Анкета
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Анкета
Анкетата е до тези, които страдат от хронична комплексираност:
Като се качите в Бавареца, стават ли ви по-големи пишонките?
===================
Ще попитате, каква е тая глупост, но веднага ще ви дам отговор.
В събота се прибирам около 21:00, като се движа по бул. Вапцаров от ТВ-кулата към посока Хладилника. Спирам на светофара при семинарията. Светва зелено и тръгвам. В този момент, едно Е36 (316) № ...6109... (дано да не е от феновете тук) идващо от към София Ленд тръгва да прави обратен завой. Та "мъжът" застана напряко на движението и едно 5 сек. гледаше тържестено как цялата колона го чака...
За какво????
Какво целеше с това???
===================
Безумно влюбен съм в марката BMW и буквално бих извадил очите на всеки, които каже нещо против нея. Много ме боли, когато свързват BMW с мутри, неспазващи никакви правила шофьори и т.н...
И когато някой направи така, направо нямаш какво да кажеш ...
Когато сте сами на пътя и не "заплашвате" околните - правете каквото си искате. Но да застанеш напряко на три ленти и с "тържествен" поглед да гредаш как три колони с коли те чакат - те това не го разбирам.
Като се качите в Бавареца, стават ли ви по-големи пишонките?
===================
Ще попитате, каква е тая глупост, но веднага ще ви дам отговор.
В събота се прибирам около 21:00, като се движа по бул. Вапцаров от ТВ-кулата към посока Хладилника. Спирам на светофара при семинарията. Светва зелено и тръгвам. В този момент, едно Е36 (316) № ...6109... (дано да не е от феновете тук) идващо от към София Ленд тръгва да прави обратен завой. Та "мъжът" застана напряко на движението и едно 5 сек. гледаше тържестено как цялата колона го чака...
За какво????
Какво целеше с това???
===================
Безумно влюбен съм в марката BMW и буквално бих извадил очите на всеки, които каже нещо против нея. Много ме боли, когато свързват BMW с мутри, неспазващи никакви правила шофьори и т.н...
И когато някой направи така, направо нямаш какво да кажеш ...
Когато сте сами на пътя и не "заплашвате" околните - правете каквото си искате. Но да застанеш напряко на три ленти и с "тържествен" поглед да гредаш как три колони с коли те чакат - те това не го разбирам.
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
Re: Анкета
на такива тъпанари им минавам директно през колата с джипа 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
5 мнения
• Страница 1 от 1