има ли ремонти по Тракия в момента?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
има ли ремонти по Тракия в момента?
Колеги има ли ремонти по магистрала Тракия,че ми предстои пътуване до морето ,да знам
а и мисля да тръгна към 04.30 сутринта ,знаете ли кога е натоварена много 

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Re: има ли ремонти по Тракия в момента?
vladuicho написа:Колеги има ли ремонти по магистрала Тракия,че ми предстои пътуване до морето ,да знама и мисля да тръгна към 04.30 сутринта ,знаете ли кога е натоварена много
За ремонти не знам, ама толкоз рано тръгват пияниците към морето, които са решили да си допиват, така че имай едно наум

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Колега миналата година едни приятели трагнаха в 5:00, а аз като станах и около 10:00 бях тръгнал, та мойте приятели бяха стигнали около 40 мин преди мен, те се бяха настанили аз като отидох :Д според мен рано сутринта има най-много трафик, пък и слънцето като изгрява е убийствено и очитети до морето ще станат на понички.
С четири думи казано: наспи се и тръгни- Според мен
Поздрави и весело изкарване

С четири думи казано: наспи се и тръгни- Според мен

Поздрави и весело изкарване

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
резервираи си хотел и трагни ве4ер към 8 в 12 си там наспиваш се и на сутринта си кукуряк без трафик без слънце и без пяници винаги така пътувам п.с.ама сега внимаваи малко с турците че се прибират и карат по зле и от пяници
Последна промяна vin_diesel на 02 Юли 2009, 10:35, променена общо 1 път
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Re: има ли ремонти по Тракия в момента?
hemicharger написа:vladuicho написа:Колеги има ли ремонти по магистрала Тракия,че ми предстои пътуване до морето ,да знама и мисля да тръгна към 04.30 сутринта ,знаете ли кога е натоварена много
За ремонти не знам, ама толкоз рано тръгват пияниците към морето, които са решили да си допиват, така че имай едно наум
Аз всеки път тръгвам горе долу в този часови диапазон. Надявам се, че нямаш предвид всички, че са пияници щом тръгват в толкова

Иначе трфика си е съвсем нормален, нищо особено
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Тоя навик с тръгването в 4 часа е останал от времето когато ходихме с жигулатора на море с нашите,и то защото нямаше клима жигулатора,иначе и сега в 4 часа като тръгнеш е едно супер приятно,проблема е че отиваш на изток и слънцето през целия път ти е в очите
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Е.Димитров написа:Тоя навик с тръгването в 4 часа е останал от времето когато ходихме с жигулатора на море с нашите,и то защото нямаше клима жигулатора,иначе и сега в 4 часа като тръгнеш е едно супер приятно,проблема е че отиваш на изток и слънцето през целия път ти е в очите
Няма значение важното е да се пешчеш после на плажа, кво като ти попече малко, очила с поляризация под път и над път.
Инък и аз се кефя на ранното тръгване, ма примерно в 5-6 и към 10 си там, така ем си в час, ем не си изтървал половината ден.
Ама навремето със жигулката беше култово ставането по тъмно ... тц супер беше
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Имаше някакво стесняване на платното преди Пазарджик мисля, че беше. Сега не знам дали е оправено....
По магистрала Тракия в м момента няма никъде ремонтни дейности, разбита си е както винаги. Пътувах преди 4 дни по нея.
Момчета крайно не съм съгласна с вас, че рано сутрин било най-натоварено, че имало пияници и т.н. От както се помня пътувам за Бургас тръгвайки към 4-5 сутринта. Най-късно в 8-8.30 съм пристигнала, с една спирка за кафе. Толкова рано сутрин НЯМА НИКАКВО ДВИЖЕНИЕ! Спокойно е, няма ги натъпканите до пръсване семейни возила, нито пишлеметата, които ги е шубе да карат по тъмно. Няма ги и големите гъзета с мощни двигатели, защото те спят до късно. Няма ги и кухите лейки, които си мислят, че лявата лента е много по-широка. По това време да се разминете най-много с някой ТИР или патрулна кола. Кофти е само изгрева на слънцето, но с подходящите слънчеви очила и това не е проблем, за човек, който шофира разумно.
Между другото да ви предупредя- има от новите стационарни радари с камера малко преди редовната караулка на Старозагорските бани. Всъщност след Нова Загора камери има и в двете посоки през 20 километра. Карайте разумно.
Момчета крайно не съм съгласна с вас, че рано сутрин било най-натоварено, че имало пияници и т.н. От както се помня пътувам за Бургас тръгвайки към 4-5 сутринта. Най-късно в 8-8.30 съм пристигнала, с една спирка за кафе. Толкова рано сутрин НЯМА НИКАКВО ДВИЖЕНИЕ! Спокойно е, няма ги натъпканите до пръсване семейни возила, нито пишлеметата, които ги е шубе да карат по тъмно. Няма ги и големите гъзета с мощни двигатели, защото те спят до късно. Няма ги и кухите лейки, които си мислят, че лявата лента е много по-широка. По това време да се разминете най-много с някой ТИР или патрулна кола. Кофти е само изгрева на слънцето, но с подходящите слънчеви очила и това не е проблем, за човек, който шофира разумно.
Между другото да ви предупредя- има от новите стационарни радари с камера малко преди редовната караулка на Старозагорските бани. Всъщност след Нова Загора камери има и в двете посоки през 20 километра. Карайте разумно.

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Имам странното чувство, че все още не работят всичките поставени кутии. На отиване към Бургас видях на две места, а на връщане, 5 часа по-късно едната я нямаше! Не бих се учудила, ако полицаите в края на работния си ден са си я прибрали и е само куха кутия, колкото за респект. Но все пак вършат работа дори и така. Също така вече и "картонените" патрулки ги няма. Заместени са от истински.
12 мнения
• Страница 1 от 1