Дьорт, дьорт, дьорт...
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не забравяйте ,че адаша прокопиев -дето е негов капитал е много близък с бойко и сега във вестника му ше се развихрят доста такива неща. не казвам,че турците не правят такива номера ,но и не всичко тряа се приема като чистата истина. харесвам вестника и философията му ,но от няколко дни,откакто е официоз ще чета статиите с едно наум за новите управляващи.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Затова сега трябва яко да ги натиснат по главата с кубинките тая сган.
Si non confectus, non reficiat.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Викаш има я.... ми не съм забелязал, честно казано, ш'ма прощаате
.... ма в случая пуснах темата да се види конкретно тая матрял (а не да е част от всичкото), че направо съм въЗмутен и огОрчен като го чета това... тия с години са си правели собствени избори...

SKISA написа:прокопиев -дето е негов капитал е много близък с бойко и сега във вестника му ше се развихрят доста такива неща
Аз лично не съм сигурен, че така ще стане. Чета вестника от 10-ина години и там определено са принципни и не пишат според накъдето духа вятъра

SKISA написа:не всичко тряа се приема като чистата истина
...
ще чета статиите с едно наум за новите управляващи.

ПС Колега Mollov, заглавието кърти мивки!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Проблем мяй няма да е ако има контрол по места,очевидно истинските гласове за доган са 30% от обявените,но неграмотността на месното население и противозаконното гласуване е във вихара си,просто прябва да се заключат няколко човека и ще си дойдат нещата на място
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
и тва което ще напиша съм го "пействал" в другата тема, и все пак.
живея в град Пловдив, квартал "Северен" близо до КАТ - циганска работа... шекера се вика... та даскалото в което гласуваме е абсолютно същата работа...
там "застъпниците" говорят нещо на мангалите на мангалски...
по стечение на обстоятелствата баща ми вдява малко и каза, че те казвали да не забравят, че е номер 4... дпс...
живея в град Пловдив, квартал "Северен" близо до КАТ - циганска работа... шекера се вика... та даскалото в което гласуваме е абсолютно същата работа...
там "застъпниците" говорят нещо на мангалите на мангалски...
по стечение на обстоятелствата баща ми вдява малко и каза, че те казвали да не забравят, че е номер 4... дпс...
4 8 15 16 23 42
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Чест и почитания към другаря Рашидов, но той Веждито си е пак от тях. Просто съм им разцепили вота на ислямистите.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
miroslav4ev написа:Чест и почитания към другаря Рашидов, но той Веждито си е пак от тях. Просто съм им разцепили вота на ислямистите.
Няма "тях" -ако е Българин и казва че е Българин-няма тях,наш си е
Защото масово "ТЕ" не знаят Български,казват че не са Българи,те вече са "ТЕ",не са наши
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Е.Димитров написа:miroslav4ev написа:Чест и почитания към другаря Рашидов, но той Веждито си е пак от тях. Просто съм им разцепили вота на ислямистите.
Няма "тях" -ако е Българин и казва че е Българин-няма тях,наш си е
Защото масово "ТЕ" не знаят Български,казват че не са Българи,те вече са "ТЕ",не са наши
Същите те, ДПС, които са регистрирани като българска партия - изнесоха държавата към турция.
Колеги, не са виновни неуките и неграмотни хора по тия места!
Виновни са всички политици които ги пренебрегват с десетилетия, а ко*елето Доган е инструктиран да ги облъчва! За тия хора има 2-3 важни неща на света: поминъка(тютюна), религията(ислям) и благодетеля пратен от "майка" Турция да ги "спаси"!
Също не са виновни и циганите, има "някой" който иска "да нестава нищо от тях", "някой" който ги учи да не си плащат, "някой" които иска те да са неуки!
За справка вижте Авганистан, Ирак или други държави, там държат народа неук за да го контролират и командват според религия, или каквато си там искат манипулация.
А, сега вижте Американците. Някъде преди около 50-на години негрите излизат на бунт за равни права, и "някой" убива лидера им - Мартин Лутър Кинг.
И в наше време когато дават само "черни" по MTV, и когато президетнта им е мелез!
Виновни са всички политици които ги пренебрегват с десетилетия, а ко*елето Доган е инструктиран да ги облъчва! За тия хора има 2-3 важни неща на света: поминъка(тютюна), религията(ислям) и благодетеля пратен от "майка" Турция да ги "спаси"!
Също не са виновни и циганите, има "някой" който иска "да нестава нищо от тях", "някой" който ги учи да не си плащат, "някой" които иска те да са неуки!
За справка вижте Авганистан, Ирак или други държави, там държат народа неук за да го контролират и командват според религия, или каквато си там искат манипулация.
А, сега вижте Американците. Някъде преди около 50-на години негрите излизат на бунт за равни права, и "някой" убива лидера им - Мартин Лутър Кинг.
И в наше време когато дават само "черни" по MTV, и когато президетнта им е мелез!
Неска случаино ми попадна ето това :
Описание и
Изисквания " INTERNITY " е една от най-големите европейски вериги за мобилни телефони и аксесоари с над 600 магазина в Европа. Във връзка с бързото разрастване на компанията в България и откриването на нови търговски обекти, обявяваме конкурс за позицията:
"КОНСУЛТАНТ ПРОДАЖБИ"
ИЗИСКВАНИЯ:
- висока мотивация
- комуникативност, работа в екип
- компютърни умения
- опит в продажбите на мобилни телефони и аксесоари е предимство
- владеенето на турски език е предимство
Направо се изумих
Описание и
Изисквания " INTERNITY " е една от най-големите европейски вериги за мобилни телефони и аксесоари с над 600 магазина в Европа. Във връзка с бързото разрастване на компанията в България и откриването на нови търговски обекти, обявяваме конкурс за позицията:
"КОНСУЛТАНТ ПРОДАЖБИ"
ИЗИСКВАНИЯ:
- висока мотивация
- компютърни умения
Направо се изумих

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Icko70 написа:Неска случаино ми попадна ето това :
Описание и
"КОНСУЛТАНТ ПРОДАЖБИ"
ИЗИСКВАНИЯ:
- висока мотивация
- компютърни умения
Направо се изумих
Тази обява случайно да не важи за град Кърджали...или Търговище?
Няма да се изненадам, ако е от някои от тези 2 града.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2