Автомоделизъм...
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Автомоделизъм...
Този уикенд в Козлодуй се проведе 3-кръг от националния шампионат по автомоделизъм. Лично аз бях скептично настроен и не мислех да ходя да гледам. Но един приятел ме замъкна в събота и да си призная въобще не съжалявам - в неделя отидох без него.
За състезанията - пистата беше около 150-200 метра със 8 завоя, най-дългата права около 40-50 метра. Квалификациите се провеждаха в стартове с продължителност 5 минути а финалите бяха по 30 минути. Най-мощните модели - тези от клас "Формула 2" постигаха скорост около 95 км/ч, но заради шума на двигателите не можах да чуя за средна или за максимална ставаше дума.
Кои станаха победители не мога да кажа, тъй като имената не ми говореха нищо. Накрая ще ви препоръчам ако някъде близо до вас се провежда такова състезание - отидете да гледате, ЗАСЛУЖАВА СИ!
За състезанията - пистата беше около 150-200 метра със 8 завоя, най-дългата права около 40-50 метра. Квалификациите се провеждаха в стартове с продължителност 5 минути а финалите бяха по 30 минути. Най-мощните модели - тези от клас "Формула 2" постигаха скорост около 95 км/ч, но заради шума на двигателите не можах да чуя за средна или за максимална ставаше дума.
Кои станаха победители не мога да кажа, тъй като имената не ми говореха нищо. Накрая ще ви препоръчам ако някъде близо до вас се провежда такова състезание - отидете да гледате, ЗАСЛУЖАВА СИ!
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
4 мнения
• Страница 1 от 1