или или
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
или или
Здравейте. Някой запознат ли е с това дали от понеделник е задължително карането със зимни гуми??? Защото тези полицайчета не могат да обяснят и те самите???
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
Re: или или
а мислиш ли че има нещо съществено там? Май не!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ако когато е разисквана темата не се е стигнало до някакво решение едва ли това ще се случи и тук. Освен това, ако си чел правилата на форума името на темата ти е неподходящо.
Отговора на въпроса, който търсиш е, че КАТ може да ти направи проблем единствено и само за размера на грайфера. Относно това с какъв тип гуми караш нямат право да ти правят забележка. Единствено и само твое решение и в твоя полза е да караш със зимни, но към този момент никой не може да те задължи.
Отговора на въпроса, който търсиш е, че КАТ може да ти направи проблем единствено и само за размера на грайфера. Относно това с какъв тип гуми караш нямат право да ти правят забележка. Единствено и само твое решение и в твоя полза е да караш със зимни, но към този момент никой не може да те задължи.
Стигнаха до извода, че ако не ти дреме за живота на другите, можеш да караш с изтритите летни и с 20лв. в джоба, за "заслужена почерпка"
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
Ryapoff написа:Стигнаха до извода, че ако не ти дреме за живота на другите, можеш да караш с изтритите летни и с 20лв. в джоба, за "заслужена почерпка"
аз така и правя,но 20 лева им се виждат малко вече. Както казват катаджиите-криза е!
А да те питам - мислиш ли да караш с изтрите летни и през зимата, защото аз се чудя?Stoqnov_1979 написа:Ryapoff написа:Стигнаха до извода, че ако не ти дреме за живота на другите, можеш да караш с изтритите летни и с 20лв. в джоба, за "заслужена почерпка"
аз така и правя,но 20 лева им се виждат малко вече. Както казват катаджиите-криза е!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Stoqnov_1979 написа:Ryapoff написа:Стигнаха до извода, че ако не ти дреме за живота на другите, можеш да караш с изтритите летни и с 20лв. в джоба, за "заслужена почерпка"
В тоя случай ти пожелавам да се размажеш в някой стълб възможно най-скоро преди да спреш в някой

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
е хубу де.. кво им са зъбите толко
нали имаше една тема с ползата от зимните гуми
пуснете едно клипче и тука да виждат 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Щото утре някой такъв тарикат като ти спре с 50км в шофьорската врата щото е спестил 200лв от гуми ще ти е тъпо, нали?
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
bum_bum написа:Щото утре някой такъв тарикат като ти спре с 50км в шофьорската врата щото е спестил 200лв от гуми ще ти е тъпо, нали?
Това като цяло се получава само и единствено заради това,че хората нямат пари .За жалост малко ни предлага родината на някой

И все пак съм против да карам със летните галоши зимата

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
аз от 12 години карам с летни и не вярвам че ще мина на други.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Stoqnov_1979 написа:аз от 12 години карам с летни и не вярвам че ще мина на други.
е голям си късметлия значи

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
като казвам че карам с летни,не казвам че и са галоши