Мейд ин България - гадни изроди

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мейд ин България - гадни изроди

Мнение от _JIM_ » 30 Юни 2009, 22:11

Колеги посред бял ден на центъра на Пловдив ми разбиха стъклото и се опитаха да ми отмъкнат плеъра(без панела, който беше в мен).
Това стана около 16:00 до църквата Света Марина на ул. "Д-р Вълкович", където няма къде да спреш по-това време... Полицаи дойдоха записаха ми името и ми казаха, че мога да подам някаква жалба, но тя ще е само информативна и нищо повече... в такива моменти се чудя какво правя още в БГ :(

Та сега се нуждая от дясно стъкло за Е36 купе.
Ако на някой му се намира... да пише тук или на:
0878 70 93 93 - Димитър
advanced webdesign
www.divastudio.net

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 30 Юни 2009, 23:18

ей бах мааму, и на мен ми се е случвало същото в пловдив. опит за кражба на СД, без панел, за кво ли са им.?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 30 Юни 2009, 23:23

Аман вече ..... :dummy: :dummy: :dummy:

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 30 Юни 2009, 23:43

да верно за какво са им?
36436
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от minyo » 01 Юли 2009, 2:08

Ем незнам за кво се чудите толкова за кво им е ами принципно от всеки сервиз за черна техника можеш да си поръчаш панел в най лошия случай около 50ина лева за плейъра( от къде ще разберат кой е точно модела ли ами пише го на гърба на всеки плеър + серийния номер ). Както и да е дори и да не си поръчваш панел ако си с IR или Blutoetth контрол пък всяко такова универсално дистанционно би го управлявало дори и без панел. Ако пък лежиш на това че си със SECYRITY KEY влизаш просто в гоогъл пишеш си модела и марката и получаваш кода на готово ако не става пускаш меил на производителя със серийния номер и пак си получаваш ключа. Ако пък ти правят спънка някои плеъри със модулатор като NSS или F1 upgrade няма мърдане чрез дата кабел или от усб интерфейса ги побъркваш и много още врътки сложни ми идват на ум които мога да измисля ако ви имам само плеърите без панел :D :shock: :shock: :shock: Чудете се още вие. Най - добрата защитата си бяха плеърите на времето с плъзгаща шина вадиш си го по всяко време и си носиш плеъра увас :D :D . Както и да е пак ми се струва тъпо да се занимваш да крадеш плеър при цена в момента около 100тина лева мп3ката. Ама българи сме все пак кво да ви кажа :D :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 01 Юли 2009, 3:25

Е, стига бе, и по центъра ли се почна... и точно пък CD без панел, някой май бая е бил на зор, ужас ! :evil:
Think. Believe. Dream. Dare...

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 01 Юли 2009, 13:14

И в Пловдив ли взе да се краде навсякъде :?: :shock:
Явно глада е по-силен и от тока.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от r3s1s74nc3 » 01 Юли 2009, 13:16

minyo , сьмняваш ме

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 01 Юли 2009, 13:39

r3s1s74nc3 написа:minyo , сьмняваш ме

Няма какво да те съмнява. Човек разбиращ поне малко от електроника, тез неща са му ясни ;)
Аз затова не свалям и панела. Поне да го видят отвънка колко пари струва, та да не чупят джама за тоя къде духа

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 01 Юли 2009, 14:00

sobiss написа:

Няма какво да те съмнява. Човек разбиращ поне малко от електроника, тез неща са му ясни ;)
Аз затова не свалям и панела. Поне да го видят отвънка колко пари струва, та да не чупят джама за тоя къде духа

съмняват го 3те му мнения във форума ;)
36436
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от minyo » 02 Юли 2009, 17:02

vanci88 написа:
sobiss написа:

съмняват го 3те му мнения във форума ;)

Еми по принцип мразя да пускам безсмислени мнения или да се правя на професор за неща които не са ми ясни а и в този форум специално има доста техническа информация и доста хора които разбират повече от мене относно бмв така че няма смисъл да пиша каквото и да е по скоро бих научил нещо от тук отколкото да дам съвет аз за нещо купих си ИСка от преди два месеца и по честичко влизам сега да се интересувам а и да си помогна за някои дребни косури по колата. А и относно поста ми по горе ами има си сякви читанки там и достатъчно много информация в интернет така че може и сами да се консултирате относно този въпрос. А пък дали ви съмнявам че аз ви крада плеърите не спете си спокойно крастата ми не е музиката в колата. Просто съм се знамивал с черна техника и караудио така че имам някво наблюдение върху нещата.Айде чао че разспамих темата нещо. :D :D

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 03 Юли 2009, 1:00

Стига ве, много от завършилите инжинери (особено тези от технически университет), разбират от всякакви видове техника. Те просто за това са влезли да учат инжинерна специалност ;)
Колкото до темата, точно преди 2 седмици разбиха на братовчед ми Bravo-то, пак в центъра, най-вероятно защото е забравил да си свали панела на Pioneera, тъй като бързал за работа. И -250лв за СД -пари за прозорец.... не избират, просто крадат....
Един друг приятел го пребиха в София през деня, а се оказа че имал в него само 20лв, а дори и телефона не му взели... Абе ужаст, пазете се хора!

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 03 Юли 2009, 9:42

а бе то не е много за тая тема ама като сте почнали и аз да кажа. Та маи ще ставаме тука в бг като в дивия запад и без законите не работят и всеки се оправя както може. Европа дърпа напред а ние назад ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: самолет с педали
Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43

Мнение от aisikterix » 08 Юли 2009, 13:15

Не се чудете момчета ,закъсалия за дозичка наркоман е по страшен и от гладния цинганин.Копенецата ктрадят квото им падне по колите не само в големите градове но и в малките.Да не говориме в момента на морето -чак не ми се ходи като знам че ше я направя уличница на 10 тина дена .С кеф бих съдрал задника от бой на некое такова копеленце.Като ги знам че имат нямт по 50-60 килца ,а аз съм 105 не ми се мисли :twisted: :evil: :P
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5, ама друг път!

Мнение от BMW318i-Матин » 08 Юли 2009, 20:23

sobiss написа:Аз затова не свалям и панела. Поне да го видят отвънка
колко пари струва, та да не чупят джама за тоя къде духа

И аз не го свалях и сега съм без CD. Тяхната мама мръсна
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата