Задава ли се тежка зима
Модератор: Общи модератори
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Задава ли се тежка зима
колеги ,как мислите ще има ли тежка зима.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна fedoracore на 28 Ное 2012, 1:52, променена общо 1 път

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Задава ли се тежка зима
Мисля, а и се надявам, че тоя път ще ни пожали... чак другата седмица се очаква първия много лек сняг, мокър... дано го дава така по-рехаво през следващите 3 месеца... само където е необохдимо (по полетата с посевите) да вали повече 

- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Според мен няма да е тежка. Надявам се, за тези 2 седмици, в които съм си в БГ, да е хубаво времето. 

Не искам много, искам всичко!
Аз пък бих се радвал нещата да си дойдат на мястото - зимата сняг, есента дъжд, а не 5 месеца да не вали нищо. Ако тази година се беше случила преди 60-70-80г щеше да има сериозен глад. Поне за някои райони на БГ. Винаги съм подценявал теорията за глобалното затопляне, но ако продължи така то нещата явно никак не са добре
Така, че очаквам тежка зима
Така, че очаквам тежка зима

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Недей с лошо, бре... зимата сняг, есента дъжд.... недей така... пък и отдавна го караме само на внос, а нашата реколта - износ, та вероятно няма да има глад дори и да няма зима...
А сериозно - една по-лека зима не значи глобално затопляне... ако се навървят поне 2-3 зими така та човек да почне да се замисля... или някакви по-смислени маркери за това, а не каква е зимата в България
А сериозно - една по-лека зима не значи глобално затопляне... ако се навървят поне 2-3 зими така та човек да почне да се замисля... или някакви по-смислени маркери за това, а не каква е зимата в България

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
майче ще е тежка
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Aз пък си мисля, че нещо зимата се измести да идва с пълна сила все по късно - декември втората половина и така до март. 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
дано не е тежка ... навит съм за сняг(дори и много да е), ама температури под -5 не ща! Последните 2 зими имаше моменти до около и под -20. Това не ме кефи 

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Е тежка тежка,колко да е тежка?
А и какво се има в предвид тежка:Сух студ,виелици или пък затрупани и затворени от снягпътища,поради не навременна намеса съответните служби,в комбинация с не навременна подготовка от страна на хората.
А и какво се има в предвид тежка:Сух студ,виелици или пък затрупани и затворени от снягпътища,поради не навременна намеса съответните служби,в комбинация с не навременна подготовка от страна на хората.

@до автора, добави в анкетата отговор: "дедо гледа три прасета, дре'е ми..."
Mollov написа:Недей с лошо, бре... зимата сняг, есента дъжд.... недей така... пък и отдавна го караме само на внос, а нашата реколта - износ, та вероятно няма да има глад дори и да няма зима...
Прав си за 2-3 те години обаче аз такова нещо не си спомням. Тук по нашия край дървета и храсти изсъхнаха. Сега пак топло .. абе сигурно маите са имали нещо предвид

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Според учените тази и следващите зими ще са като предишната, виждате че сме почти декември дъжд не вали почти валя 2 пъти 2 големи бури и това е сега очаквам да почне да вали сняг и да е като миналата зима, виждате че вече сезоните станаха кажи речи 2, до октомври е жега после студ и после пак жега, зимата се мести, преди почваше от октомври сега вали януари 2 месеца ужас и после, жега, да има глобално затопляне и при нас се усеща доста ясно
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
kulov написа:@до автора, добави в анкетата отговор: "дедо гледа три прасета, дре'е ми..."
И десетте бидона вино вече извряха

- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
То сезоните според мен доста се разместиха. Есента трае в някакъв странен период, Ноември -Декември при това почти не вали (октомври последните две години си е бая топло ) и някаква тежка зима ни плЮщи от Януари средата до Март. Преди това 2011/10 и двете година никакъв сняг покрай нова година, спомням си, че се разхождах покрай един язовир с тънка фланелка на 10-15 градуса..