2012 - Краят на света ?
Модератор: Общи модератори
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
2012 - Краят на света ?
click
click
и пак click
А ето и видео обяснение какво ще се случи (трейлър на филма '2012')
Според вас дали това наистина ще се случи ?
click
и пак click
А ето и видео обяснение какво ще се случи (трейлър на филма '2012')
Според вас дали това наистина ще се случи ?

M - The most powerful letter in the world
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Според мен две цигански през муцуната ще те оправят
Иначе филма ще е нещо жестоко , ама ако тръгнеш да вярваш на болни мозъци.....той света изчезва от 100 години вече , седи и си гледай живота

Иначе филма ще е нещо жестоко , ама ако тръгнеш да вярваш на болни мозъци.....той света изчезва от 100 години вече , седи и си гледай живота

Последна промяна bivola на 14 Юли 2009, 11:54, променена общо 1 път
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
друга работа нямате ли си?
бтв. Парада на Планетите ще е яко явление

бтв. Парада на Планетите ще е яко явление

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
абе незнам ама искам да ви цитирам едно мнение от клипа с трейлъра

i will prepare myself a little for this, not much, i have to loose my virginity, i am only 15 year old, so in 3 years i am 18, that means that i can have more sex, then when i am younger. sweet
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Ogi написа:абе незнам ама искам да ви цитирам едно мнение от клипа с трейлъра
i will prepare myself a little for this, not much, i have to loose my virginity, i am only 15 year old, so in 3 years i am 18, that means that i can have more sex, then when i am younger. sweet
Поне знае какво иска

от свинята лебед не става...
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
bivola написа:Според мен две цигански през муцуната ще те оправят![]()
абе майте не можеш да ги наричаш болни мозъци

Tux0 Ca !

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Те ви те още:
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=248713
http://2012-bg.com/2012/63-pismo-poletik-2012
М/у другото имаше едно филмче в тръбата, че нарочно пълнели химикал в самолетите да образуват облаци. Които да се появяват точно на запад и по залез слънце, а точно тогава би трябвало да се вижда тая планета 2005YU.... iили нубиру, горен ляв ъгъл на слънцето. Ся и за мен тва е пълна простотия, но защо верно се заоблачава точно по залез? И не само в БГ.
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=248713
http://2012-bg.com/2012/63-pismo-poletik-2012
М/у другото имаше едно филмче в тръбата, че нарочно пълнели химикал в самолетите да образуват облаци. Които да се появяват точно на запад и по залез слънце, а точно тогава би трябвало да се вижда тая планета 2005YU.... iили нубиру, горен ляв ъгъл на слънцето. Ся и за мен тва е пълна простотия, но защо верно се заоблачава точно по залез? И не само в БГ.
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
spdrrk0 написа:bivola написа:Според мен две цигански през муцуната ще те оправят![]()
абе майте не можеш да ги наричаш болни мозъци
http://bg.clearharmony.net/articles/200611/1031.html Ми колкото и да го чета , няма да го повярвам докато не стане наистина

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Добре само тоя цитат прочетете
Ъъъъ ?
Според календара на маите, 31 декември 2012 година ще приключи този цикъл на човешката цивилизация. След това хората ще влязат в напълно нова цивилизация, която не е свързана с настоящата цивилизация. В деня на зимното слънцестоене, слънцето ще бъде съединено в обща точка с еклиптическата галактика и екватора, създавайки „небесна врата” в „черната дупка” на Млечния път, което ще изглежда като отваряне на „небесната врата” за Земята (което се споменава и в предсказанията на Династията Сун, стихотворението „Поема за цветовете на сливата”: „великата небесна врата се отваря”).
Ъъъъ ?
![]()
![]()

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Планетата ще си отиде.Това е ясно,само че глобалното затопляне ще е за кратко,след това ще има глобално застудяване.Въпреки че усещаме затопляне все повече на климата,температурите в Арктика падат(факт).На Марс е имало живот както тука, виждат се коритата където са текли реките и т.н.Така че вероятноста да е след няколко години е съвсем реална