Жалба КФН-щета по автокаско

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Жалба КФН-щета по автокаско

Мнение от Smoocki » 31 Авг 2009, 23:59

Някой да има опит с пускането на такава жалба ,става дума за жалба за отказата щета по-каско .Не е описана въпросната щета по полицата и според мен е отказана щетата неправомерно
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 01 Сеп 2009, 8:23

Каква е причината за отказ на щетата и за кой застраховател става дума ???
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 01 Сеп 2009, 9:40

бул инс

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 01 Сеп 2009, 11:21

на баща ми му отказаха от армеец с писмо преди няколко дни. Има срок в който трябва да се пусне жалба. На него му се отвори предния капак със около 120км/ч , капака - тотал , предно стъкло и се поомачка ламарината над стъклото. В писмото просто пише че щетата не се покрива от договора който е подписан ... Жалба е пусната - става въпрос за аврия на пътя която е настъпила не по вина на водача и би трябвало да се поеме от каското .
Не стига че бащата я взе нубирата 4000лв а му я застраховаха на 6000 , ся се и циганат .. Все по често ще се случва в тая криза ..
Двайсет и няколко дни чака да му излезе щетата , и на края дойде това писмо , сега и с тея жалби - ако я отчетът за неоснователна - сигорно ще се пуска нова в агенцията за защита на потребителя или там някаде кадето се пуска .. бе 100 дена път с камили , но това е начина .
Някой минал ли го е това до край ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 01 Сеп 2009, 15:11

незнам дали става така, но взимаш си един адвокат и директно завеждаш дело с/у застрахователя с иск размера на щетата... при тях предполагам пристигат доста такива искове, а едва ли разполагат с набор от адвокати и да са със свободно време, че да отговарят на всяка жалба и да обикалят съдилищата и за някаква дребна за тях сума от порядъка 1000-2000лв колкото да си оправиш колата - няма да си направят труда.... обявява се дата за дело, те не идват или отлагат.... на следващо разглеждане не идват отново и съдът присъжда във ваша полза - получавате си парите по съдебен ред, и застрахователя отнася и разходите по делото.....

така става като заведеш дело към общината, незнам дали така ще стане и със застрахователите или там се процедира друго яче....

само не ме псувайте ако съм в грешка,.. нито съм запознат с процедурите нито с правната терминология.... не съм се съдил досега с никого ; )))))

току виж пък съм уцелил, знае ли човек....
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

дд

Мнение от joreto007 » 01 Сеп 2009, 15:16

На мене бул инс ми отказаха щета за около 2500 зашото щетите на другото мпс не отговарят на мойте дайде кат доиде и мобилна група на бул инс и сички документи ги имам и сега 6те видиме съда какво ,ще каже .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 01 Сеп 2009, 18:00

При мен щетите бяха в следствие на рязко тръгвана на МПс пред мен , някакъв мерцедес ли беше или нисан неднам имаше прах и невидях а и след работа къде ми дреме кой кара пред мен и явно или изпъсна съединителя или нз какво и захвърчаха каманяци и прах и съответно както си карах на отворени прозорци спрях да видя какви са щетите има ли няма ли понеже ми се сториха камъните доста големшки и те така ,не го подгоних понеже дупки мупки и имам и каско ,което трябва са покрие щетите ,мисля че няма да пускам жалба в бул инс понеже те са си тупани тия и няма да ми уважат жалбата и направо в тази комисия да проучат случая
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 01 Сеп 2009, 18:09

брато булинс не покриват щети от камъчета по боята жалко че не си го разбрал, та и молба до арменския поп да пишеш все същото, има друг начин да ги покрият но вече е късно

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 02 Сеп 2009, 8:23

Smoocki написа:бул инс понеже са тупани и няма да уважат жалбата

... за съжаление ...
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

Назад към Извън Темата