530д разход?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
530д разход?
някой колега може ли да ми каже колко му дава колата с тоя мотор че мисля да се меткам на такава ? 

Re: 530д разход?
obi_fix написа:някой колега може ли да ми каже колко му дава колата с тоя мотор че мисля да се меткам на такава ?
Мани бе,мноо арчи тая.

градско-9,8
извън-5,7
смесено-7,2

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
GVT написа:obi_fix написа:някой колега може ли да ми каже колко му дава колата с тоя мотор че мисля да се меткам на такава ?
Мани бе,мноо арчи тая.Иначе по тефтер я дават
градско-9,8
извън-5,7
смесено-7,2
е па тя си е малолитражка сравнена с 20ките бре

Абе и кило нагоре да е па си е икономична.kiko написа:GVT написа:obi_fix написа:някой колега може ли да ми каже колко му дава колата с тоя мотор че мисля да се меткам на такава ?
градско-9,8
извън-5,7
смесено-7,2

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
GVT написа:Абе и кило нагоре да е па си е икономична.kiko написа:GVT написа:obi_fix написа:някой колега може ли да ми каже колко му дава колата с тоя мотор че мисля да се меткам на такава ?
градско-9,8
извън-5,7
смесено-7,2
Това градското , не се притеснявай и 2-3 от горе да му сложиш , извън града 6 може да гори ако караш със 80 км/ч

А все пак това е кола висок клас и си мисля , че не е удачно изобщо да спираш климатроника , който вероятно ще е дву-зонов и изобщо не се надявай да е включен в разхода определен от пройзводителя

GVT написа: Иначе по тефтер я дават
градско-9,8
извън-5,7
смесено-7,2
Наистина е толкова приблизително, аз съм с ръчни скорости, даже ако гъделичкаш газта и си сам в колата разхода пада още. За Е39 говоря !
Извън град 5,7 е за скорост около 100, ако караш бързичко 150-160 разхода е около 6.5- 7.0
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, ЗАЩО ПИШАТ ХОРА, КОИТО НЕ КАРАТ ТАКИВА КОЛИ. МАМИНИ ВСЕЗНАЙКОВЦИ....
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
WALL написа:НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, ЗАЩО ПИШАТ ХОРА, КОИТО НЕ КАРАТ ТАКИВА КОЛИ. МАМИНИ ВСЕЗНАЙКОВЦИ....

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
WALL написа:
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, ЗАЩО ПИШАТ ХОРА, КОИТО НЕ КАРАТ ТАКИВА КОЛИ. МАМИНИ ВСЕЗНАЙКОВЦИ....
Щото всеки знае (почти) всичко и е компетентен навсякъде... другояче не може да е...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Сондьора написа:WALL написа:НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, ЗАЩО ПИШАТ ХОРА, КОИТО НЕ КАРАТ ТАКИВА КОЛИ. МАМИНИ ВСЕЗНАЙКОВЦИ....
Ами може и да сме карали такива коли - Е39 не е извъзнемна супер кола достъпна само за богизбрани

МОМЕНТНИЯ РАЗХОД НЕ Е ОБЕКТИВЕН , за това не се подлъгвайте по него - защото има , изпреварвания , спадане на 60 км/ч при някой ограничения , климатици и тн .
А на автора - земи тази кола , мини със нея 200-300 км и си засечи - така ще си знаеш за себе си и няма да спориш със никой

acho.rs написа:Ами може и да сме карали такива коли
МОМЕНТНИЯ РАЗХОД НЕ Е ОБЕКТИВЕН , за това не се подлъгвайте по него - защото има , изпреварвания , спадане на 60 км/ч при някой ограничения , климатици и тн .
Мъжки ако си карал такава кола ще знаеш!!! Та ти и БМВ нямаш даже може само за ауди да си компетентен... Не само да си пробвал на някой авер, а да си имал такава Е39 и да си пътувал. Не ми казвай колко ми гори МОЙТА кола. Моментния разход е на стрелката, а на борда си показва среден разход, който аз лично съм донастройвал, защото разбутах KVBR без да искам, според реалния изчислен, ама ти това сигурно избщо не знаеш за такива неща за скрито меню 20, бре големи разбирачи голяма работа сте бе... и на този двигател с клима без клима почти разлика няма.... Стига сте се излагали с вашта "компетентност"

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
не знам за 530 ама 525д при 140 - 150 е около 7
градско автомата е към 12.0

градско автомата е към 12.0

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
WALL написа:............................................
А ти за година и половина като си написал 1200 мнения за голям разбирач ли се имаш че да си служиш с такъв тон?????
И да аз мога да ти говоря в реални цифри и за Е39 530д и за Е39 М5 колко горят,ама не съм си го извадил на тезгяха да си ги мерим,нали?
Като си се качил на кола за 10К евро и се мислиш за Мойсей ли?
Правилно са казали старите хора,пази боже сляпо да прогледа.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
jordanpar написа:WALL написа:............................................
А ти за година и половина като си написал 1200 мнения за голям разбирач ли се имаш че да си служиш с такъв тон?????
И да аз мога да ти говоря в реални цифри и за Е39 530д и за Е39 М5 колко горят,ама не съм си го извадил на тезгяха да си ги мерим,нали?
Като си се качил на кола за 10К евро и се мислиш за Мойсей ли?
Правилно са казали старите хора,пази боже сляпо да прогледа.
Ти пък какво се газира

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2