избор навигация
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
избор навигация
Колеги,помагайте при избора на навигация.Ще се ползва предимно в България и много рядко в Европа,ценови диапазон 400-600лв.Има ли нещо по-добре от гармините за тези пари и има ли някой лични впечатления от тези - http://gps-6.com/647-garmin-nuvi-2595lt-eu-bg.htm , http://gps-6.com/594-garmin-nuvi-3490lmt-eu-bg.htm.
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: избор навигация
garmin. модел според това колко пари ти се дават, какви екстри искаш. картите са едни и същи на геотрейд.
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Garmin си е лидер в навигациите, според мен. Повече ми допадна 3490LMT, от показаните.
Аз съм с 1490, пак е 12см екрана и съм много доволен.
Гледай като купуваш, да имаш доживотно обновяване. Можеш да обновяваш картата 4 пъти в годината.
Гледай като купуваш, да имаш доживотно обновяване. Можеш да обновяваш картата 4 пъти в годината.
Не искам много, искам всичко!
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Gari_82 написа:Garmin си е лидер в навигациите, според мен. Повече ми допадна 3490LMT, от показаните.
И моите предпочитания са към 3490-слим дизайн,по-висока резолюция,екранът е по-малък с 1,8см обаче,и се чудя дали разликата от 150лв си заслужава?От друга страна нави се купува доста рядко и вероятно си заслужава завишението от 25% за по нов модел...
п.п.доживотното обновяване е задължително,поне за мен...
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Може да спестите от доживотното обновяване и с парите да си вземете 3490 
Всичко е въпрос на копи/пасте на новите карти.
Може спокойно да си купиш телефон с андроид и да си сложиш гармин ..
Вече има и модел на гармин с андроид система .. какво повече може да иска човек.

Вече има и модел на гармин с андроид система .. какво повече може да иска човек.

bam-bam написа:Може да спестите от доживотното обновяване и с парите да си вземете 3490
а може ли да си сложа гармин на андроид телефон? дай някакъв линк, че това съм го пропуснал

Иначе по темата - прав е колегата по-горе - ако искаш да спестиш пари не вземай с лайф тайм ъпдейт т.е. ъпдейта винаги може да си го направиш, ако прочетеш някой друг форум
п.с. bam-bam помага много за това

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
От 1 месец вече може, но не на всеки.
Само на Android ICS 4.0.3/4.0.4 , може и друго да е излезнало , ама не го следя.
Във всички бг форуми за нави е обяснено как се прави
Хубавото е, че на изглед е докарано като новите модели на нуви 3ххх и май поддържа всички файлове.
Само на Android ICS 4.0.3/4.0.4 , може и друго да е излезнало , ама не го следя.
Във всички бг форуми за нави е обяснено как се прави

Хубавото е, че на изглед е докарано като новите модели на нуви 3ххх и май поддържа всички файлове.

Идеално т.е. не съвсем, защото няма да стане за Dynavin с оригинален ром, но поне на телефона трябва да тръгне
© написа:Идеално т.е. не съвсем, защото няма да стане за Dynavin с оригинален ром, но поне на телефона трябва да тръгне
Я си ползвай Иго и не се занимавай с Гармин- не си заслужава гърча в момента.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
© написа:а може ли да си сложа гармин на андроид телефон? дай някакъв линк, че това съм го пропуснал
Аз разсъждавам така,тънкия момент да имаш хубава навигация на телефона е да имаш максимално точна и подробна карта => за Андроид телефони най точни са картите на Navteq=> за момента навигацията,която ползва картите на Navteq e програмата Navigon => аз съм със Samsung Galaxy Note и ползвам Navigon,еми не мога си кривя душата...доста е добра

Та според мене,колега дето съм те цитирал и не мога да ти напиша ник-а,ти предлагам да действаш като мене

http://www.androidbg.com/forum/forum33-gps.html
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
навигон е перфектен да те заведе до улицата, че с номерата е малко скарана... и като стигнеш и ти рече "вдясно има една пресечка. пресечката е вашата цел" и изпадам в захлас. 

- sambeto
- ентусиаст
-
Eмилио Димитров написа:навигон е перфектен да те заведе до улицата, че с номерата е малко скарана... и като стигнеш и ти рече "има една пресечка. пресечката е вашата цел" и изпадам в захлас.
Странно,аз не съм имал тоя проблем

Ама чакай малко,ти ако си пуснAл тоя Navigon в некое диво село в Северозападна България,може и така да каже Navigon-чето

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
равно поле, софийско
пътя към магистралата е зелена поляна 

Пак трябва да се повтарям - гармин използват навтек, иго, примо и т.н. всички използват навтек, те имат сравнително подробна карта за БГ, но не достатъчно да бъде истинска навигация. Геотрейд и гармин за сега са най-добри
Веднага потърсих въпросния гармин за андроид, но обясненията са доста оскъдни, май трябва да се рутне телефона за да се инсталира. Тази вечер ще го рутна, че и без това ме дразнят доста приложения от стандартния ром (фейсбук и други простотии) и после ще видим какво ще стане
Веднага потърсих въпросния гармин за андроид, но обясненията са доста оскъдни, май трябва да се рутне телефона за да се инсталира. Тази вечер ще го рутна, че и без това ме дразнят доста приложения от стандартния ром (фейсбук и други простотии) и после ще видим какво ще стане
- sambeto
- ентусиаст
-
Е не е баш така,доста от навигациите за Андроид ползват карти не на Navteq,а на Телеатлас...които са по неточни от другите 

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2