м52б28
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
м52б28
Здравейте.Нов сьм вьв форума ,но от пьрвия ден започват проблемите
Значи днес си закупих мотор м52б28,е поне за такав го купих, но доктора по трансплантацията има сьмнения че мотора не е 2.8 даже не и 2.5 а 2.3. Та мойто питане е как аджеба да разбера какьв е в смисьл каква му е кубатурата,Има някакьв измислен номер по който трудно се разбира за кво иде реч.Единственото което ме успокоява е че е с 2 ламбда сонди и може би е 2.8.Моля някой който е компетентен да ми даде сьвет как да разбера кубатурата.Предварително благодаря на всички които ми помогнат,и се извинявам ако не сьм уцелил правилния раздел просто незнам кьде да я пусна

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Пише ги на блока, "фи, еди колко си". темата ти е за Е36 раздела, но няма как да я преместиш сам. Познава се и по размера на дебитомера, но няма как да го различиш от 20- ков, ако не си виждал такъв. 2.5 ако е блока е чугунен, а не алуминиев и колекторите са видимо по-прави и дебели от 28- цовите. Ако е 23- ка е с алуминиев блок, а обема му е пак 2.5. Абе най-добре качи снимки 

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Сваляш главата, мериш височината на цилиндъра от долна до горна мъртва точка, мериш широчината на цилиндъра. След това смяташ V = π.r.r.h [img]http://drifting-bg.com/forum/images/smiles/mhihi[1].gif[/img]
Последна промяна Ivan Petrov на 25 Юли 2009, 18:03, променена общо 1 път
Ами нещо не ми се разглабя той вчера тьркаше гуми виж с каква сьм го подпрял :Пьк и ако има нещо недай си боже искам да го вьрна както сьм го взел и да ми се вьрнат парите нали така,а като го разглобя кво праймIvan Petrov написа:Сваляш главата, мериш височината на цилиндъра от долна до горна мъртва точка, мериш широчината на цилиндъра. След това смяташ V = π.r.r.h [img]http://drifting-bg.com/forum/images/smiles/mhihi[1].gif[/img]
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
павката написа:у ловеч има едно гуру на бмв,иди го питай за 5мин работа

Последна промяна dragohf на 26 Юли 2009, 6:49, променена общо 1 път
- Chimerasv
- кандидат ентусиаст
-
под дроселната клапа
ако не се лъжа под дроселната клапа на смукателния колектор пише некав номер + 2.8 или 28 за б28 моторите
25 за б25 и 20 за б20 ..
иначе мотора е м52 от снимките се вижда 

14 мнения
• Страница 1 от 1