Питане за Г.О колко изплащат при средна телесна повреда
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Питане за Г.О колко изплащат при средна телесна повреда
Претърпях тежко ПТП в което аз нямам никаква вина. Бях в паркиран автомобил извън пътното платно. Колата която ме удари е е46 2003г. Колата в която съм бил аз доста се е посмачкала и съм губил съзнание. Горе долу какво мога да очаквам от Г.О на тоя дето ме изнасили така
Щото мисля и да го осъдя за нанесени морални и неморални щети !

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
http://forums.hondabg.com/index.php?s=4 ... &#entry860
От тук ако можеш да се ориентираш, щом ще го съдиш, но трябва да видиш коя е неговата компания, защото премиите са различни ..
От тук ако можеш да се ориентираш, щом ще го съдиш, но трябва да видиш коя е неговата компания, защото премиите са различни ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Ти от ГО не очаквай много.Ако искаш за вземеш лев требва ти адвокат да заведе иск за средната телесна поведа,тогава вече иска ти си го определяш,а съдът отсъжда почти винаги по малко.
Моята братовчедка подобно на теб при ПТП средна телесна повреда,счупен таз 10 месеца с патерици.Иска беше за 20000лв съдът отсъди 10000лв.Ти си преценяваш...........
Моята братовчедка подобно на теб при ПТП средна телесна повреда,счупен таз 10 месеца с патерици.Иска беше за 20000лв съдът отсъди 10000лв.Ти си преценяваш...........
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- Банго
- младши ентусиаст
-
преди блозо вече 6 години претърпях ТЕЖКА телесна повреда от ПТП направиха ми няколко оперяции на десния крак,във които и в момента даже имам няколко шини и железа .До ден днешен не съм видял нито една стотоинка от въпросната ГО и само се влачиме по съдилищата.Като аз нямам никаква вина.
Дано при теб да не се случи така но като знам каде живееме се съмнявам да стане нещо
Дано при теб да не се случи така но като знам каде живееме се съмнявам да стане нещо
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Умряла държава сме, приятелю... По принцип можеш да постигнеш пари, но трябва да се бориш и да плащаш на адвокати. От само себе си нищо няма да стане...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Много зависи коя е компанията, но като цяло не са мераклии да плащат.
2005-та стана ПТП - аз пътник в маршрутка - виновния отсреща с ауди кара в насрещното и челен. Счупен нос, травма на крака, на окото и т.н. - от ДЗИ ме разкарваха няколко месеца да им събирам документи, което се оказа, че изобщо не е мое задължение. Прокурора си бе завел дело - имаше и още един пострадал човек - дори по-тежко от мен... ефект никакъв до 2006-та, когато бях информиран, че делото е прекратено поради липса на доказателства относно вината на причинилия ПТП-то (не съм призоваван за свидетел нито аз, нито другия човек - по това дело; а оня човек явно е ръсил пари насам-натам). Горе-долу ме отказаха от цялата работа, но миналото лято стана дума за случката, говорейки с позната адвокатка и оттам заведохме дело срещу ДЗИ, ама правосъдната система в България е пълна помия - резултат може би ще доживеят моите внуци... от миналото лято делото бе назначено за преди месец и нещо (нещо като предварително - да се определи какви свидетели и какви комисии трябват) и сега следващото гледане е догодина пролетта. Добре че като студент все още се освобождавам от някакви такси, но както е тръгнало може и да завърша и дори да се пенсионирам и още да няма решение от съда... но все пак не мисля, че трябва да се оставят така нещата... иначе съм с 2 ръце ЗА отмяната на задължителната ГО - задължителна само за да се пълнят джобовете на компаниите - единствено върши работа за освобождаване от отговорност на виновния - а и само вдигат цените - ако ми бяха платили 500-1000лв да сме забравили вече... сега всяка комисия е по 100-тина лв, а и парите които искаме са многократно по-високи, поради трайните увреждания до които доведе катастрофата...
За по-големи подробности - на ЛС ако иска автора (въпреки че и тук не бях лаконичен)...
2005-та стана ПТП - аз пътник в маршрутка - виновния отсреща с ауди кара в насрещното и челен. Счупен нос, травма на крака, на окото и т.н. - от ДЗИ ме разкарваха няколко месеца да им събирам документи, което се оказа, че изобщо не е мое задължение. Прокурора си бе завел дело - имаше и още един пострадал човек - дори по-тежко от мен... ефект никакъв до 2006-та, когато бях информиран, че делото е прекратено поради липса на доказателства относно вината на причинилия ПТП-то (не съм призоваван за свидетел нито аз, нито другия човек - по това дело; а оня човек явно е ръсил пари насам-натам). Горе-долу ме отказаха от цялата работа, но миналото лято стана дума за случката, говорейки с позната адвокатка и оттам заведохме дело срещу ДЗИ, ама правосъдната система в България е пълна помия - резултат може би ще доживеят моите внуци... от миналото лято делото бе назначено за преди месец и нещо (нещо като предварително - да се определи какви свидетели и какви комисии трябват) и сега следващото гледане е догодина пролетта. Добре че като студент все още се освобождавам от някакви такси, но както е тръгнало може и да завърша и дори да се пенсионирам и още да няма решение от съда... но все пак не мисля, че трябва да се оставят така нещата... иначе съм с 2 ръце ЗА отмяната на задължителната ГО - задължителна само за да се пълнят джобовете на компаниите - единствено върши работа за освобождаване от отговорност на виновния - а и само вдигат цените - ако ми бяха платили 500-1000лв да сме забравили вече... сега всяка комисия е по 100-тина лв, а и парите които искаме са многократно по-високи, поради трайните увреждания до които доведе катастрофата...
За по-големи подробности - на ЛС ако иска автора (въпреки че и тук не бях лаконичен)...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
10 мнения
• Страница 1 от 1