Ейййй тия Търновски Полицай много лоши бре !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque

Ейййй тия Търновски Полицай много лоши бре !!!

Мнение от kirilov/325i » 24 Авг 2009, 11:02

В събота вечерта с приятели решихме да посетим Търново понеже имаше мото-събор.Ей така да позяпаме красиви мотори,изпълнения и да посетим любимото ни заведение.На входа на Търново имаше страшно много хора и мотори,спряхме да се насладим на уменията на дузина рейсъри с кросаци,атв-та и пистови мотори.гледахме малко и като тръгваме от пресечката имаше доста хора,мотори,коли и кво ли не.И аз хем от кеф и да привлека внимание ударих няколко прекъсвача,тръгнах и на няма и 20метра от изхода 2-ма полицай зяпаха като онемели кво се случва,все 1 бяха там да гледат.Супер лошо ме зяпаха,не ми е за първи път да ме гледат така в Т-во"защо ли ?",ударих им и на тях 1 прекъсвач да се радват малко... :D изгледаха ме и нищо,но след 1-ви светофар ме догони могъщата бяла кола и ме спряха като терорист от щаба на Бин Ладен !
Няма представяне,крещят,като се развика 1-ния "Ела ми бе,нз ли сега кви инжекции шти дам бе ееей","тия номера в Търговище ще ми ги правиш","книжка няма да видиш",талона ще ти взема" и кво ли не...,мен толкова смешно отдавна не ми беше ставало.
Викам им"Абе каво съм направил токова бе,голяма работа !",оня взе да пише с всичка сила все 1 беше на състезание,както и да е!
През това време шофьора на полицейската кола ми вика "Ами вие що карата и 2-мата без колани бе ?"
Малиии,не издържах...
И как успя да го видиш това му викам,гледа ме като теле в железница!
Не стига че нито ми се представят,нито ми говорят нормално,заплашват ме,ми ще ме и блъфира...да ама не !
И накрая кво някъв фиш за 20лв. и ми вика много отворения полицай "не се отнемат контролни точки,не се взема талон"!
Гледам го и му викам е за ко бяха тия всички закани в началото...?
Вие млади,не сте ли били ?
Хора не сте ли ?
Аз ли бях най големия нарушител на мероприятието дето май вие най се кафихте ?
имаше мотори без номера,мотористи без каски,предните им гуми не опраха в асвалта,прекъсвачи колкото щеш....,а те хванаха "НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК".
А в града кво беше не е истина !Абе шоу.
Смешки....
И накрая ми вика "ако ще оставаш цяла нощ в Търново внимавай че съм до 6 сутринта" !
Усмихнах му се и отпраших подобаващо !

Много филми са гледали някой хора...
Изображение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 24 Авг 2009, 11:09

Абе на такъв мото-събор да дрифтиш наоколо с кола не ми се вижда много на място, ама щом казваш...може и аз да съм гледал бая филми. Пък и като гледам как си топил колегите на моторите съм сигурен, че ако станеш униформен ще си още по- зло ченге от тия аматьори, които са те спрели :winky:
Последна промяна saleen на 24 Авг 2009, 11:11, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 24 Авг 2009, 11:09

радвай се че не попаднахте и на Плевенските полицаи :winky: те са още по големи мутри :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 24 Авг 2009, 11:13

ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kirilov/325i » 24 Авг 2009, 11:24

saleen написа:Абе на такъв мото-събор да дрифтиш наоколо с кола не ми се вижда много на място, ама щом казваш...може и аз да съм гледал бая филми. Пък и като гледам как си топил колегите на моторите съм сигурен, че ако станеш униформен ще си още по- зло ченге от тия аматьори, които са те спрели :winky:

Не бе колега,не съм дрифтил....прекъсач удрях !
И не съм топил никой....те слепи ли са :D
Изображение.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kirilov/325i » 24 Авг 2009, 11:27

Ogi написа:радвай се че не попаднахте и на Плевенските полицаи :winky: те са още по големи мутри :mhihi:

ще го имам навпредвид,ама поне симпатяги бяха и по добре ни гледаха....може би щото бяхме с Е30 :weed:
Изображение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 24 Авг 2009, 11:44

На моторите полицията нищо неможеше да направи - изпреварваха ги на задна гума - палиха гуми пред патрулките - правиха ги за смях пред толкова хора и е естествено да си го изкарват на колите защото тях вече могат да ги спрът

Но аз лично много се изкефих да ги видя толкова безпомощни и само кротко да си гледат отстрани :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 24 Авг 2009, 11:56

двата дена в града беше пълна анархия всеки правеше каквото си иска,прекасвачи,слънца,ръчни,бърнаутовеИзображение
и естествено след събора всичко се стовари пак на бмв-тата :D
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 24 Авг 2009, 12:12

Ogi написа:радвай се че не попаднахте и на Плевенските полицаи :winky: те са още по големи мутри :mhihi:

Съгласен съм с колегата не знаеш какви са к******а особено към хора с чужда регистрация :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 24 Авг 2009, 12:28

Никога не съм имал проблеми, нито с едните, нито с другите - и в двата града са ме спирали с дребни нарушения и са ме пускали без нищо, естествено важно е да се държи културно човек.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Ейййй тия Търновски Полицай много лоши бре !!!

Мнение от ludiqdancho » 24 Авг 2009, 13:04

kirilov/325i написа:И накрая кво някъв фиш за 20лв. и ми вика много отворения полицай "не се отнемат контролни точки,не се взема талон"!

Не те ли прати да им купиш хамбургери от ОМВ преди да ти върне документите :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kirilov/325i » 24 Авг 2009, 13:44

Нищо,само каза че е до 6 на работа.....
Огънче нямаше да му дам даже :twisted: !
Изображение.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 24 Авг 2009, 18:34

kirilov/325i написа:Огънче нямаше да му дам даже :twisted: !

Не си попаднал на мл.контрольора Минков /май така каза че се казва/ като започва смяна и не е хапнал :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 26 Авг 2009, 21:49

BT9028BA написа:На моторите полицията нищо неможеше да направи

Повечето мотористи дето познавам спират САМО на моторизирани куки. Останалите са им под достойнството. :cop:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 27 Авг 2009, 9:32

Пич, казва се така-Да беше мирно седяло, не би чудо видяло. Ама само това, само онова, аз тъй, оня инак, това е. И аз ходя по събори, ама снимам с камерата и не правя изпълнения, има си хора за тая работа. Аз гледам, радвам им се и се кефя. А ти какво демонстрираш, превъзходството на марката ли? Или я излагаш май. После полицаите виновни. Оневиняваш собствената си постъпка, за да изкараш тях черни, това не е много честно.

Следваща

Назад към Извън Темата