Питане относно фиш

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Питане относно фиш

Мнение от Mitaka85 » 28 Юли 2009, 10:25

Колеги, каква е хавата сега с фишовете? Плащаме ли ги или ги хвърляме, както едно време?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 28 Юли 2009, 10:49

Новите фишове се плащат в 7 дневен срок.Ако не го платиш,автоматично става наказателно постановление/акт/.Тогава не само ще плащаш х2,но ще се разделиш и с някакъв брой точки.Всеки сам си предценява обаче.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вече не кара такива талиги

Мнение от ventostz » 28 Юли 2009, 20:07

това сигурно ли е че плащаш x2? и по важното, точките, на какво основание ще ти вземат точки и как ще решат точно колко точки да вземат? на мен ми писаха фиш преди месец и аз го хвърлих, ако вярно автоматично става на акт след седмица, означава че ще ми вземат и книжката :Ю
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: Питане относно фиш

Мнение от Vlados » 28 Юли 2009, 21:52

Mitaka85 написа:Колеги, каква е хавата сега с фишовете? Плащаме ли ги или ги хвърляме, както едно време?

Не се притеснявай, вече е още по-лабаво, ако искаш и книжката можеш да си изхвърлиш, вече никой не се интересува дали имаш или нямаш.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 28 Юли 2009, 21:54

Както казаха колегите - ако го платиш в 7 дневен срок няма последици (освен че се разделяш с парите). Ако не го платиш следват други наказания. Иначе - и аз имам, но не съм ходил да го видя, стана 3-4 месеца откакто ми е написан. Няма и да ида докато не ме потърси някой. Пък ако не - ще имат да взимат, много им здраве :D
Think. Believe. Dream. Dare...

Назад към Извън Темата