Спира ли се нощем на полицай? Ако не-какво се прави

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Спира ли се нощем на полицай? Ако не-какво се прави

Мнение от vesko06 » 01 Юли 2009, 1:25

Интересно ми е, примерно вечер патуваш сам по магистралата, и те спират куките. Понеже не знаеш дали са наистина куки, или някакви, които искат да те ограбят-какво правиш тогава според закона? И кои какво прави :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 01 Юли 2009, 1:27

Спирам винаги. Не ми се е случвало да попадна на измекяри.

Мой познат не бе спрял на палка (от истински) и в последствие го догониха. Бил казал, че решил, че искали да стопират друг, но в последствие заведоха дело срещу него с огормни глоби. В последствие той обжалва и сведе всичко до 150Лв. което трябваше да плати.

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 01 Юли 2009, 1:54

Спираш, че после става грубо, както каза колегата. Пък ако са шанаджии вадиш щангата и ги почваш ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 01 Юли 2009, 2:10

DiDi написа:Спираш, че после става грубо, както каза колегата. Пък ако са шанаджии вадиш щангата и ги почваш ;)
то така става лесно е да се каже вадиш щангата и ги почваш.... ти ако си ще се насереш но както и да е :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 01 Юли 2009, 2:41

Досега винаги съм спирала, но и винаги се случвало на осветени улици/места. Но ако ми се случи да съм сама в колата, късно е и са се скрили на тъмно място - най-вероятно ще подмина. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 01 Юли 2009, 2:42

Ако не видя астрата с буркани, жълтите жилетки и бялото на шапките им на осветен участък, съм се зарекла да не спирам. В града спирам, заключвам колата и седя на полусъединител с отворен 2 см джам, за да ги чуя какво говорят.

Това е защото са ме спирали преди години фалшиви полицаи и едвам им се измъкнахме, вече отваряха задната врата, като се усетих, че са фалш и тръгнах.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 01 Юли 2009, 4:02

Мисля, че нощем на магистралата полицайте не спират за проверки. Почти сигурен съм за това - пътувам често по "Тракия" и никога не са ме спирали през нощта. Ако ми вдигнат палка няма да спра, ако ще с 2 астри да са - да ме догонат или със шипове да ме спрат. И през деня не съм спирал на полицай на магистралата, но на влизане в София се обадих на полицайте на карулката и им обясних, че не съм спрял на магистралните полицай, защото не са ми изглеждали истински :D Те малко така ме изгледаха :shock: и ми казаха, че добре съм постъпил, при което аз :shock:. Е разпитаха ме къде са били, колко, с каква кола и т.н. Казаха, че ще проверят и така.

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 01 Юли 2009, 7:35

Ако не се лъжа след 22.00 нямат право да спират извън града на неосветено място.... :roll:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 01 Юли 2009, 8:38

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 14:19, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 01 Юли 2009, 8:38

На неосветено място през вечерта не спирам изобщо.Ама досега съм нямал такива проблеми :)
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 01 Юли 2009, 8:40

ferdy написа:Ако не видя астрата с буркани

Недейте да спирате ако Астра-та не е с надписи police с 5 цифрен номер и задължително продълговати "буркани" по целия таван отпред!

Фалшивите полицаи си намират бели астри с малките бурканчета за допълнително слагане - без надпис полиис и 5 цифрен код и с такива смешни бурканчета - на такава никога няма да спра!

А още повече сега знаете много добре какви са двете патрулки на магистрална полиция - БМВ 330

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 01 Юли 2009, 8:49

Елементарно, ако изглеждат съмнително не спираш, ако те подгонят, звъниш на 112 и казваш че фалшив патрул те преследва еди къде си, така ако те не са ментета като им спреш няма да те приберат, а ще се води недоразумение и обаждането ти на 112 може да се използва като доказателство, че си се заблудил, а не си ги подминал умишлено в случай че нещо се обърка ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 01 Юли 2009, 9:07

Ако си с някой biturbo не си хаби накладките ;)
Изображение
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: Спира ли се нощем на полицай? Ако не-какво се прави

Мнение от RSxRacer » 01 Юли 2009, 9:17

vesko06 написа:Интересно ми е, примерно вечер патуваш сам по магистралата, и те спират куките. Понеже не знаеш дали са наистина куки, или някакви, които искат да те ограбят-какво правиш тогава според закона? И кои какво прави :)

На неосветено място без да виждам колата с пуснати буркани и светлоотразителн жилетки никога не спирам...

Гонили са ме в Русенско така,обадих се на диспечера на КАТ да му кажа какво се случва и чак като влязох в града на осветено спрях при друга патрулка докато ония дойдат.Никакви последствия освен малко мъмрене ама като ги питах дали нямаше и те да постъпят така ако носят 5-6к лв. в тях се сещате...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 01 Юли 2009, 9:19

The Shadow написа: Мисля, че нощем на магистралата полицайте не спират за проверки. Почти сигурен съм за това - пътувам често по "Тракия" и никога не са ме спирали през нощта.

абе честно да ти кажа и аз съм пътувал по тракия през нощта и са ме спирали, беше някъде към 3, точно влизам в тунела "Траянови врата" и си мисля: Сега 100% ще има милиционери дали да не си пусна направо десния мигач и доката го помисля и гледам палката, тъй че и през нощта спират.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Следваща

Назад към Извън Темата