Нотариус
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
Нотариус
Здравеите колеги трябва ми нотариус които ходи по домовете, тъи като трябва да взема подпис от човек инвалид на които се води една кола за да мога легално да си я прехвърля на мое име....ходих в 2-3 нотариуса и сички отказват а така е по закон 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Значи тоя нотариус срещу КФС-то в люлин е твоя човек,аз преди 1 месец прехвърлях една кола при него и доиде един човек които имаше уговорка за домашно посещение(понеже му трябваше подпис от много възрастен човек)
След малко ще слезна до колата че визитката е в нея и ще ти пиша на ЛС.
След малко ще слезна до колата че визитката е в нея и ще ти пиша на ЛС.

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
:)
Колега на скоро ми се наложи да търся и аз нотариос който ходи по домовете и беше голяма мъка начина по който намерих бе следния: извадих от интернет списък на всички нотариоси в София и започнах по ред да им звъня на 35-тото позваняване намерих верния човек но за съжаление му истрих координатите, ако случайно намеря останала визитка ще ти пиша.
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
разбрахме се с нотариуса(които колега ми прати), вторник наи-късно сряда ще излезе още една е30ска по наще пътища която не беше помирисвала бензин около 6 години
....

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
BMWfenomen написа:разбрахме се с нотариуса(които колега ми прати), вторник наи-късно сряда ще излезе още една е30ска по наще пътища която не беше помирисвала бензин около 6 години![]()
....

8 мнения
• Страница 1 от 1