Крали ли са ви кола или нещо от нея?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Крали ли са ви кола или нещо от нея?
Първо да кажа
за всички крадци. На нас са ни крали 5 пъти кола. 3 пъти Ауди А6. Веднъж на Златни Пясъци. Представете си престъпниците се правили, че ремонтират неква улица при хотела и колата им пречела и трябвало да я преместят. Това твърдят очевидци. Качили са я и Фиуууу. След 1 месец я намираме в някво село край Добруджа по сигнал на някакъв дядо. Учудил се човека, че в зарязан двор, под купчина слама се подавала хубава кола. Късмет. Бяха я напъвали яко, но не са успели да я запалят. Само са разбичкали всичко. 1 месец след това я чистихме от слама. След време баща ми вкара Ауди Allroad от Германия и първата вечер щом я прибрахме в гаража БАМ! Малко трудно я вкарахме в БГ, защото в Сърбия тафили талона някъде. 2 дена седя на границата докато пратят новия документ. Та на сутринта след вкарването и в гаража нямаше нищо. И в двата гаража нямаше нищо. Allroad-a и A6-тицата. А6 го намерихме след 3 часа без табло и касетофони и т.н. Всичко което е мигало и светкало го нямаше. Allroad-a намерихме след 3 месеца. Карал го някакъв митничар
. Още веднъж са крали A6 и веднъж Aуди 100. 5 пъти, от които за щастие 5 пъти ги намираме. Иначе са ни крали гумите на москвич, защото бяха от Ситроен. Хубави гуми с хубави джанти! Преди няколко дена на вуйчо ми му разбиха гаража и стъклото на колата и са взели касетофона без панел. Некви наркомани сигурно
. Споделете и вие някакъв горчив опит ако желаете.

От Полото:
1 бр. касетофон
2 бр. Cd player-a
1 бр. 4 лентови колони + задната кора
1 път се опитаха да я крадът но счупиха мечата лапа в стартера
От БМВ-то:
1 бр Cd player - изплатен 100% от Булинс
Моя съвет е задължително да си застраховате музиката в колата....ако е нова и имате фактура я застраховате като плащате 10% от стойноста и, ако пък е стар касетофон и нямате фактура за него ви го застраховат за 100 лв...т.е. ще платите 10 лв.
тва е за Булинс 
1 бр. касетофон
2 бр. Cd player-a
1 бр. 4 лентови колони + задната кора
1 път се опитаха да я крадът но счупиха мечата лапа в стартера

От БМВ-то:
1 бр Cd player - изплатен 100% от Булинс
Моя съвет е задължително да си застраховате музиката в колата....ако е нова и имате фактура я застраховате като плащате 10% от стойноста и, ако пък е стар касетофон и нямате фактура за него ви го застраховат за 100 лв...т.е. ще платите 10 лв.

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
И на мен ми крадоха музиката пред блока... Единственото нещо, за което се моля е да ги хвана в крачка следващия път
, но откъде такъв късмет... A се сещам за един познат, който беше хванал някви да му крадат мотора
, заключи ги в мазето и ги измъчва с клещи и други пособия
.
Btw
БулИНС не ми хвалете, щото си имах разправии с тях и ги видях колко нищо не плащат гадните мутри
.

Btw

Колко пъти вече им загубих бройката !!!
НО последното инфо е от преди 2 дена !!!
Една служебна джипка имаме влизат в гаража значи копеленцата, а гража подземен с клетки железни врати, миниран яко !!
И кво сутринта излизам аз да ходя на изпит и гледам една позната клетка отворена БРЯХ мамка му кво стана си викам - ама веднага ми се изясни положението - разбито стъклото на шофьора, таблото РАЗКЪРТЕНО повече от жестоко !!!! изваден касетофона някакъв измислен, ааа и вратата огъната
защо никой си няма и на идея а вътре в жабката спокойно си седят слънчеви очила за 300лв.
прекрасно а поразиите които са направени се изчисляват на около 1500 лв. честито на печелившите !!!
НО сега съм се зарекал да хвана едни квартални тарикатчета и да ги строша от бой дори и да не са те няма проблеми поне някой да го отнесе нали мамицата му!!!
А и от баварийката и изчезна ЦД-то баш пред Софиаленд
Аз съм се зарекъл че видя ли някой такъв ще го закопая под асфалта жив от ръцете ми няма да излезе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Писна ми от такива тъпанари дето живеят на гърба на обикновените хорица ай сиктир вече че много се разпених и скоро ще почна да блъскам по монитора - кво ми е виновен той...
НО последното инфо е от преди 2 дена !!!
Една служебна джипка имаме влизат в гаража значи копеленцата, а гража подземен с клетки железни врати, миниран яко !!
И кво сутринта излизам аз да ходя на изпит и гледам една позната клетка отворена БРЯХ мамка му кво стана си викам - ама веднага ми се изясни положението - разбито стъклото на шофьора, таблото РАЗКЪРТЕНО повече от жестоко !!!! изваден касетофона някакъв измислен, ааа и вратата огъната

НО сега съм се зарекал да хвана едни квартални тарикатчета и да ги строша от бой дори и да не са те няма проблеми поне някой да го отнесе нали мамицата му!!!
А и от баварийката и изчезна ЦД-то баш пред Софиаленд

Аз съм се зарекъл че видя ли някой такъв ще го закопая под асфалта жив от ръцете ми няма да излезе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Писна ми от такива тъпанари дето живеят на гърба на обикновените хорица ай сиктир вече че много се разпених и скоро ще почна да блъскам по монитора - кво ми е виновен той...
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Няма да изброявам.Стигна се дотам че миналата седмица ми свалиха даже чистачките,представяте ли си докъде я докарахме.А аз си мислех че това с чистачките е отживелица ама уви.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Eek '85 735
- кандидат ентусиаст
-
Хъм, много се впечатлявате бе хора
Аз вече съм си им свикнал:
Колата е на газ - за да ми я крадат, трябва да вдигнат бутилката.
В резервоара не бива да има повече от 2,75 л бензин, защото....
Касетофони+ Чейнджъри - айде на шейнички, пък колоните скрити нейде,
Гумите - галоши и 1/2, че да не се заглеждат хората, резервната - такава, че да я върнат ако я вземат.
Абе то заради тея симпатяги трябва да си държа колата в (добихте представа) какво състояние... та ако някой я разбива трябва да е вече извратен урод! Ама и такива ги има бе... Иначе аз от край време съм си мислил за среднощни патрулчета из квартала, ей така - в багажника биха влезли поне две наркоманчета... ама нали после ще трябва да ги лежа }:(
Тъй че айде да сме живи и здрави, пък на ?+"%=:/ да им теглим една майна!
Колата е на газ - за да ми я крадат, трябва да вдигнат бутилката.
В резервоара не бива да има повече от 2,75 л бензин, защото....
Касетофони+ Чейнджъри - айде на шейнички, пък колоните скрити нейде,
Гумите - галоши и 1/2, че да не се заглеждат хората, резервната - такава, че да я върнат ако я вземат.
Абе то заради тея симпатяги трябва да си държа колата в (добихте представа) какво състояние... та ако някой я разбива трябва да е вече извратен урод! Ама и такива ги има бе... Иначе аз от край време съм си мислил за среднощни патрулчета из квартала, ей така - в багажника биха влезли поне две наркоманчета... ама нали после ще трябва да ги лежа }:(
Тъй че айде да сме живи и здрави, пък на ?+"%=:/ да им теглим една майна!
А защо си мислете, че наркоманчетата ви крадат колите и касетофоните. ОК, някой път това е така, но аз не знам някое пишлеме да се опита да запали и подкара Ауди А6 например.
А хората които го правят са такива, че по-добре е да не съм там, когато ми крадат колата. Затова има две неща, които трябва да се направят задължително:
1.Застраховка АвтоКаско
2.Винаги съм казвал, че най-добрата защита срещу кражба на колата е да направиш некво много тъпо блокиране вътре. Но не чисто заводско, защото апашите се трнират на тях. Едно скрито бутонче, или допълнителен скрит имобилайзер дава 99% сигурност, че непознат човек няма да ти я дигне.
А хората които го правят са такива, че по-добре е да не съм там, когато ми крадат колата. Затова има две неща, които трябва да се направят задължително:
1.Застраховка АвтоКаско
2.Винаги съм казвал, че най-добрата защита срещу кражба на колата е да направиш некво много тъпо блокиране вътре. Но не чисто заводско, защото апашите се трнират на тях. Едно скрито бутонче, или допълнителен скрит имобилайзер дава 99% сигурност, че непознат човек няма да ти я дигне.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Тия дето откраднаха А6-тицата и другата определено не бяха наркомани. Извинявам се ако съм се изразил неточно. А относно имобилайсера съм чувал, че те си поръчват цяло табло от Германия и после с него палят и заминават. Другия вариант е просто да я натоварат и да я отнесат. А колкото до ръчните блокировки съм напълно съгласен
Най-абсурдните неща помагат най-много, защото крадците най-малкото нямат готовност да се сблъскат с такива
Не знам само как на никой още не му е писнало и не е решил да си даде парите за една хубава кола бомба
Вкарва я без регистация, без застраховка и я оставя с гаража и заминава. После поне едно ще се знае със сигурност
Че престъпниците са понамалели малко
Тва последното в кръга на шегата естествено 

Мене ако питате, най-якия механизъм против крадци е шипове в седалките
...
Ако не сте гледали филмчетата от http://www.stickdeath.com/, задължително погледнете :
2002 Anti-Autotheft devices
2003 Anti-Autotheft devices
:mha: :mha: :mha: :mha:

Ако не сте гледали филмчетата от http://www.stickdeath.com/, задължително погледнете :
2002 Anti-Autotheft devices
2003 Anti-Autotheft devices
:mha: :mha: :mha: :mha:
Да чукам на дърво, засега такива издънки не е имало - като изключим един халоген /който е 200 лв. и глупавите застрахователи не го плащат, защото, разбираш ли, можело да съм си го свалил и да съм го продал
/, както и няколко пъти бензина
Но дано и не се случва, защото ще се изтрепеме, ако ги хвана :x :x :x :x

Но дано и не се случва, защото ще се изтрепеме, ако ги хвана :x :x :x :x
ivo написа:Ако не сте гледали филмчетата от http://www.stickdeath.com/...
Как да не сме ги гледали - те са класика :-)
Да наистина има интересни аларми, а лично мен много ми хареса с водата. Хем чисто, хем няма повреди :-)
12 мнения
• Страница 1 от 1