покупка на Dacia SANDERO,от Букурещ?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
покупка на Dacia SANDERO,от Букурещ?
Колеги баща ми иска да си купи нова Dacia SANDERO,в БГ му излиза около 15 бона,обаче едни приятели ми казаха че ако отидем до
Букурещ ще ни излезне с 2000-3000 по евтина,има ли такова нещо ,ще помоля и колегите които пътуват до Румъния да всеят яснота
мерси 
Букурещ ще ни излезне с 2000-3000 по евтина,има ли такова нещо ,ще помоля и колегите които пътуват до Румъния да всеят яснота

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: покупка на Dacia SANDERO,от Букурещ?
vladuicho написа:Колеги баща ми иска да си купи нова Dacia SANDERO,в БГ му излиза около 15 бона,обаче едни приятели ми казаха че ако отидем до
Букурещ ще ни излезне с 2000-3000 по евтина,има ли такова нещо ,ще помоля и колегите които пътуват до Румъния да всеят яснотамерси
Това май е само за Румънски граждани тая отстъпка...,
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Абе не знам... един познат си взе Сивик от Румъния, защото му беше излязъл чувствително по-евтин... Все едно, за тия пари защо не си вземе някоя истинска кола със задно предаване и синьо-бяла емблема? 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Feanor написа:Абе не знам... един познат си взе Сивик от Румъния, защото му беше излязъл чувствително по-евтин... Все едно, за тия пари защо не си вземе някоя истинска кола със задно предаване и синьо-бяла емблема?
щото ще е на 1000000000км и 15г дачията ще е гаранционна и е перфецтна за магаре -ефтини части 3г нема да даде е лев отгоре
Мишу написа:Feanor написа:Абе не знам... един познат си взе Сивик от Румъния, защото му беше излязъл чувствително по-евтин... Все едно, за тия пари защо не си вземе някоя истинска кола със задно предаване и синьо-бяла емблема?
щото ще е на 1000000000км и 15г дачията ще е гаранционна и е перфецтна за магаре -ефтини части 3г нема да даде е лев отгоре
много точно казано

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Бате, кажи му да си купи КОЛА на 2-3 години, вместо нова дачия...
Иначе, до колкото знам, отстъпката е за румънски граждани и селяни, те се поощряват да купуват румънски боклуци по всякакъв начин, а ако вместо това решат да си купят нормална кола, печелят супер голям данък.
Иначе, до колкото знам, отстъпката е за румънски граждани и селяни, те се поощряват да купуват румънски боклуци по всякакъв начин, а ако вместо това решат да си купят нормална кола, печелят супер голям данък.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
BMWPetar написа:Бате, кажи му да си купи КОЛА на 2-3 години, вместо нова дачия...
Би ли споделил какви са твоите впечатления от Дачия? Ние имаме над 15 служебни коли, 2 от тях са Дачии и за 120к км единственото, което им е сменяно, са предни накладки по веднъж и ангренажа 2 пъти

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
mitko_n1 написа:BMWPetar написа:Бате, кажи му да си купи КОЛА на 2-3 години, вместо нова дачия...
Би ли споделил какви са твоите впечатления от Дачия? Ние имаме над 15 служебни коли, 2 от тях са Дачии и за 120к км единственото, което им е сменяно, са предни накладки по веднъж и ангренажа 2 пъти
ми то друго няма по тях

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
mitko_n1 написа:BMWPetar написа:Бате, кажи му да си купи КОЛА на 2-3 години, вместо нова дачия...
над сандеро наблюдение нямам,но съм карал логан и да ти кажа честно небих си купил такава кола.Не ми харесва зглобката на табло,врати,имаше проблеми с климатика,уплатненията на вратите бяха издали багажа по неизвестни причини.
По темата по-добре вземи си купи фокус за тия пари.В Мотофое в момента има байбак коли на малко километри и ще ти излезе колкото за една дачия,но в пъти по качествена.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: покупка на Dacia SANDERO,от Букурещ?
vladuicho написа:,ще помоля и колегите които пътуват до Румъния да всеят яснотамерси
миналата седмица ходих до букурещ (не за датчия разбира се

BMWPetar написа:Бате, кажи му да си купи КОЛА на 2-3 години, вместо нова дачия...
няма да си купи стара кола,последните три са му били чисто нови,а и Сандерото е симпатична + това е с три години гаранция
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2