Запитване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Запитване

Мнение от klisky » 01 Юли 2009, 15:06

Пичаги.Да ви питам как мога да забраня достъпа до некой сайтове от компа ? Програми или настройки какъф е начина ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 01 Юли 2009, 15:14

Какъв ти е интернет браузърът?

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 01 Юли 2009, 16:45

Я да се възползвам от темата на колегата и да попитам за обратното нещо :uups:
Имам доста забранени саитове от служебния комп www.vbox7.com , www.abv.bg , www.data.bg и тн. (да не говорим че не виждам 90% от снимките във форума)..... та има ли начин да си ги разблокирам тез сайтове?
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от klisky » 01 Юли 2009, 17:11

IE

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 01 Юли 2009, 17:31

Hito написа:Я да се възползвам от темата на колегата и да попитам за обратното нещо :uups:
Имам доста забранени саитове от служебния комп www.vbox7.com , www.abv.bg , www.data.bg и тн. (да не говорим че не виждам 90% от снимките във форума)..... та има ли начин да си ги разблокирам тез сайтове?

освен да ги налазваш през proxy... :idea:
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар

Мнение от Hito » 01 Юли 2009, 17:36

Projektzwo написа:
Hito написа:Я да се възползвам от темата на колегата и да попитам за обратното нещо :uups:

освен да ги налазваш през proxy... :idea:

Може ли малко по подробно.... :uups: :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3 E92 » 01 Юли 2009, 18:01

klisky написа:IE

Даваш Tools :arrow: Internet Options :arrow: Security :arrow: Избираш Restricted Sites, цъкаш отдолу на Sites, пишеш адреса на сайта и даваш Add. Като свършиш даваш Close и си готов :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 01 Юли 2009, 18:06

Hito написа:Може ли малко по подробно.... :uups: :help:

Еми ако не искаш да бараш настройките.. влизай тука:
http://www.proxeasy.com/ там дето пише 'Web address', слагаш http://vbox7.com даваш Go и воала. :)

Е46 Fanatic
Аватар

Мнение от Hito » 01 Юли 2009, 19:07

kiro_320 написа:
Hito написа:Може ли малко по подробно.... :uups: :help:

Еми ако не искаш да бараш настройките.. влизай тука:
http://www.proxeasy.com/ там дето пише 'Web address', слагаш http://vbox7.com даваш Go и воала. :)

Тц... :evil: пак не става :(
http://www.proxeasy.com/ го отваря и до там...... тоест Vbox7.com го отваря но клипчетата не щът да вървят :( :help:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 01 Юли 2009, 19:50

Като гледам кои сайтове не отваряш, по всяка вероятност и Флаш нямаш инсталиран...започни от там и ще отваряш клипчетата..евентуално ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 01 Юли 2009, 22:52

Hito написа:Тц... :evil: пак не става :(
http://www.proxeasy.com/ го отваря и до там...... тоест Vbox7.com го отваря но клипчетата не щът да вървят :( :help:

Мишел написа:Като гледам кои сайтове не отваряш, по всяка вероятност и Флаш нямаш инсталиран...започни от там и ще отваряш клипчетата..евентуално ;)

Права е Мишел

Щом отваряш сайта значи не ти е забранен (Restricted) a за това, че не ти вървят клипчетата причината е в липсващ Add-on - в случая Adobe Shockwave Flash Object Add-on или пък е инсталиран и забранен (Disable)

Провери какво е положението в Tools -> Manage Add-ons ако въобще имаш административни права на тази машина ....

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Юли 2009, 22:55

Мишел написа:Като гледам кои сайтове не отваряш, по всяка вероятност и Флаш нямаш инсталиран...започни от там и ще отваряш клипчетата..евентуално ;)

стрийминг видео (което се използва за видео) е обособен протокол. този протокол често е блокиран в офисините мрежи.

каквото се опитвам да кажа е че... много е вероятно да не може да тръгне дори и да си намери младежа подходящо прокси.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Е46 Fanatic
Аватар

Мнение от Hito » 02 Юли 2009, 11:53

Уффф....как да ви го обясня...... :uups: :uups: :uups:
Преди време имахме парола на компа с която вършеехме на всякъде и всичко си беше О.К. ,но от около месец ни смениха паролата и с нея нямаме достъп до горе упоменатите сайтове :help:
Иначе на компа си има инсталирано всичко.... защото със старата парола всичко си вървеше.... :uups: :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от klisky » 02 Юли 2009, 12:54

Колега мерси ,че ме светна ама има проблем.. отново влизам в сайта след като направих всичко което ми обесни ..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3 E92 » 02 Юли 2009, 13:11

klisky написа:Колега мерси ,че ме светна ама има проблем.. отново влизам в сайта след като направих всичко което ми обесни ..

Мен ми отваря също сайта, който съм блокирал, но не ми дава да отварям каквото и да е :) Кажи кой сайт искаш да блокираш (ако трябва давай и на ЛС)

Избираш Restricted Sites, цъкаш отдолу на Sites, пишеш адреса на сайта и даваш Add. Като свършиш даваш Close и си готов

Ако искаш да блокираш например www.microsoft.com, като дадеш на Sites пишеш *.microsoft.com и даваш Add и Close. След това избираш отдолу Custom Level и на ".NET Framework-reliant Components" задаваш Disable ;)

Назад към Извън Темата