май вярно с кожата е по-добра. Не знам дали е само от кожата или е правил още нещо, но... тази сланина наистина има по-специален вкус...
Между другото, с вчерашната партида имам и бонус. Майсторът ми подаде едно пликче и вика: Това е за теб, щото си ми сериозен клиент. Направил съм ти няколко парчета сланина с кожата и малко месо - мезе специално за теб. Вчера на вечеря я пробвах и... май вярно с кожата е по-добра. Не знам дали е само от кожата или е правил още нещо, но... тази сланина наистина има по-специален вкус...
Excellent! Steven is my name!
- TNT
- младши ентусиаст
- Мнения: 274
- Регистриран на: 30.04.2008
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Мечтае да кара: 911
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
slatanic написа:48/24 ги прави нещата.12 са малко поне за моят вкус.Пробвал съм и само осоляване без изкисване и тогава си стана на чирос.
Първата партида 40/24 и е бомба Благодаря. Втората 48/24 я направих, но е на позиция с по-малко ветрец и съхне още Мислех, че е в подправките проблема, но всички като се обединихте, че е процеса на осоляване - така се оказа. Контрафиле и бонфиле. И двете ще искат да пият вино сега
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани