Младо семейство пострада при тежка катастрофа + анкета
Модератор: Общи модератори
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Младо семейство пострада при тежка катастрофа + анкета
Тежка катастрофа е станала преди около час на Пазарджишко шосе, видя репортер на Plovdiv24.bg. Катастрофирали са два автомобила - Пежо и БМВ. Пежото е излизало от пресечка на магазин, когато е било удаерно странично от другия автомобил. Във френското возило са пътували младо семейство от Габрово - мъж, жена и малко бебе. Бебето е изхвърчало от автомобила и това го е спасило от нараняване. При пристигането на екипите на спешна помощ мъжът и жената са били в много тежко състояние и само бързата и перфектна работа на дежурните лекари са ги спасили.
Най-тежко пострадал е мъжа, който е с множество наранявания и е в кома. Жената е с гръдно-коремна травма.
На мястото на инцидента е имало 5 полицейски коли и 2 пожарни, тъй като от лекия автомобил с марка Пежо е имало изтичане и това е създало опасност от взрив. Добрата намеса на огнеборците е предотвратила това.
Пускам темата, защото ме е яд, че момчето с БМВ-то ще го изкарат невинен, понеже се е движел по път с предимство...
Успех на мъжът и жената в борбата за живот...
Най-тежко пострадал е мъжа, който е с множество наранявания и е в кома. Жената е с гръдно-коремна травма.
На мястото на инцидента е имало 5 полицейски коли и 2 пожарни, тъй като от лекия автомобил с марка Пежо е имало изтичане и това е създало опасност от взрив. Добрата намеса на огнеборците е предотвратила това.

Пускам темата, защото ме е яд, че момчето с БМВ-то ще го изкарат невинен, понеже се е движел по път с предимство...
Успех на мъжът и жената в борбата за живот...
4 8 15 16 23 42
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
- martin_anastasov
- Потребител
-
- Кара: E39 530i
Според мен не е карал с повече от 100.... по БМВ-то щетите не са чак толкова големи. Каквото и да напишем тук си е чисто хвърляне на боб...
Дано пострадалите да се оправят бързо!
Дано пострадалите да се оправят бързо!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Не знам ама си мисля че хората от жегата ли какво тотално изперкаха,рто пример днес 8.00 тръгвам за cisco малко по-рано да пием с кафе с един приятел да обсъдим курса и т.н,пускам си музика излизам на Гоце Делчев и се почна,едно пежо 308 ми се залепи отзад аз си карам с 50 по паветата клати се колата ще се разпадне оня дава зор натиска баси две коли сме жива духа няма правя му път да си троши колата като иска и тоя ми прави някакви странни неразбираеми мимики,стъпвам на асфалта по Сребърна и някакъв Голф3 реши рано сутрин да ми покаже какъв мъж е изглежда видя стикерите изравни се с мен на светофара и за да дава газ и светва светофара сече ми пътя с мръсна газ и изчезна,и за капак на УНСС влизам си на изключен светофар във кръстовището и гледам някакъв състезател се засилил с 300 и спрях да го пусна влезе в кръстовището и изчезна три коли сме спряли не смеем да минем и за капак една мацка щеше да ме блюсне като паркираше пред Техническия ,имам чувството че сутрин тръгвам на война просто ако човек иска да кара нормално или трябва да има слонски нерви или да е абсолютен непокист!
А за автора нали се сещаш че този и да му се размине това ще му тежи цял живот!
А за автора нали се сещаш че този и да му се размине това ще му тежи цял живот!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Ужас , не го пожелавам и на най - големите си врагове 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
не 100 може и да не е в интерес на истината... бях гледал отдавна въстановки на точно такава катастрофа и при 100 км/ч пораженията и върху 2те коли бяха много по големи. Известно ли е все пак с колко км/ч и карал
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
не е повече от 60-70км/ч.
Иначе аз пък забелязвам обратната работа - хората напоследък на пътя са станали по културни - вече не ми мигат къси дълги в гърба защото карам с ограничението, а просто културно се залепят и чинно чакат да се отместя. Започвам да си мисля че джигитите са отишли на море или просто нещо такова е станало.
Иначе аз пък забелязвам обратната работа - хората напоследък на пътя са станали по културни - вече не ми мигат къси дълги в гърба защото карам с ограничението, а просто културно се залепят и чинно чакат да се отместя. Започвам да си мисля че джигитите са отишли на море или просто нещо такова е станало.

- borislav
- младши ентусиаст
-
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
_65536_kb_sec_ написа:не е повече от 60-70км/ч.
Паметниците станаха много, но все пак има още джигити, все се намира някой да изпреварва в завой - от къде тва малоумие?
По темата: Къде точно е станало тва в Пловдив, поне е било некъде 70км/ч.? Шото ако е градско и си е карал с 50, надали така е щел да го нацели, пежото е било вече на платното.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Аз съм шофиора на бмв-то. Дано хората се оправят , това кои е виновен или не ще го решат компетентните органи , апък и едва ли е толкова важно. За сега ми казаха от болницата , че мъжа и жената са стабилизирани а детенцето е по зле. Изпреварвах една кола , тази беше пред нея и в последния момент тръгнаха да завиват към входа на техномаркет европа и ги одарих във вратите , нямах никакво време за реакция , скоростта ми беше под 100. Пак казвам дано се оправят хората , другото сега не е важно.
It`s party time !
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3

ужас... ако знаех, че си ти нямаше да пускам темата, съжалявам, ако ти е станало по-тежко от нея

4 8 15 16 23 42