Koi ot tozi forum e ANTI Mercedes nastroen?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Koi ot tozi forum e ANTI Mercedes nastroen?
Prosto iskam da razbera kolko 4oveka ot foruma sa na moeto mnenie-4e Mercedes e ne6to koeto njma ni6to ob6to s klasen avtomobil!
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
Re: Koi ot tozi forum e ANTI Mercedes nastroen?
PILOTA написа:Prosto iskam da razbera kolko 4oveka ot foruma sa na moeto mnenie-4e Mercedes e ne6to koeto njma ni6to ob6to s klasen avtomobil!
хм ... на колко си години??

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
И автобусите.....
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
Re: Koi ot tozi forum e ANTI Mercedes nastroen?
PILOTA написа:Prosto iskam da razbera kolko 4oveka ot foruma sa na moeto mnenie-4e Mercedes e ne6to koeto njma ni6to ob6to s klasen avtomobil!
PILOTA, по-интересно ми е да кажеш, кои според теб са 3-те "най-класни" марки (не те питам, коя е най-добрата от тях, то е ясно

BMW си е No.1 - няма никакъв спор

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Съгласен съм с повечето колеги. БМВ е върха на сладоледа няма спор ама чак нищо общо с автомобил да няма МБ е пресилено изказване. Баща ми кара МБ, че е тромав тромав е ама за возия няма да си говориме и за комфорт и т.н. (е щях да се радвам ако караше 7-ца или неква готина5-ца, но и МБ-то не е за изхвърляне.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Vie napravo me razbihte!
MAi naistina e popresileno no ne sam na mnenie 4e e No.2.Ima dale4 po dobri avtomobili Bnetley,Lamborgini i mnogo drugi.Taka 4e........!A sam taka nastroen za6toto mi omrazna da slu6am kolko dobri sa MB i 4e sa NO.1.

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
НЕЩАТА НЕ МОГАТ
НЕЩАТА ТУКА НЕ МОГАТ ДА СЕ СРАВНЯВАТ
МЕРЦЕДЕС Е НОМЕР ЕДНО ЗА ТЕЗИ ДЕТО ИСКАТ САМО ДА СЕ ТРАНСПОРТИРАТ И ИСКАТ ЛУКС
АЗ ЛИЧНО ИСКАМ ДА ШОФИРАМ И МАРКАТА МЕРЦЕДЕС НИЩО НЕ МИ ГОВОРИ ПРАВЯТ НЯКАКВИ ОПИТИ ЗА СПОРТНИ КОЛИ АМА СПОРЕД МЕН НЕУСПЕШНИ
ДА ОБОБЩЯ: В МОИТЕ РАЗБИРАНИЯ ЗА АВТОМОБИЛ МЕРЦЕДЕС НЕ Е ТАКЪВ, ВСЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО ТОТАЛНО ГО ИГНОРИРАМ, БИЛ ТОЙ ДОБЪР ИЛИ ЛОШ ТАКЪВ ПО МНЕНИЕТО НА ДРУГИ
МЕРЦЕДЕС Е НОМЕР ЕДНО ЗА ТЕЗИ ДЕТО ИСКАТ САМО ДА СЕ ТРАНСПОРТИРАТ И ИСКАТ ЛУКС
АЗ ЛИЧНО ИСКАМ ДА ШОФИРАМ И МАРКАТА МЕРЦЕДЕС НИЩО НЕ МИ ГОВОРИ ПРАВЯТ НЯКАКВИ ОПИТИ ЗА СПОРТНИ КОЛИ АМА СПОРЕД МЕН НЕУСПЕШНИ
ДА ОБОБЩЯ: В МОИТЕ РАЗБИРАНИЯ ЗА АВТОМОБИЛ МЕРЦЕДЕС НЕ Е ТАКЪВ, ВСЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО ТОТАЛНО ГО ИГНОРИРАМ, БИЛ ТОЙ ДОБЪР ИЛИ ЛОШ ТАКЪВ ПО МНЕНИЕТО НА ДРУГИ
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
BMW za men sa nai-dobrite avtomobili.ot MB nai-dobri sa tuning razrabotkite,no si ostavat spunati kone
i po sporten duh ne mogat da se sravnqvat s bavarcite

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
абе като гледам какви катастрофи стават,ако не в БМВ то Мерцедес е следващия автомобил,в който бих искал да седя при какъвто и да е удар,а не в някоя японска/италиянска или френска кон сервена кутия
- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20
Не са лоши, НО НЕ КЕФЯТ. Зависи от необходимостта и от гледната точка.
Все пак си е класен - НО не карам МВ а BMW.
И NOKIA е класна - НО не ползвам NOKIA а АLCATEL.
Повтарям - въпрос на виждане.
Все пак си е класен - НО не карам МВ а BMW.
И NOKIA е класна - НО не ползвам NOKIA а АLCATEL.
Повтарям - въпрос на виждане.
- FantasyCar
- Потребител
-
И защо трябва да сме антиМерцедес?
Прили4аш на брюнетка, която се успокоява, 4е блондинките са тъпи:)))
Abe MB sa si super koli be stiga ste gi pliuli
Psuvaite pone ne nemskite koli,za vsi4ki nemski koli si se znae che sa super...NIama edna kadeto da ne e mnogo zdrava i da ima dobri dvigateli...drug vapros e che Audi,Mercedes i BMW se zanimavat s po-goliam klas a VW i Opel s po-masovi koli...

BMW е колата 

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2