The Matrix: RELOAD.
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
The Matrix: RELOAD.
Таз вечер с колегите посетихме новото кино Арена. Понеже съм на работа до 18:00 (Младост 1), а прожекцията беше от 18:30ч, първо се пробвах в дисциплината бързо придвижване от точка А до точка Б в натоварено градско движение. Доста забавно! Може и да не съм много добър, но за около 20мин успях да стигна до киното, та дори имаше и време за един два въртела на големия паркинг (който беше полупразен, а с такъв готин асфалт).
Вероятно повечето от вас са гледали филма, поне на мен ми хареса доста! Имаше готини автомобилни сцени (на моменти обаче бяха направо невероятни, но все пак нали са в матрицата, всичко е възможно!), малко кофти ми беше че така гадно размазаха една красива Е34-ка, ама злите са вандали, няма как да не ги накаже главния герой след такава постъпка. Струва ли си да спомаваме че лошите в началото дойдоха с Ауди? Но те са лошите... За момент си мислех по-добре ли щеше да е ако нашите бяха с някакво БМВ по магистралата... Да определено щеше да е по-ефектно, ама като се замисля на какъв гъз направиха тоз американски автомобил дето го караше мадамата, реших че е по-добре че не са сложили БМВ за тази роля. А и е по-реалистично. БМВ е за роли, където се измъква...
и не го разбиват безпощадно като последния боклук...
Други коментари за филма?
Вероятно повечето от вас са гледали филма, поне на мен ми хареса доста! Имаше готини автомобилни сцени (на моменти обаче бяха направо невероятни, но все пак нали са в матрицата, всичко е възможно!), малко кофти ми беше че така гадно размазаха една красива Е34-ка, ама злите са вандали, няма как да не ги накаже главния герой след такава постъпка. Струва ли си да спомаваме че лошите в началото дойдоха с Ауди? Но те са лошите... За момент си мислех по-добре ли щеше да е ако нашите бяха с някакво БМВ по магистралата... Да определено щеше да е по-ефектно, ама като се замисля на какъв гъз направиха тоз американски автомобил дето го караше мадамата, реших че е по-добре че не са сложили БМВ за тази роля. А и е по-реалистично. БМВ е за роли, където се измъква...

Други коментари за филма?
- TFreak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1998 E36 M41
- Мечтае да кара: проекта дето ръждясва пред блока
- Детайли за колата: EV50306
Да ти кажа честно, не ми хареса филма. Иначе ефектите му са невероятни във всеки смисъл на думата, даже на доста места са се попресилили
. Има моменти, в които развиват такива философии, че само седя и гледам неразбиращо (сцената при оня, как се казваше, дето псуваше на френски, и сцената при оня, Архитекта)
...
Честно казано, ако третата част ще е такава боза, не знам дали ще си заслужава парите да ида да я гледам на кино (което все пак сигурно ще направя
)
Можеше да е доста по-добре филма, сцените с колите бяха интересни, с мотора също, но наистина ми стана интересно как това Ducatti 996 не може да се измъке от Ford Queen Victoria. Както и да е, това са подробности...

Честно казано, ако третата част ще е такава боза, не знам дали ще си заслужава парите да ида да я гледам на кино (което все пак сигурно ще направя

Можеше да е доста по-добре филма, сцените с колите бяха интересни, с мотора също, но наистина ми стана интересно как това Ducatti 996 не може да се измъке от Ford Queen Victoria. Както и да е, това са подробности...
Автомобилът, които му откъснаха задницата не беше ли Е32? Андро, за него ли говориш?
Вие поне сте го гледали в Арена - там и озвучението и обстановката си заслужава... Аз го гледах в едно избушено русенско кино, а като фен на озвучението започнах да съжалявам, че не го изчаках да излезе на DVD и да си го гледам в нас..
Автомобилът, който мадамата караше беше Cadillac CTS, също и черния пикап на агентите. Явно Cadillac са се тръснали за реклама, както и Ducatti, които задържаха отявлено модела "996" за няколко секунди за по-непосветените ..
Общо взето не ми хареса откровено казано..
Вие поне сте го гледали в Арена - там и озвучението и обстановката си заслужава... Аз го гледах в едно избушено русенско кино, а като фен на озвучението започнах да съжалявам, че не го изчаках да излезе на DVD и да си го гледам в нас..
Автомобилът, който мадамата караше беше Cadillac CTS, също и черния пикап на агентите. Явно Cadillac са се тръснали за реклама, както и Ducatti, които задържаха отявлено модела "996" за няколко секунди за по-непосветените ..

Общо взето не ми хареса откровено казано..
ам
на мен RELOADED ми хареса много повече от предната не само заради ефектите, но и по смислено и задълбочено ми се струва, че е направена... сцената с архитекта и мен сериозно ме затрудни не смогнах нито да чета нито да слушам на английски и направо блокирах... ще трябва пак да го гледам за да осмисля...
Аз също мисля, че БМВто дето му отнесха задницата беше от старите серии 7ци, а не 5ца Е34.. но това не е важно де.
Кадилак наистина са подпомогнали сериозно бюджета на филма... на мен лично по ми хареса Escalade-a на "преследвачите"... точно този тип като 4местен пикап много ме кефят... в БГ ако има такъв със ония яки огромни хромирани джанти каквито им слагат в USA... направо ще избие всички.
Иначе Ford-овете Crown Victoria на полицаите и особено тези белите на Police Interceptorite съвсем не са стандартни и бавни... качвал съм се в USA в един такъв и вътре има толкова електроника и switch-ове, че направо е като самолет...
Така че от мен Matrix Reloaded
Аз също мисля, че БМВто дето му отнесха задницата беше от старите серии 7ци, а не 5ца Е34.. но това не е важно де.
Кадилак наистина са подпомогнали сериозно бюджета на филма... на мен лично по ми хареса Escalade-a на "преследвачите"... точно този тип като 4местен пикап много ме кефят... в БГ ако има такъв със ония яки огромни хромирани джанти каквито им слагат в USA... направо ще избие всички.
Иначе Ford-овете Crown Victoria на полицаите и особено тези белите на Police Interceptorite съвсем не са стандартни и бавни... качвал съм се в USA в един такъв и вътре има толкова електроника и switch-ове, че направо е като самолет...
Така че от мен Matrix Reloaded

STREETRACERS.HIT.BG
Опропастили са хубавата първа част със този 100% процентов екшън.....дори без елементи на разсъждение
А и суперменските изпълнения на Нео направо ми взеха здравето.......Първата част беше замислена перфетно..........тука за съжаление наблюдаваме само готини ефекти....които са такива спор няма......но за бозавия сюжет мога само да кажа 

- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
Аз пък дори и не съм го гледал още, че тук го няма в кината
Ама намерих някакъв трейлър на 3-тата част на Матрицата. Стана ми чудно кога толкоз бързо пуснаха и трейлър за следващата част, но... Ето го и него 13MB

- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Кое кино в София е най-хубавото?
- помня едно време беше това на пам. Левски (маи се казваше Сердика) !
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Къде в Младост (1, 2, 3, 4 или към Камбаните ) -(хем съм от там пък да не знам хехехе), ...... а и по колко $$ са билетите ?
- тука хуб. кина са по $5 през денят а по $8 вечер .
пс: м/ду другото ми направи впечатление че в кината се прожектират по 9-10 а и повечe филма в различни зали при което като преминеш през главният вход на сградата то можеш да ходиш и гледаш различни от наи-новите прожектиращи филми та ако щеш цял ден да не излизаш от там само с тези $5, също ми направи впечатление че тука няма номера по седалките също и на билетът така че където искаш там сядаш .
А и едно друго нещо е че тука се набиват много пуканки само носят едни големи "кофи" и гризът (дърпат сода) и дигат шум по време на филма ....... :x ......и там ли е така ?
- тука хуб. кина са по $5 през денят а по $8 вечер .
пс: м/ду другото ми направи впечатление че в кината се прожектират по 9-10 а и повечe филма в различни зали при което като преминеш през главният вход на сградата то можеш да ходиш и гледаш различни от наи-новите прожектиращи филми та ако щеш цял ден да не излизаш от там само с тези $5, също ми направи впечатление че тука няма номера по седалките също и на билетът така че където искаш там сядаш .
А и едно друго нещо е че тука се набиват много пуканки само носят едни големи "кофи" и гризът (дърпат сода) и дигат шум по време на филма ....... :x ......и там ли е така ?
хех
това което казва 3С за кината в САЩ наистина е много гот... аз като бях там ходихме на едно такова кино на филма Signs(който между другото дойде в БГ след около 4-5 месеца), че билета беше 7 USD, но минеш ли през входа може да гледаш и гледаш
Обаче на билета си има отпечтан точен час. Ние също така щяхме да направим обаче вътре в залите така бяха набримчили климатиците, че направо не се стоеше от студ, а бяхме и с момичета - те просто примряха... Иначе интересното е, че в залите е тъмно и върви картината непрекъснато и аз като влизам си викам "А пуснали са вече филма..." а то непрекъснато вървят реклами и като стане време пускат филма - няма определени места и залите са по-малки отколкото в нашите кина... има също яко озвучаване както и тук, но там е доста усилено... молиш се някой да не реши да стреля на филма... иначе си има и квартални кина, които май са си точно като нашите, но там дават по-особени филми - на по-малко известни и богати филмови компании...

STREETRACERS.HIT.BG
3C написа:Кое кино в София е най-хубавото?
беше до преди година-2. от тогава София филмс (държавните кина) никак не си поддържат киносалоните и естествено посещаемостта там е много ниска. а от всички частни кина в Сф само новия мултиплекс Арена е направен като хората със много пари и дадени на място и съответно народа се избива да ходи там. на мен не ми остава време да го посетя :-(
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
13 мнения
• Страница 1 от 1