Ключар, който може да прави дубликат на Е39
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Ключар, който може да прави дубликат на Е39
Някой знае ли ключар, който може да ми направи дубликат на оригиналния ключ, като аз му давам заготовка 1 към 1?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Има едни на Ботев във София които са денонощни и работят доста качествено.Може да пробваш там.Поне на мен много добре ми оправиха ключалката след като беше разбита.Намират се от дясната страна като идваш от Сливница и щом минеш светофара на Симеон 20м отдясно се пада,даже някой път има и кола на която пише ключарска помощ. 

Е39 ключ
Колега, разрови се в обявите от подфорум продава. Наскоро там гледах един ключар, които правеше дубликати на оригиналните ключове. Дори рабори със същата фирма, на която са си оригиналните ключове. Иначе моето мнение е, че трябва да потърсиш друг ключар. Тези от Ботев по мое мнение си падат малко скъпчии, но ако те са единственият вариянт за София отивай при тях.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
В гугъл намерих тези:
http://www.kluchserviz.com/
звъннах - казаха няма проблеми - някъде в Дружба 1 ще ми свършат работа. Обявиха ми 10лв цена, което е повече от добре
Днес не остана време, че си е Петък - национален празник и се почнах с почерпката от рано
Ама като отида и свърша работа ще пиша отзиви.
звъннах - казаха няма проблеми - някъде в Дружба 1 ще ми свършат работа. Обявиха ми 10лв цена, което е повече от добре

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
в Младост 2 до Билла на паркинга има няколко магазина и между тях един ключарски.
Там прават и имат всички БМВ заготовки! Наскоро правих за Е39!
Там прават и имат всички БМВ заготовки! Наскоро правих за Е39!
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
b2 написа:В гугъл намерих тези:
звъннах - казаха няма проблеми - някъде в Дружба 1 ще ми свършат работа. Обявиха ми 10лв цена, което е повече от добреДнес не остана време, че си е Петък - национален празник и се почнах с почерпката от рано
Ама като отида и свърша работа ще пиша отзиви.
За 10лв ще ти направят ключ, който да може да пали колата ли?
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
Колега, ако идваш или имаш път към ВТ се обади...познавам точнияят човек за теб!Номера ми при желание на лс...
8 мнения
• Страница 1 от 1