емблемата на Opel

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 16 Мар 2003, 6:14

............... - da ne bi tozi s Opela da e podminal BMW'to dokato to si e bilo sprialo :lol: (sluchaino beshe li mu iztekul metarut na parkinga ) ! :mha:

ps: ta kato se otvorila tazi tema za Opeli, sum malko lubopiten dali znae niakoi kakvo oznachava tehnata emblema ? -(visoko naprejenie li .. ili kakvo ) ................ ne be bez maitap kvo znachi tazi svetkavica niakoi znae li ......?

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Мар 2003, 10:27

това мнение на колегата 3C съм го преместил от страхотните истории,защото въпроса ми се стори интересен.надявам се да не съм причинил неудобство на 3C :D
според мен емблемата на Опел има далечна аналогия с електрическите бръсначки,т.е. светкавицата означава:зареди ме след работа,ако искаш утре пак да запалиш,че цялата мощ на двигателя отиде за движение,не остана нищо за зареждане на акумулатора :D :D :D
а може и да означава:кара се като електромобил:бавно и с малък радиус на действие :D :D

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 16 Мар 2003, 12:23

...Моля ви се, не се бъзикайте с електромобилите... Това, че още не са измислени достатъчно мощни и издържливи акумулатори, не означава ,че електромобила е бавен. При достатъчно количество ел.енергия, електромобилът ще сипе с два черпака на всеки ДВГ... Представи си - пълната мощност и въртящ момент ги имаш още на първия об/мин!!!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

tctc

Мнение от LuBo1 » 16 Мар 2003, 22:49

tctctc mom4eta gavrite se s opel taka kakto se gavrite s VW Golf mi are sq ne mislite li 4e nqkoi moje da q pusnal tazi tema samo za maitap kakto stava Dir.bg Nai qkata kola li be6e temata deto onq si naprai bazik 4e s temata dneska izklupah edna Calibra s moq Golf ama nikoi ne podozira 4e e mente temata i vsi4ko e izmislica
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

хммм

Мнение от july`s » 16 Мар 2003, 23:34

Представи си - пълната мощност и въртящ момент ги имаш още на първия об/мин!!!

за въртящ момент съм съгласен, ама за мощност не:)
<br>
br

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 17 Мар 2003, 3:33

ati написа:това мнение на колегата 3C съм го преместил от страхотните истории,защото въпроса ми се стори интересен.надявам се да не съм причинил неудобство на 3C :D

Niama problem - ati :D

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: tctc

Мнение от ati » 17 Мар 2003, 10:15

LuBo1 написа:tctctc mom4eta gavrite se s opel taka kakto se gavrite s VW Golf mi are sq ne mislite li 4e nqkoi moje da q pusnal tazi tema samo za maitap kakto stava Dir.bg Nai qkata kola li be6e temata deto onq si naprai bazik 4e s temata dneska izklupah edna Calibra s moq Golf ama nikoi ne podozira 4e e mente temata i vsi4ko e izmislica

тази тема я пуснах,защото ми се струва интерсен въпроса относно знаечението на емблемата на опел.написах някой неща,защото бях в настроение,но не съм искал да засегна някого с това.
ако някой все пак знае нещо по темата нека да каже,на другите се извинявам,ако съм засегнал някого с нещо :D
PEACE :D :D :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 17 Мар 2003, 10:55

Xexexe vijte Avto Bild broi 3-ti ot tazi godina to si pishe :D

Назад към Извън Темата