Гражданска позиция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Гражданска позиция

Мнение от ineedmoney » 02 Юли 2009, 13:25

http://www.dnes.bg/politika/2009/07/02/ ... boti.73626

всеки намира как да изрази своето мнение...аз намирам за похвално начина по който тези хора са изразили своето, чрез своята професия.

искам обаче да ви обърна специално внимание на отговора който са написали от страницата....ето за тази НАГЛОСТ си говорим! Факт е че много голям процент от хората в политиката НЕ струват. Корумпирани са, бивши агенти на ДС, мафиоти и просто отрепки.
трябва чистка. а това ще стане когато всеки един от нас изкаже своето мнение и чрез своята професия да блокира техните схеми!

П.С. иначе яко храна :twisted:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 02 Юли 2009, 13:31

Подкрепям!!!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 02 Юли 2009, 13:31

Това е само началото :maad:

старши ентусиаст
Аватар

първо

Мнение от Любо Мегов » 02 Юли 2009, 13:34

първо виртуално, после реално 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 02 Юли 2009, 13:45

продължавам

Цитирано от митинг на Сокола в Кърджали:
Нямате си представа, навсякъде ври и кипи! И основата на този успех се дължи на младите хора. Те се зачеват, раждат се, растат и се утвърждават с кръвна група ДПС. Кода, който сме заложили в тях, е да обичат свободата си, да се борят за правата си и да имат сигурен живот”
За пореден път той съвсем явно и гласно заявява че за него успех е съсипването на тая държава и нация

„Ела, ела, не се страхувай, нашата врата не е врата на отчаянието!”. Няма значение дали си християнин, мюсюлманин, евреин или арменец, ела, ела, заедно да продължим, не се страхувай!”, гръмко призова Доган WTF??? :ranting:

„Аз използвам случая да споделя с вас, че напоследък много често се моля на Всевишния да ги излекува от омразата и ненавистта, и да ни предпази да не бъдем като тях” т.е. като българите

ТРЯБВА ДА ПАДАТ ГЛАВИ Т'ВА ЛЯТО...ПРОСТО НЯМА НА КЪДЕ ПОВЕЧЕ!
и понеже няма да успеят да направят правителство и ще има отново избори наесен помнете ми думата, трябва да хванем винкела и който не иска да напусне политиката ще бъде НАКАРАН! :evil:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Юли 2009, 14:11

"Аз съм Евро Комисар и работя за интересите на Обединена Европа, в която колкото и да ви се иска никога няма да сте добре дошли. С омразата, която имате помежду си ми помагате да постигам целите си бързо и ефективно. Няма по- продажен народ от вас. Отнехме ви цялата икономика, а вие се радвате и питате за още. Сладури сте просто."...

Ша ги утепим тия, честно :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 02 Юли 2009, 14:13

ineedmoney написа:ТРЯБВА ДА ПАДАТ ГЛАВИ Т'ВА ЛЯТО...ПРОСТО НЯМА НА КЪДЕ ПОВЕЧЕ!
и понеже няма да успеят да направят правителство и ще има отново избори наесен помнете ми думата, трябва да хванем винкела и който не иска да напусне политиката ще бъде НАКАРАН! :evil:

само ако знаеш колко си прав...

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 02 Юли 2009, 14:15

acer написа:"Аз съм Евро Комисар и работя за интересите на Обединена Европа, в която колкото и да ви се иска никога няма да сте добре дошли. С омразата, която имате помежду си ми помагате да постигам целите си бързо и ефективно. Няма по- продажен народ от вас. Отнехме ви цялата икономика, а вие се радвате и питате за още. Сладури сте просто."...

Ша ги утепим тия, честно :twisted:

За жалост бих попитал, има ли лъжа в тоя цитат :help: :evil:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 02 Юли 2009, 14:54

Колеги, аз лично асоциирам ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ с граждани - хора от средно интелигентни нагоре, които проявяват активност, обикновено свързана с позитивни неща като осигуряване на техния по-висок жизнен стандарт и добруването и бъдещето на децата и близките им, което като цяло се отразява на цялата държава - и като образованост, и като манталитет и като финансово благоденствие.

СЕЛСКА ПОЗИЦИЯ за мен е да се съберат група хора с интелигентност от средната надолу, чиято активност се ограничава в изливане на злобата от неуреденото им битие посредством протести и други форми на изразходване на негативна енергия без идея да се направи нещо конкретно и положително. Един типичен представител на тази група би протестирал против ниската изкупна цена на млякото, би псувал всеки в цялата държава за това, без обаче да помисли как може примерно да подобри ефективността на кравефермата си, за да стане по-конкурентноспособен.

КОЛЕГИ, БЪДЕТЕ АКТИВНИ, ЗА ДА ПРОМЕНИМ КЪМ ПО-ДОБРО РОДИНАТА! :bgflag:

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 02 Юли 2009, 15:04

Чакаме следващо хакване. :D :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 02 Юли 2009, 18:47

Абсолютно на място.
Вчерашното изпълнение на СерГей беше, че "Предизборната кампания се превърна в голямо оплюване". Това го казва човекът, чийто съветник плати уеб сайта "бойкостов", сега разпространява клип със секира...
Нямам думи просто.
Хора, гласувайте, още 4 години и всички ще трябва да се махаме, както ни посъветва Доган - той щял да остане.
Touring & windsurf club

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 02 Юли 2009, 18:54

ktv написа:Подкрепям!!!

:yes:
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 02 Юли 2009, 19:01

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 02 Юли 2009, 19:20

За хакерите от днешните новини - хвала на тези граждани! :!: Така позицията им (и на много други) бе чута! Харесва ми как са се изразили - интелигентно и все пак настъпателно!
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

Назад към Извън Темата