Какво интересно ЛС получих при запитване за бартер :)
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Какво интересно ЛС получих при запитване за бартер :)
"приятелю незнам а дали имам селски манталитет маи не знаеш коя е столицата на България аз поне сам от нея и тука сам си роден а ти маи не си на ясно и селските ти номерца не играят голяма роля кои нормален от BMW форума мислиш че щи направи бартер за ХЛОПЕЛ никои просто пробваш някакъв селски номер дали ще стане така че недеи да пишеш кои е с селски манталитет и кои е селянче ами си караи опелчетата и не взлизаи по добре в нашия форум тука няма място за такива като тебе виж по одбре какво става в опел форума и не ми обясняваи кои е селянин че ако не се лъжа си от варна пък и ако не се лъжа тя не е столица на българия а и не се знае дали не си от някое село до варна така че ориентираи се разговора да ни приключи няма смисал да се правиш на умен от мен е това което исках да ти кажа повече няма самисъл да пишеме !"
И това ми го написа човек , които съм съвсем прост тон му предложих бартер за Вектра 98г . Такъв човек според вас как се нарича ? Внимателно изчетете цялото съобщение. Евала , с такъв мантелитет скоро не ми бяха писали
Ти си леко казано комплексиран , за мене . Евала ти правя че си от село и живееш на квартира в столицата , столичанино
Това е от колегата маниакабг. Мога да пусна всички съобщения м/у двамата ни
И това ми го написа човек , които съм съвсем прост тон му предложих бартер за Вектра 98г . Такъв човек според вас как се нарича ? Внимателно изчетете цялото съобщение. Евала , с такъв мантелитет скоро не ми бяха писали

Това е от колегата маниакабг. Мога да пусна всички съобщения м/у двамата ни

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: Какво интересно ЛС получих при запитване за бартер :)
то селянин е диагноза и както се вижда няма значение къде си роден 

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
И каква е целта на темата? Незнам кой е селянин, кой гражданин, но постъпката ти е малко
Все пак "проблема" е м/у вас двамата и не смятам, че е нужно да уведомяваш форума за сагата... 

- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Projektzwo написа:И каква е целта на темата? Незнам кой е селянин, кой гражданин, но постъпката ти е малкоВсе пак "проблема" е м/у вас двамата и не смятам, че е нужно да уведомяваш форума за сагата...
Защо да е ? Аз проблем нямам с никои , и да имам си го решавам . Просто споделям гледната точка на колегата

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Projektzwo написа:И каква е целта на темата? Незнам кой е селянин, кой гражданин, но постъпката ти е малкоВсе пак "проблема" е м/у вас двамата и не смятам, че е нужно да уведомяваш форума за сагата...
сега ше кажеш 4е се заяждам с теб(което не е така)знаеш защо ма мисля 4е темата е пусната не да се оплаква от тоз ми да покаже още една форумна нинджа от столицата,пък кво като в София има само 200 бона месни

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
bavareca_86 написа:Projektzwo написа:И каква е целта на темата? Незнам кой е селянин, кой гражданин, но постъпката ти е малкоВсе пак "проблема" е м/у вас двамата и не смятам, че е нужно да уведомяваш форума за сагата...
сега ше кажеш 4е се заяждам с теб(което не е така)знаеш защо ма мисля 4е темата е пусната не да се оплаква от тоз ми да покаже още една форумна нинджа от столицата,пък кво като в София има само 200 бона месни![]()
как са се разплодили 10-торно низнаю
И ти си прав, но и двамата (и не само) знаем, че тази тема е обречена и ще завърши с 10 страници чат.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
Projektzwo написа:bavareca_86 написа:Projektzwo написа:И каква е целта на темата? Незнам кой е селянин, кой гражданин, но постъпката ти е малкоВсе пак "проблема" е м/у вас двамата и не смятам, че е нужно да уведомяваш форума за сагата...
сега ше кажеш 4е се заяждам с теб(което не е така)знаеш защо ма мисля 4е темата е пусната не да се оплаква от тоз ми да покаже още една форумна нинджа от столицата,пък кво като в София има само 200 бона месни![]()
как са се разплодили 10-торно низнаю
И ти си прав, но и двамата (и не само) знаем, че тази тема е обречена и ще завърши с 10 страници чат.
поне ше знаеме с койд а не се зака4аме

Постъпката на колегата си плаче за едно голямо БРАВО. Такива трябва да се изкарат на светло, за да им се смеем всички
)

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
а ся де,за кой го написаalexand написа:Постъпката на колегата си плаче за едно голямо БРАВО. Такива трябва да се изкарат на светло, за да им се смеем всички)

Е за това брато, казвам по-горнотоProjektzwo написа:И каква е целта на темата? Незнам кой е селянин, кой гражданин, но постъпката ти е малкоВсе пак "проблема" е м/у вас двамата и не смятам, че е нужно да уведомяваш форума за сагата...

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Поне писането с грешки му идва отвътре, не като някои други, дето се правят на литературни лауреати със шльокавицата от нарочно писани дилекти и жаргони.
Никой не мое ма връне на селу!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
ME4KY написа:saleen написа:Поне писането с грешки му идва отвътре, не като някой други, дето се правят на литературни лауреати със шльокавицата от нарочно писани дилекти и жаргони.
ти да не си редактор бе

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Поправи ми го грешно, ама нейсе 

Никой не мое ма връне на селу!
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
bavareca_86 написа:ME4KY написа:saleen написа:Поне писането с грешки му идва отвътре, не като някой други, дето се правят на литературни лауреати със шльокавицата от нарочно писани дилекти и жаргони.
ти да не си редактор бе![]()

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2