Мейд ин България - гадни изроди
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Мейд ин България - гадни изроди
Колеги посред бял ден на центъра на Пловдив ми разбиха стъклото и се опитаха да ми отмъкнат плеъра(без панела, който беше в мен).
Това стана около 16:00 до църквата Света Марина на ул. "Д-р Вълкович", където няма къде да спреш по-това време... Полицаи дойдоха записаха ми името и ми казаха, че мога да подам някаква жалба, но тя ще е само информативна и нищо повече... в такива моменти се чудя какво правя още в БГ
Та сега се нуждая от дясно стъкло за Е36 купе.
Ако на някой му се намира... да пише тук или на:
0878 70 93 93 - Димитър
Това стана около 16:00 до църквата Света Марина на ул. "Д-р Вълкович", където няма къде да спреш по-това време... Полицаи дойдоха записаха ми името и ми казаха, че мога да подам някаква жалба, но тя ще е само информативна и нищо повече... в такива моменти се чудя какво правя още в БГ

Та сега се нуждая от дясно стъкло за Е36 купе.
Ако на някой му се намира... да пише тук или на:
0878 70 93 93 - Димитър
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
ей бах мааму, и на мен ми се е случвало същото в пловдив. опит за кражба на СД, без панел, за кво ли са им.?
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Ем незнам за кво се чудите толкова за кво им е ами принципно от всеки сервиз за черна техника можеш да си поръчаш панел в най лошия случай около 50ина лева за плейъра( от къде ще разберат кой е точно модела ли ами пише го на гърба на всеки плеър + серийния номер ). Както и да е дори и да не си поръчваш панел ако си с IR или Blutoetth контрол пък всяко такова универсално дистанционно би го управлявало дори и без панел. Ако пък лежиш на това че си със SECYRITY KEY влизаш просто в гоогъл пишеш си модела и марката и получаваш кода на готово ако не става пускаш меил на производителя със серийния номер и пак си получаваш ключа. Ако пък ти правят спънка някои плеъри със модулатор като NSS или F1 upgrade няма мърдане чрез дата кабел или от усб интерфейса ги побъркваш и много още врътки сложни ми идват на ум които мога да измисля ако ви имам само плеърите без панел
Чудете се още вие. Най - добрата защитата си бяха плеърите на времето с плъзгаща шина вадиш си го по всяко време и си носиш плеъра увас
. Както и да е пак ми се струва тъпо да се занимваш да крадеш плеър при цена в момента около 100тина лева мп3ката. Ама българи сме все пак кво да ви кажа

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Е, стига бе, и по центъра ли се почна... и точно пък CD без панел, някой май бая е бил на зор, ужас ! 

Think. Believe. Dream. Dare...
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
r3s1s74nc3 написа:minyo , сьмняваш ме
Няма какво да те съмнява. Човек разбиращ поне малко от електроника, тез неща са му ясни

Аз затова не свалям и панела. Поне да го видят отвънка колко пари струва, та да не чупят джама за тоя къде духа
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
sobiss написа:r3s1s74nc3 написа:minyo , сьмняваш ме
Няма какво да те съмнява. Човек разбиращ поне малко от електроника, тез неща са му ясни
Аз затова не свалям и панела. Поне да го видят отвънка колко пари струва, та да не чупят джама за тоя къде духа
съмняват го 3те му мнения във форума

vanci88 написа:sobiss написа:r3s1s74nc3 написа:minyo , сьмняваш ме
съмняват го 3те му мнения във форума
Еми по принцип мразя да пускам безсмислени мнения или да се правя на професор за неща които не са ми ясни а и в този форум специално има доста техническа информация и доста хора които разбират повече от мене относно бмв така че няма смисъл да пиша каквото и да е по скоро бих научил нещо от тук отколкото да дам съвет аз за нещо купих си ИСка от преди два месеца и по честичко влизам сега да се интересувам а и да си помогна за някои дребни косури по колата. А и относно поста ми по горе ами има си сякви читанки там и достатъчно много информация в интернет така че може и сами да се консултирате относно този въпрос. А пък дали ви съмнявам че аз ви крада плеърите не спете си спокойно крастата ми не е музиката в колата. Просто съм се знамивал с черна техника и караудио така че имам някво наблюдение върху нещата.Айде чао че разспамих темата нещо.

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
r3s1s74nc3 написа:minyo , сьмняваш ме
Стига ве, много от завършилите инжинери (особено тези от технически университет), разбират от всякакви видове техника. Те просто за това са влезли да учат инжинерна специалност

Колкото до темата, точно преди 2 седмици разбиха на братовчед ми Bravo-то, пак в центъра, най-вероятно защото е забравил да си свали панела на Pioneera, тъй като бързал за работа. И -250лв за СД -пари за прозорец.... не избират, просто крадат....
Един друг приятел го пребиха в София през деня, а се оказа че имал в него само 20лв, а дори и телефона не му взели... Абе ужаст, пазете се хора!
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
Не се чудете момчета ,закъсалия за дозичка наркоман е по страшен и от гладния цинганин.Копенецата ктрадят квото им падне по колите не само в големите градове но и в малките.Да не говориме в момента на морето -чак не ми се ходи като знам че ше я направя уличница на 10 тина дена .С кеф бих съдрал задника от бой на некое такова копеленце.Като ги знам че имат нямт по 50-60 килца ,а аз съм 105 не ми се мисли

- BMW318i-Матин
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5, ама друг път!
sobiss написа:Аз затова не свалям и панела. Поне да го видят отвънка
колко пари струва, та да не чупят джама за тоя къде духа
И аз не го свалях и сега съм без CD. Тяхната мама мръсна

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2