от каде ми знаят името и фамилията

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

от каде ми знаят името и фамилията

Мнение от vin_diesel » 01 Юли 2009, 15:39

здравеите преди 5 дни една сутрин ми ззззз тел. вдигам некаква иванова се представя казва ми моето име и фамилия и казвам че съм аз уведомяваме че разговорът се записва и ме пита дали искам да стана абонат на булсатком или аитиви партнер не си спомням казвам и че съм на кеибъл тел и стова разговорът ни приключи след 2 часа същият номер става ама със съпругата та си задавам въпроса от каде ни знаят тел.номера имената и фамилиите след като сме на прима а не на сметка след това номерът се получи и на домашният номер във вкъщи
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er-Reihe

Мнение от Ivo Georgiev » 01 Юли 2009, 15:44

Най-вероятно някой им е продал база данни. Преди години у нас дойде непоискано търговско предложение на името на баба ми. Единственото нещо, което я свързваше с този адрес беше фактурата на Мтел. При теб явно не са Мтел. БулсатКом имаха една измамна игра с награди - там искаха имена и телефон. След това звъняха на всички регистрирали се за да им предлагат услугите си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Юли 2009, 15:45

Ей са полицията като събере биометричните данни, ще ти се обаждат и дали не искаш да си направиш косата РУСА или ЧЕРНА (според зависи) в новооткрития фризьорски салон :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 01 Юли 2009, 15:46

ТЦ
наскоро нали имаше промоция с награди - ако си се регистрирал там - от там ти имат данните
И аз исках да видя дали ще спечеля и се регистрирах към 30-40 пъти ама не спечелих
Но за сметка на това ми се обаждаха да ме правят абонат, но им отказах.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 01 Юли 2009, 15:46

///peter написа:Ей са полицията като събере биометричните данни, ще ти се обаждат и дали не искаш да си направиш косата РУСА или ЧЕРНА (според зависи) в новооткрития фризьорски салон :evil:

Това е една от най-големите простотий на държавата ни!
Чудя се дали да не изляза в нелегалност? :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 01 Юли 2009, 15:52

това е че никъде за нищо не се регистрирам камо ли пък за награди ама жената наскоро ми казваше че била играла за некакво АТВ та незнам аве луда работа
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 01 Юли 2009, 16:05

Спокойно и на мен ми се обадиха,ама аз бързо ги отрязах,като им казах че използвам друга цифрова телевизия. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 01 Юли 2009, 17:24

Ако ти се занимава подай си жалба в агенцията за закрила на личните данни от там ще им се стъжни :mhihi:
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 01 Юли 2009, 17:33

Имах подобно обаждане, но без имена на домашния.. за интернета на БТК. Приказва ми той като машина и аз.. какво ? Този пак отначало.. 600 думи в минута и чух там нещо "интернет БТК".. викам еми ще помисля звъннете утре(с надеждата, че ще се откажат), обаче не.. след 2 дена, звъни същия "добър ден, какво решихте".. :shock:
Казах му не ме занимавайте и затворих.. след 2 месеца спряхме домашния.
Дали са хиляди лв за реклами.. знам им интернет, знам им промоциите за чий ми звънят.. :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 01 Юли 2009, 17:35

Да ползвам и аз темата, тъй като съм по горе долу подобен проблем.
От къде могат да ми знаят данните - трите имена и точен адрес?
Щот вчера ми пристигна някво писмо, от ей тая фирма http://www.eos-ksi.cz/index.php?id=1989&L=2 ?!!? :shock:
хартиено писмо и то, с печатите му от Прага, писмото вътре разписано с печат... :shock:
Проблема е че е на Чешки написано и грам идея си няам за ко стаа на въпрос :roll:
Не че нещо ме боли, ама има и някви суми вписани вътре и заради тва ме заинтригува... ;) :twisted:
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 01 Юли 2009, 20:01

st.George написа:Да ползвам и аз темата, тъй като съм по горе долу подобен проблем.
От къде могат да ми знаят данните - трите имена и точен адрес?
Щот вчера ми пристигна някво писмо, от ей тая фирма http://www.eos-ksi.cz/index.php?id=1989&L=2 ?!!? :shock:
хартиено писмо и то, с печатите му от Прага, писмото вътре разписано с печат... :shock:
Проблема е че е на Чешки написано и грам идея си няам за ко стаа на въпрос :roll:
Не че нещо ме боли, ама има и някви суми вписани вътре и заради тва ме заинтригува... ;) :twisted:
Може някой далечен роднина да е дал фира и да си го наследил....! :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Юли 2009, 20:04

Напиши цифрите да видим балансЯ :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 01 Юли 2009, 21:05

Аве не е, слабо... :twisted: 1500-2000 крони :twisted: Проверих вече ~~ 150лв. :twisted:
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

Назад към Извън Темата