Не знам дали е за тук темата ми..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Не знам дали е за тук темата ми..

Мнение от Baileys » 24 Ное 2012, 16:56

Много съм объркана.....много
Ще ви разкажа и се надявам на честни мнения, нападайте ме дори ( въпреки, че знам, че само жените сме такива)
Току що се регистрирах тук, защото знам, че пишат основно мъже

Имах връзка.....казвам имах, защото беше до преди час......не издържах повече......не знаех защо е с мен, след като ходи при други жени, казва ми за тях и пак при мен....казва, че съм неговата любов......връзката ни е дълги години. Т. е. беше. Оффф, 5 мин стоя и гледам и не знам как да го напиша, защото още повече ще ме заболи......само ще ви сложа това / копирам от фейсбук/ - "Ако харесваш едно цвете, ще го откъснеш ...... ако го обичаш, ще го поливаш всеки ден...." Е, той ме откъсна, но не ме поливаше. Показах му, че му прощавам, но и казах, че на една жена и трябва много малко, за да бъде щастлива....но той не се постара . И сложих края............казах му го преди час, че искам да се разделим, че не мога повече, че съм наранена, Той ми каза - ти полудя ли бе? Казах, че съм сериозна, той каза добре и затвори телефона.
Та въпроса ми към вас мъже е провокиран от тази статия :http://blady.bg/%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%8F%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0/

Така ли е това? Разкажете ми, моля ви!

Забравих да поздравя като започвах темата, извинете ме!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Не знам дали е за тук темата ми..

Мнение от bum_bum » 24 Ное 2012, 17:25

Да не си имала връзка с Джони ловеца? viewtopic.php?f=4&t=317580&hilit=%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%86#p3499672
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Baileys » 24 Ное 2012, 17:27

bum_bum написа:Да не си имала връзка с Джони ловеца? viewtopic.php?f=4&t=317580&hilit=%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%86#p3499672

Не, не съм омъжена, разведена съм

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 24 Ное 2012, 17:33

Baileys написа:след като ходи при други жени, казва ми за тях и пак при мен....

След като знаеш за жените му, защо не си го зарязала веднага кат си разбрала се чудя.. Може да го обичаш много (евентуално) но това не значи, че може да те прави на маймуна и ти да го осъзнаваш, и да си с него.. така сама се прайш на маймуна. пиши у бгмама или тийнпроблем.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 24 Ное 2012, 17:35

е добре де, хем ти кръшка пък и ти казва а ти си ок :shock:оная работа да не му е златна :mhihi: верно си луда ,това нещо е трябвало да го направиш много отдавна а не чак сега.няма какво да ти пука за такъв човек,за какво ти е такъв мъж изобщо?да се отнася с теб като с парцал.а относно статията я се замисли след като си му казала край а тойпросто добре дали му пука за теб или изпитва някви чувства освен да ти го ...
сори ако звуча малко грубо,ама за мен това се е чистата изтина.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 24 Ное 2012, 17:36

защо пък се регна точно в тоя форум и споделяш проблеми от такова естество? бтв лейди нямат ли форум?

bum_bum написа:Да не си имала връзка с Джони ловеца? viewtopic.php?f=4&t=317580&hilit=%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%86#p3499672

стабилна догадка :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от Baileys » 24 Ное 2012, 17:38

Flash написа:

След като знаеш за жените му, защо не си го зарязала се чудя.. Може да го обичаш много но това не значи, че може да те прави на маймуна и ти да го осъзнаваш и да си с него.. пиши у бгмама или тийнпроблем.

Flash, мисля, че мога да пиша където поискам, ако не е за този форум темата ми, моля да я изтрият! Точно сега нямам нужда от такива "съвети" и укори защо съм била с него и че съм позволявала да ме прави на маймуна!. Зададох въпрос по темата и съм се обосновала защо пиша тук, защото искам Мъжки мнения, ето, отново цитирам въпроса си : Така ли е това? Разкажете ми, моля ви! - има и приложен линк!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 24 Ное 2012, 17:40

"мадамата" се регистрира днес и това и е първото мнение, интересно :shock:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

Потребител
Аватар

Мнение от Baileys » 24 Ное 2012, 17:42

UBAH5 написа:"мадамата" се регистрира днес и това и е първото мнение, интересно :shock:

Да, с пускането на темата съм писала, че се регистрирах днес и се обосновах защо! Явно не съм за тук....

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 24 Ное 2012, 17:45

Baileys написа:
Flash написа:

След като знаеш за жените му, защо не си го зарязала се чудя.. Може да го обичаш много но това не значи, че може да те прави на маймуна и ти да го осъзнаваш и да си с него.. пиши у бгмама или тийнпроблем.

Flash, мисля, че мога да пиша където поискам, ако не е за този форум темата ми, моля да я изтрият! Точно сега нямам нужда от такива "съвети" и укори защо съм била с него и че съм позволявала да ме прави на маймуна!. Зададох въпрос по темата и съм се обосновала защо пиша тук, защото искам Мъжки мнения, ето, отново цитирам въпроса си : Така ли е това? Разкажете ми, моля ви! - има и приложен линк!

Че можеш да пишеш където си искаш - можеш, но не мисля, че в този форум ще получиш адекватни отговори или приемливи за теб разсъждения по въпроса ти. Форумът е с автомобилна насоченост и не предразполага към разискване на лични драми и сълзливи истории.

Между другото на колко години си?

п.с. Извинявам се за "пирамидата".
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Baileys » 24 Ное 2012, 17:54

Flash написа:
Baileys написа:
Flash написа:

Че можеш да пишеш където си искаш - можеш, но не мисля, че в този форум ще получиш адекватни отговори или приемливи за теб разсъждения по въпроса ти. Форумът е с автомобилна насоченост и не предразполага към разискване на лични драми и сълзливи истории.

Между другото на колко години си?

п.с. Извинявам се за "пирамидата".

Може би няма да получа адекватни отговори, знам, че форумът е с друга насоченост, но все пак тези автомобили ги карат хора....със сърца, с души, които страдат, които се радват и имат глави на раменете си, които мислят... за това писах тук, защото исках да разбера как се чувстват и мъжете

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 24 Ное 2012, 18:19

Търси някой друг, този не ми изглежда, че се интересува особено от теб :dunno:
Изображение
ATR-42/72

Потребител
Аватар

Мнение от Baileys » 24 Ное 2012, 18:27

DLVasilev написа:Търси някой друг, този не ми изглежда, че се интересува особено от теб :dunno:

някой изобщо ще ми отговори ли как се чувства след раздялата?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от draka » 24 Ное 2012, 18:42

Споко времето ще си каже думата и за двама ви!!

Sent from my iPhone 4s

using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F82

Мнение от Bexim » 24 Ное 2012, 18:44

Flash написа:

След като знаеш за жените му, защо не си го зарязала веднага кат си разбрала се чудя.. Може да го обичаш много (евентуално) но това не значи, че може да те прави на маймуна и ти да го осъзнаваш, и да си с него.. така сама се прайш на маймуна. пиши у бгмама или тийнпроблем.

Колегата е прав! Жените сте странни същества - колкото по-гадно се държат с вас, толкова по търчите по нас и обратното. Колкото повече ви тичат по „гъза“, правят се мили жестове, обяснения - толкова повече въртите номера.. Казвам го от опит, а съм сигурен, че почти всички тук ще се съгласят с мен..

Не казвам, че няма изключения..
Вдигаш глава и напред и те така! Споко, животът продължава, слънцето си грее.. Добре си направила, че си прекратила връзката!
:yes:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT, g20 320i M

Следваща

Назад към Извън Темата