Ima li tuk запалени колездачи ---м

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Ima li tuk запалени колездачи ---м

Мнение от 3C » 29 Май 2003, 22:31

hey dude's ,

Yohoooooo .... mакар и да е с две гуми само но FUN'ът е poчти наравно или дори в повече от колкото с БМВто хехе =) съжелявам че не бях на форума доста време ама не мога да се спра ........
Та да се похжаля взех една нова проидобивка превозно средство с две гуми ............ (Cannondale Scalpel 1000) та съм нагоре надоло по алеите и планинските пътеки почти всеки ден !
Как е в БГ има ли специални асфалтирани (двупосочни )алейки за колела и има ли доста колездачи там как е този "спорт" ако мога да го нареча така ?

пс: продават ли там колела na firmata Cannondale i ima li го tozi model Scаlpel 1000 (в хромиран цвят не червен както е на снимката на тяхната страница) и сусхто ако го има по колко $$$ е ?
ето го линкът (toи e под Х-C racing):
http://www.cannondale.com/bikes/03/cusa/

happy biking dudes =)

later

Ico :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 29 Май 2003, 23:54

И аз се чудех има ли такива между нас. За мен бих казал, че съм луд на тема колелета...като няма кола това ми действа като заместител :) Дори сега на 1 Юни ще има състезание (стига да не вали пак :( ) и съответно няма как да пропусна да участвам :) От по-миналата година имам и един медал пак от подобно състезание :oops: :D 3C, байка, с който си се сдобил много ми харесва. Не мога да ти кажа дали продават такива тук...поне във Враца няма. Моите колелца са по-скромни (колелца, понеже са две :) ) Ето тук можете да видите едното от тях, което в момента е без задна гума и чака новата си капла и главина :) Има клуб на тази тема в dir.bg, където можеш да прочетеш мнения на тукашните байкъри :) Нека видим колко са наистина запалените байкъри тук. Ще е интересно :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 30 Май 2003, 6:52

Ich0,

Congrats za медала :yes:
За сега сме двама колездачи но ще видим още колко ще reply =)
Тзи Бианка къето я имаш е доста точна - знаят си работата Италианците както и от спортни коли така и от колела , Tuka в US Biankata e mnogo na пoчит а е и доста скъпа из м/ду останалите марки road kolela !
Еdno vreme kato maluk ми бяха взели една Бианка ot корекома ако ги помниш тези модели с облегалка отзад (макар и за нищо да не служи) -беше с 3 скорости, anyway та от тогава се подвзех и запалих доста по колелата (а и мотори, но това е друга история) .

ps: Kude v БГ има такива състезания я раздухай малко инфо (щото ме заинтересува доста за състезаниата) в какви класаций и групи са и т.н. ?

--- ето по доло и един линк за колела - там в този форум съм и аз а и доста мои хора с които се събираме с колела :
www.mtbr.com

Ицо

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 30 Май 2003, 9:55

ей и аз съм фенче на тези спортове преди време доста усилено въртяхме педалите с едно приятелче по софийските улици :):)
Колелото ми е Спринт обаче има супер много подобрения по него така че и аз има с какво да се похваля :):)
Иначе по състезания не съм ходил.
Мене най-много ме кефи градско каране по центъра между колите по Витошка примерно, преди яко стаписвах колите и доста псувни отнасях ама е готино чувство въпреки че сега като се замисля си е доста опасничко и лекомислено, даже един път имах full contact с едно Тико :lol: :lol: :lol: :lol: щях направо да го размажа :):) и колата и после шофьора :):) щото аз си бях в право ама както и да е :):)
Мания си е обаче вече има една година от както не съм изкарвал синия змей :):) седи си и си кротува в мазето ама лятото може пак да избеснея
мерси че ми припомнихте :):):)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 30 Май 2003, 10:48

Хубаво е колелцето, но има нужда от сериозен upgrade, но тепърва започвам лека полека да си избирам частите :) А състезания...тук във Враца се оформи нещо като традиция и всяка година на 24 Май има състезание (Тази година го отложиха за 1-ви Юни заради времето). Групите са възрастови...най-малката е от 12 или 14 до 16 години, после май има до около 21-2 (не съм точно сигурен) и последната е за ветерани. Само че самото състезание не е кой знае какво тук...кара се по балканските пътища и после има кръг за "майсторско управление" и "владеене" на велосипеда на някакви площадки. Не организират истинско планинско състезание по пътеките поради финансови причини както винаги. За да има такова нещо трябва да обезопасят трасето, да раздават предпазна екипировка на състезателите, защото тук не всеки има.. Поне хубавото е, че градът ни е до планината и има пътеки колкото си поискаш. Аз като карам въртя из баира по асвалтирания път, а надолу - през преките пътеки :) Такива колоездачни алейки тук няма, а пък на всичкото отгоре из парковете е забранено да се карат колелета (не че не си караме де), но имам приятели, които дори са ги глобявали, че карат в парка...По улицата повечето "шофери" си мислят, че като си с колело или си много тъп, или въобще не си част от движението...Няма да коментирам какво е усещането като карам някъде извън града например и съм се изнесъл максимално вдясно и разни селяни минават с по над 120-30км/ч на страшно малко разстояние..В България сме все пак :) , но хубавото е, че поне из пътеките няма такива идиоти и чоевк наистина може да си отдъхне. http://www.mtb-bg.com/ - това също е хубав български сайт за планинско колоездене, а и в него пише за по-големите състезания в България.

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 30 Май 2003, 11:26

naskoksan написа:ей и аз съм фенче на тези спортове преди време доста усилено въртяхме педалите с едно приятелче по софийските улици :):)
Колелото ми е Спринт обаче има супер много подобрения по него така че и аз има с какво да се похваля :):)
Иначе по състезания не съм ходил.
Мене най-много ме кефи градско каране по центъра между колите по Витошка примерно, преди яко стаписвах колите и доста псувни отнасях ама е готино чувство въпреки че сега като се замисля си е доста опасничко и лекомислено, даже един път имах full contact с едно Тико :lol: :lol: :lol: :lol: щях направо да го размажа :):) и колата и после шофьора :):) щото аз си бях в право ама както и да е :):)
Мания си е обаче вече има една година от както не съм изкарвал синия змей :):) седи си и си кротува в мазето ама лятото може пак да избеснея
мерси че ми припомнихте :):):)

Все едно аз съм го писал, колега :lol: :lol: Можем да се чуем като се позатопли да повъртим из центъра

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 30 Май 2003, 11:38

tsvet40 написа:Все едно аз съм го писал, колега :lol: :lol: Можем да се чуем като се позатопли да повъртим из центъра

Яко :D . А за въртенето - предлагам некъде на Витоша отколкото "из центъра" :lol: :wink:.

Към феновете на bikes пишете още 2-ма - аз с мойто обикновено планинско колело и Fiat Uno Turbo i.E с неговото нечовешко с 2 дискови спирачки, газови амортисьори и т.н. :shock: . Чудно как той още не се е обадил в тази тема, той е луд маниак на колелата.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 30 Май 2003, 12:03

tsvet40 написа:Все едно аз съм го писал, колега :lol: :lol: Можем да се чуем като се позатопли да повъртим из центъра

oooo ама нямаш грижи тъкмо си мислех за такива изпълнения :):)

Иво и за Витошка и за Витоша става само че аз имам малко особен начин за ходене на планина с колело :wink: :lol:
Не мога да карам по пътеките щото нещо не ми е кеф там пък и колелото ми е с твърда рамка и не е пригодено откъм части за екстремуми обаче ме кефи да се кача с него пеша до Алеко или Копитото и оттам надолу е страшноооо :):):)
Знаеш ли какво е готино чувството след като си го качвал това нещо 3 часа да се пуснеш надолу :):):)

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 30 Май 2003, 12:06

И аз обичам да въртя педалите:) В Лондон карам Specialized а във София един Diamond Back. За съжаление в Лондон отнема 2 часа да се измъкнеш от града, но пък има хубави места за каране с различна степен на трудност.

Иначе Витоша е много добро място за каране на МТБ. Следвашия път като съм в БГ бих се радвал да излезем с някой добър "карач":)
Power is Nothing Without Insanity

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 30 Май 2003, 12:13

naskoksan написа:Знаеш ли какво е готино чувството след като си го качвал това нещо 3 часа да се пуснеш надолу :):):)

Че как да не знам 8) , преди две години като се бяхме запалили много по планинското каране с мойте приятели сме го изкачвали всяка седмица Алекото (е, повечето пъти до горе с лифта). 74 км/ч по километраж съм правил на въпросното спускане, лудница е :D . Друг любим участък е пътя до Бистрица и надолу, но там има повече коли и си е адски каскадьорко спускането на пълна газ на 21-ва...

Иначе най-големия кеф като пътека е Алеко, оттам през камъните за към пътя към Железница, след това има една планинска станция и следва много стръмен път през гората, а оттам Железница до Младост е само спускане :twisted: .

:idea: Btw тъкмо това си говорехме вчера с приятелите - утре, вдругиден да се поразтъпчеме с колелетата към Витоша, ако е хубаво времето. Който иска може да се join-не към нас, трябва да се разберем допълнително...

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 30 Май 2003, 12:16

защо вярно не подходим малко по сериозно към темата и не изкараме малко М-колелата :wink: да повъртим аз съм навит даже да отидем на Бояна да се дърпаме на streetracing :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
хехехе отдавна си го мисля това ама незнам кога ще стане :):)

Не бе сериозно след десетина дена може времето вече да става за каране и да си направим една срещичка да повъртим и да се покефим!!!

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 30 Май 2003, 12:23

Ей да бе само затова не се бях сетил - стреетрейсинг на Бояна с колела :mha: :mha: :mha: засилваш се после минаваш накрая на отсечката при полицаите на обратния завой с 60 при 50 разрешени :lol: :lol: 8)

longlive the multipurpose omv бояна - колът на който се вее знамето на колесните спортове в софия :!: :mha: :mha: :mha:

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 30 Май 2003, 14:51

Ей,хора,браво на вас,много яка тема,аз стра6но се кефа да карам,особено по планински пътища,щото колелото ми е преден и заден амортисьор.Ама си траех,щото мислех че съм единствения маняк във форума и ша ма мислите за ненормален :oops:

Понеже вилата ми е в Симеоново,любимият ми маршрут е от лифта нагоре към езерата и т.н.

По се кефа да взимам тоя маршрута с KTM 125 cross на един приятел,ама тва става рядко 8)

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 30 Май 2003, 15:05

Здравеите :wave:
Аз също съм фен на колелата и имам доста,сигурно все някой от вас знае колелата :bowdown: Школник на фирмата ГАЗ,имам 2 BMX-а(единият е кросов с пластмасови капли и едни големи гуми,другия е обикновен и сега е в бокса, защото му разбих вилката, след като се засветках с около 45-50 и искочих доста гадно с него и се пречуках доста изродско естествено :twisted: :bcry: :>: :fart: :werd: :conf: имам един бегач :twisted: ,бяХ спечелил още един BMX от СВОГЕ(шоколадите),но ми го откраднаха :cry: :bcry: :bcry: :<: ,и карам от време на време едно скутерче ХОНДА,което не е мое,но няма значение.А,забравих да кажа,купих си едно колело(бегач),много стабилно,с амортисьори,та това са ми колелата,някой път ако се срещна с някой от вас с удоволствие ще се бегам,като взема :bowdown: Школника,обещавам ви на старт никой няма да може да ме скъса :twisted: :>:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Eek '85 735 » 30 Май 2003, 15:15

Честито на човека с CANNONDALE- а!
Да й се радваш на машинката, заслужава си парите.
Аз съм си направил някво велосипедче, абе не мога да се отърва от тази еклектика!!!
По коли, по велосипеди, абе навсякъде да й се невиди !!!!

Следваща

Назад към Извън Темата