Марс
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Марс
Колеги, кажете тия гадняри какво откриха на Марс. Звучи ми сякаш са намерили скелет на марсианец. Обаче не казват, само дето щяло да влезне в учебниците по история.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Марс
И аз чакам да кажат... Най-вероятно са открили някакви органични съединения в някоя скала, които няма как да се получат без наличието поне на бактериален живот на Марс.
Si non confectus, non reficiat.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Zagy написа:И аз чакам да кажат... Най-вероятно са открили някакви органични съединения в някоя скала, които няма как да се получат без наличието поне на бактериален живот на Марс.

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Надпис на колона оставен от древния Македон
Миналия път са засекли азотни съединения, които се оказа, че са си ги занесли от Флорида. Сега май пак така

Миналия път са засекли азотни съединения, които се оказа, че са си ги занесли от Флорида. Сега май пак така

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Не знам какво са открили, само дано не донесат неква гняс или зараза.
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Няма току така да кажат ,ако са намерили нещо ,доказващо живот ,било той и в минало време....има да го разследват,засекретяват и т.н. преди да стигне до CNN и до нас 
Най-вероятно са намерили нещо,което са си занесли те,както някой по-нагоре написа

Най-вероятно са намерили нещо,което са си занесли те,както някой по-нагоре написа
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
След като, според изявлението, са останали потресени от откритието, то най-вероятно е скелет, който след обстойните изследвания направени от екипа на Хорейшио ще се окаже, че има неплатени глоби във Флорида и е работил като сервизен техник в НАСА
.

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
най-много да са намерили няква консерва на която да пише "сделано в СССР"
наскоро четох че звездите във видамата вселана са 10 секстилиона (21 нули), един бог знае зад "пердето" още колко галактики има, но математически е невъзможно да сме сами

наскоро четох че звездите във видамата вселана са 10 секстилиона (21 нули), един бог знае зад "пердето" още колко галактики има, но математически е невъзможно да сме сами

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Мордехай написа:Звучи ми сякаш са намерили скелет на марсианец.
Нищо чудно да е на някой македонец.Както знаме тая велика нация е навсякъде

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2