Въпрос за ГО на автомобил.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Въпрос за ГО на автомобил.

Мнение от Spit-Fire » 16 Дек 2012, 0:54

Колеги питането ми е следното:
Какво става ако съм изпуснал 7 дневния срок за прехвърляне на ГО на мое име след покупка на автомобил и съответно смяна на номерата? Дали ако отида все пак ще ми го прехвърлят на мое име? ГО е на вноски и текущата вноска е валидна още 2 месеца. Моята мисъл ме кара да си мисля, че дори и да съм закъснял алчността им да ми взема другите 3 вноски би ги накарала да ми прехвърлят ГО на мое име, но не знам. Имате ли опит? ВИН-а го пише в ГО така че ако ме спрат полицаи предполагам няма проблем.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Re: Въпрос за ГО на автомобил.

Мнение от st.George » 16 Дек 2012, 11:06

Вади се един добавък, в който фигурират данните ти. До преди няколко месеца, когато бях отчасти в тоя бизнес, никога не е било проблем да извадя, предполагам и сега ще е така... За най сигурно отивай в най близкия клон на застрахователя и поискай съвет, никой няма да ти откаже и да ти го вадят... Става веднага, прикрепяш го към старата полица и при проверка даваш и двете :)
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

Аватар

Мнение от F3P » 16 Дек 2012, 11:11

Нямаш грижи по въпроса- отиваш, показваш новият талон с твоите данни и новите номера и ти прехвърлят ГО на твое име. Аз прехвърлих ГО на мое име 20-на дни след като смених талона и гък не ми казаха от ЗК. За полицаите обаче не знам как е- би трябвало и с тях да нямаш грижи. Но наблегни на "би трябвало"- нищо не се знае. Спираха ме 3-4 пъти преди да оправя ГО-то, но при мен разликата беше само в името на полицата и моето в талона- аз номера не съм сменял.

Отбий се в някой офис на SDI- при някои компании тея промени могат да се правят и от брокерите, при други се прави само в офис на съответната ЗК. И в двата случая е работа за 5-10 минути.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Дек 2012, 11:33

Не смятам, че ще имаш проблем да ти оправят анекса към застраховката. Виж - ако направиш примерно ПТП и си изтървал този срок - може да се заядат за обезщетението примерно. С полицията ядове не би трябвало да има - след като застраховката тъй или иначе си е валидна :yes:
:OT: Ако застраховката ти е към ДЗИ може да те накарат да пишеш молба до началника им за тоя добавък :mhihi: :kuku: :clap:
Никой не мое ма връне на селу!

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 16 Дек 2012, 11:47

Не е към ДЗИ :yes:
Благодаря за отговорите, колеги ! :)
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Назад към Извън Темата