Абе ша ходя на свадба.......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Абе ша ходя на свадба.......

Мнение от BMW323i » 07 Юли 2003, 12:19

Абе ша ходя на свадба и я даите идея кво да купя на младоженците че нещо нищо не ми идва на ум.И да не почнете с предложения вземи М-3,М-5,850csi...............нещо по народно
Опитаи смъртта но не умираи

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 07 Юли 2003, 13:28

Нещо по-народно е чук и пирони с пожелание да трябва да си стегат спалнята след първата брачна нощ :) :) :) Какви са тея сервизи, фритюрници и печки дето всеки подарява :) А пък ако ще е сервиз може да е такъв за закуска в леглото :)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 07 Юли 2003, 15:50

Според мен най-добрия вариант е сумата, която можеш да отделиш да им я сложиш в пликче, а те сами да си вземат нещо, от което имат нужда. 8)

Това е по-нормално. Не можеш да знаеш от какво се нуждаят.

Драсти им една картичка с пожелания и име, да не се чудят от кой е и готово.
Да караш Peugeot е страст!

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 07 Юли 2003, 16:05

Така все едно си плащаш за яденето в ресторанта.

Купи им куфар ако нямат, с пожелание за дълго сватбено пътешествие.
Не си мисли, че хората не се радват на малокалибрена битова техника - тостери, сешоари за коса, гофретник, фритюрник, миксер, сокмашина. Стига да не са от битпазара. Тук лошото е обаче, че трябва да си хитър за да избегнеш повторения с другите роднини и гости :-)

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 07 Юли 2003, 16:36

За Англия и Щатите съм чувал за една много готина идея, която не се практикува у нас за съжаление/пък може и някои да го прави/....и май с право до някъде. Значи младоженците избират един или няколко магазина, обикалят ги... харесват си подаръци правят списък на нещата който оставят в магазина...........после в поканите за сватбата са описани кои са магазините и гостите обикалят взимат списъка и виждат какъв свободен подарък е останал....преценяват кое могат да си позволят и готово.Така се избягва повторение с подаръците а и младоженците получават това което им е необходимо :roll: :lol: Една приятелка бачка в един такъв голям магазин в Лондон, и се занимава точно с това....имат спецялен отдел за сватби :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение

viper
Аватар

Мнение от viper » 07 Юли 2003, 21:04

Най-добре нови гуми. 3 на брой - за по продължително семейно лято, щото после..... абе става ми студено като си помисля :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

hi

Мнение от ///Явор » 07 Юли 2003, 21:13

Eva* написа:Според мен най-добрия вариант е сумата, която можеш да отделиш да им я сложиш в пликче, а те сами да си вземат нещо, от което имат нужда. 8)

Това е по-нормално. Не можеш да знаеш от какво се нуждаят.

Драсти им една картичка с пожелания и име, да не се чудят от кой е и готово.
те тва е най добрия вариант. щот нема да ти цьркат .казвам го от личен опит имам 3 перални, 2 прахусмукачки ,2 фритюрника и т. н. Eдно мазе пьлно с бела техника ,не че и boxa не е така. :D :D :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW323i » 08 Юли 2003, 8:34

Мерси за предложенията,аз се бях спрял на пликчето с мангизите ама мислех нешо за спомен да им остане.Питах ги от кво имат нужда ама отговорите бяха:Ферари,апартамент,екскурзия във Франция....... :?

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 08 Юли 2003, 10:34

е,нали не е М3,Z3,значи няма проблеми :wink: :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW323i » 08 Юли 2003, 10:55

Аti,имаха мерак и за твоита костенурка ама и нея немога да си позволя :lol: :lol: :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от ognianfotev » 08 Юли 2003, 14:15

Прати ги на екскурзия до Франция - не е толкова скъпо.
Скоро пращах майка си.Ако нямяш толкова пари - съберете се
няколко приятели.Със самолет за двама ви трябват около 1200 евро за 7 дни в тризвезден хотел в центъра с закуски и трансфер до и от летище.
Ако те интересува ще ти кажа и с коя фирма е най-изгодно - цена и качество на услугата. Надявам се, че добни пари за Мулен Руж или Лидо ще съберат от сватбата.

viper
Аватар

Мнение от viper » 11 Юли 2003, 10:36

За 1200 евро ще им купи 320-ска и ще е най-големия човек на сватбата :lol: :lol: :lol:

Назад към Извън Темата