Спира ли се нощем на полицай? Ако не-какво се прави
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Спира ли се нощем на полицай? Ако не-какво се прави
Интересно ми е, примерно вечер патуваш сам по магистралата, и те спират куките. Понеже не знаеш дали са наистина куки, или някакви, които искат да те ограбят-какво правиш тогава според закона? И кои какво прави 

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Спирам винаги. Не ми се е случвало да попадна на измекяри.
Мой познат не бе спрял на палка (от истински) и в последствие го догониха. Бил казал, че решил, че искали да стопират друг, но в последствие заведоха дело срещу него с огормни глоби. В последствие той обжалва и сведе всичко до 150Лв. което трябваше да плати.
Мой познат не бе спрял на палка (от истински) и в последствие го догониха. Бил казал, че решил, че искали да стопират друг, но в последствие заведоха дело срещу него с огормни глоби. В последствие той обжалва и сведе всичко до 150Лв. което трябваше да плати.
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
то така става лесно е да се каже вадиш щангата и ги почваш.... ти ако си ще се насереш но както и да еDiDi написа:Спираш, че после става грубо, както каза колегата. Пък ако са шанаджии вадиш щангата и ги почваш

Ако не видя астрата с буркани, жълтите жилетки и бялото на шапките им на осветен участък, съм се зарекла да не спирам. В града спирам, заключвам колата и седя на полусъединител с отворен 2 см джам, за да ги чуя какво говорят.
Това е защото са ме спирали преди години фалшиви полицаи и едвам им се измъкнахме, вече отваряха задната врата, като се усетих, че са фалш и тръгнах.
Това е защото са ме спирали преди години фалшиви полицаи и едвам им се измъкнахме, вече отваряха задната врата, като се усетих, че са фалш и тръгнах.
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Мисля, че нощем на магистралата полицайте не спират за проверки. Почти сигурен съм за това - пътувам често по "Тракия" и никога не са ме спирали през нощта. Ако ми вдигнат палка няма да спра, ако ще с 2 астри да са - да ме догонат или със шипове да ме спрат. И през деня не съм спирал на полицай на магистралата, но на влизане в София се обадих на полицайте на карулката и им обясних, че не съм спрял на магистралните полицай, защото не са ми изглеждали истински
Те малко така ме изгледаха
и ми казаха, че добре съм постъпил, при което аз
. Е разпитаха ме къде са били, колко, с каква кола и т.н. Казаха, че ще проверят и така.

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Ако не се лъжа след 22.00 нямат право да спират извън града на неосветено място.... 

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
ferdy написа:Ако не видя астрата с буркани
Недейте да спирате ако Астра-та не е с надписи police с 5 цифрен номер и задължително продълговати "буркани" по целия таван отпред!
Фалшивите полицаи си намират бели астри с малките бурканчета за допълнително слагане - без надпис полиис и 5 цифрен код и с такива смешни бурканчета - на такава никога няма да спра!
А още повече сега знаете много добре какви са двете патрулки на магистрална полиция - БМВ 330
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Елементарно, ако изглеждат съмнително не спираш, ако те подгонят, звъниш на 112 и казваш че фалшив патрул те преследва еди къде си, така ако те не са ментета като им спреш няма да те приберат, а ще се води недоразумение и обаждането ти на 112 може да се използва като доказателство, че си се заблудил, а не си ги подминал умишлено в случай че нещо се обърка 

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Спира ли се нощем на полицай? Ако не-какво се прави
vesko06 написа:Интересно ми е, примерно вечер патуваш сам по магистралата, и те спират куките. Понеже не знаеш дали са наистина куки, или някакви, които искат да те ограбят-какво правиш тогава според закона? И кои какво прави
На неосветено място без да виждам колата с пуснати буркани и светлоотразителн жилетки никога не спирам...
Гонили са ме в Русенско така,обадих се на диспечера на КАТ да му кажа какво се случва и чак като влязох в града на осветено спрях при друга патрулка докато ония дойдат.Никакви последствия освен малко мъмрене ама като ги питах дали нямаше и те да постъпят така ако носят 5-6к лв. в тях се сещате...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
The Shadow написа: Мисля, че нощем на магистралата полицайте не спират за проверки. Почти сигурен съм за това - пътувам често по "Тракия" и никога не са ме спирали през нощта.
абе честно да ти кажа и аз съм пътувал по тракия през нощта и са ме спирали, беше някъде към 3, точно влизам в тунела "Траянови врата" и си мисля: Сега 100% ще има милиционери дали да не си пусна направо десния мигач и доката го помисля и гледам палката, тъй че и през нощта спират.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3